Fórum témák
» Több friss téma |
IC csak gondoltam valaki találkozott vele vagy tud valami katalógust ajánlani !
Azért kösz.
Meg tudjátok mondani hogy hívják azt a csatlakozót amit tüskesorra lehet dugni, olyan mint egy jumper? (lásd a képet)
Ez nem jumper csatlakozó?
Nem biztos, nem is ezért jöttem Tippeltem, így kértem és kaptam egy üzletben. Mutatás nélkül adák... Végülis azt szeretném kérdezni hogy 1,5V-os fesz. stab. IC-t tudnátok-e mondani nekem? Köszi szépen
Pl. LM317
sziasztok!
1 revoltec-es 2fénycsöves invertert sikerül ellőnöm, és volt benne olyan alkatrész, ami elment, de nemtudom, mi is az! UVs inverterben: GC409 narancs színű-ben: GCE37; GCE23 előre is köszönöm!!!
Hopp, télleg'
Pedig pont most dumáltam másik topicban egy 317-es kapcsolást Nocs/Kösz
Hello
Ha tudnátok nekem segíteni, megköszönném. A mai nap kaptam ezt a izét, de nem tudom milehet, remélem valamelyikőtök már találkozott ilyesmivel.
És itt van még pár kép:
A kontha listájában így nincs.
HI
szerintetek milyen mikrokontroller lehet ez? SAB-C167CR-LM a száma, az adatlap-ból kiderül róla pár dolog, 16bites, egyszer progizható, jó sok portal. találkozott már valaki ilyesmivel? hogyan lehet ezt progizni? meg legfőképpen mivel? ezt nálunk a helyi boltban 55Ft/db árulják (szal azért vettem mert iylen olcsó, és csak jó vmire ). azt mondták rá hogy PIC, de ez nekem kapásból furcsa volt, mert se az infineon, se a siemen, és a bosch se gyárt PIC-et.
Sziasztok
A számítógépekben voltak régen az ISA slotok. Nos nekem hasonló kártyacsatlakozókra lenne szükségem, de nem tudom mi a pontos nevük. Hogy keressem az interneten? Nem kell feltétlenül olyan nagy mint az ISA, nekem elég lenne egy akkora méretű mint az ISA 8 bites része...
Szia!
Az újabb számítógépes slottok a következők: PCI, AGP, CNR. A CNR az nagyon rövid. Ez az 5-6éves alaplapomon van, újabb amiről tudok a PCI-Express. Üdv. Tóbi
Most olvastam a 162090-es (KTobi kontra Norberto) hozzászólást és KTobi igazát erősítendő, egy kis adalék.
Egy tudományos értekezés mellékletéből és egy bolt címe Bővebben: RCA dugó Tehát igencsak használatos az a fránya RCA dugó meghatározás..
Sziasztok.
Egy láncfűrészben van és szerintem ez ment tönkre. ACLONG DS12A 5E4 Most vagy rosszul fejeztem ki magam, vagy pedig senki se tudja. Az előző kérdésem az, hogy ez mi és minek van ott. Ha áthidalom, akkor kiég a motor, vagy nem? Üdv.
Hi
Nem lehet látni rajta az írást. Ha beírnád ide hogy mi van rajta akkor lehet tudna valaki segíteni.
Ha sorba van kötve a motorral, akkor szerintem ez egy biztosíték féleség. Akkor pedig átlehet kötni.
Sziasztok!
A videó szétszedése közben találtam valamit talán fotoellenálás de nem biztos itt a kép az egyiket megpróbáltam kivehetőbbé tenni.
Az a páratartalom érzékelő lessz. Amikor beviszed a videot hidegből melegbe és bepárásodik engedi bekapcsolni.
sziasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy kinek van bármilyen kapcs. rajza az OE104 típusu multiteszterhez???
Fontos lenne, köszi
Találkozott már valakiM48T08 timerkeep srammal, található benne egy időzítő, mely lejárt. Hogy lehet átírni, vagy kihelyettesíteni?
Ha jó helyette a M48T02, akkor azt a hq-nál beszerezheted, de elég huzós ára van :eek2:
Köszi de tudok ugyanilyet is szerezni (az árát is tudom, az is húzós), csak programozni nem tudom, mert a régit nem tudom kiolvasni. Persze író-olvasóm van ami tudja ezt a tipust, de a régit nem tudom kiolvasni, miután lejárt az időzítése.
van itt egy ilyen alkatrész.Ez mi?(szerintem infra vevő)
Van rajta szöveg is AO47(az O betű lehet hogy C mert elég homályos )
Utóirat:a képek elég sz*rok lettek(telefonnal),
ez az alkatrész hasonlít egy tranyóra csak az egyik felén van egy púp
Sziasztok
Egy pm3 lejátszóban meghalt elégett valami, ezért csak monóban szól. A képeken a száma nem látszik, de ez volt ráírva: 220 4V Mi lehet ez? először diódának néztem de nem találtam róla semmit neten. Lehet-e kondenzátor?
220mF 4 voltos kondi
Köszi, az m az ugye itt mikrofarad. Ennek a csíkos oldala a pozitív?, mert egy másik nyákon a hasonló alakatrész csíkja mellett található a + jel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |