Fórum témák
» Több friss téma |
Szia! Ugrókódos távirányítót nem lesz egyszerű lemásolni - főleg a linken szereplő fix kódos kínaival....
Hello!
Tutira biztos vagy benne, hogy az a távirányító ugrókódos !?
Annak kell örülni hogy az univerzális távirányító nem hibás mivel más távirányítót sikerült másolni vele.
kameleon2: uniman már leírta... uniman: Köszönöm Summázva mind a két távirányító fix kódos 433.92 Mhz-es és működik is annyi lenne a feladat hogy az eredeti távirányító kódját le kéne másolni az univerzálissal csak valamiért nem sikerül.
Hello!
Ha ilyen DIP-kapcsolós a belseje, akkor egyértelmű, hogy fixkódos.... De, mintha a Ditec BIXLR1 kapunyitó gyári rádióvevője ugrókódos lenne ? A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2015
Hali!
Az optocsatoló cserével a probléma meg oldódótt, minden úgy működik ahogy kell. Valószínű, még jó volt, én csináltam valami hüjeséget/rövidzárat üzem közben, ez okozhatta a problémát.Innen idult a téma.
Szia
Ügyes vagy! Azok a bemenetek 24 volttal dolgoznak, elvileg jól meg van csinálva a leválasztás, nehéz kinyírni, inkább valami nagyobb feszültségre gondolnék. Üdv
Ugyanilyen az enyém is. Tudtommal a vevő is fix.
Köszönöm a segítséget!
Proteco q60a EF hibakód mit jelent?
Imadom amikor pont az a hk nincs benne a leírása. Teljesen új minden. Üdv
Már másodjára cumizom be a q60a és a q60ra közötti külömbséget
Hello!
Nekem ismerős az "EF"hibakód. A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2015
Szia
Köszi, az előző hozzászólásomba burkoltan ugyan, de utaltam rá, hogy megoldódott a kérdés. Nem rosszak ezek a proteco vezérlések, de ha az ember nice-hoz van szokva... hát érdekes lelki világuk van
Hello!
Fő bajuk a másodperc alapú időzítés, hidegben, ellenszélben a nagy felületű kapuk sokkal több idő alatt csukódnak be, mint nyáron a forróságban, "hátszéllel"...erre kevesen gondolnak.
Hali!
Ha egy kicsit bele szólhatok, bizony, - ezekkel a paraméterekkel ezeknél a tip.-nál én is sokat szenvedek.
Szia
Pár másodpercet rá szoktam adni pluszba, de ez minden tipusnál így van, ez még nem kéne, hogy baj (baja) legyen Üdv
Sziasztok
Javítok(ööö restaurálok) egy Ditec EL31 vezérlést, a betáp résznél keményen össze van égve, de úgy, hogy nem igazán bírom kivenni melyik huzagolás hova megy. Tudna valaki lőni egy képet a dióda híd környékéről? Nagyon megköszönném. Üdv
Csak érdekességképp felrakok pár képet, hogy sz*ból is lehet várat építeni.
Szegény, - jól meg járt.
Hello!
(Milyen) Műgyantából "öntötted" ki a szétégett panelt? ...vagy elegánsan beleszabtál egy darabka új NYÁK-ot? De ugye oda csak a trafóból a 24V AC csatlakozik? Nekem is van egy kilyukadt vezérlőm (később lefotózom), de ott a 230V-os relék környékén égett ki egy nagy lyuk. Valószínűled "harmatos" lett egy pókfészek a fázis és a nulla között... Jó az ötleted, kevesen gondolnák ilyen megoldára. A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2015
Szia
2 komponensű ragasztó (csiszolható) Bővebben: Link egy párszor már visszahozta az árát (pár százszor) Igen, ott csak 24 volt van, szerintem túlfeszt kapott mert a 30 voltos varisztor elszállt, mázli, hogy a processzor megúszta. Üdv
Itt a kilyukadt Vidue kapuvezérlő fotója.
A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2015
Nem megoldhatatlan, arrak kell figyelni, ha a lyukgalván sérült akkor gondoskodni kell egy átvezető vezetéktől, én ilyenkor a forrszem mellé fúrok 1-es fúróval és egy vékony dróttal átvezetem a másik oldalra.
Üdv
Szia! Csak szeretném megköszönni a segítségedet, ugyanis most először volt áramszünetünk, azóta hogy írtál! Eddig nem tudtam memoriába tenni a beálított értékeket, mert mindig elmaradt a kettő kattanás. Végig léptettem az összes funkciót ahogyan írtad, és azonnal meg vot a két kattanás, vagyis sikerült memáriába rakni! Még egyszer nagyon szépen köszönöm! A Te segítséged nélkül nem ment volna! Üdv. Seby
Sziasztok! Aster 1 kapunyitó ellenörzésére kérek tanácsot. Ohm mérővel ellenőrizve a tekercsek azonos értéket mutatnak. a középrész szépen forog, de bekötve nem működik.
Sziasztok! Ismét a segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy 2 gombos kapu távirányító, amit szeretnék befaragni az autómban levő gyári gombra. Az lenne a koncepció, hogy ha a gombot hosszan nyomom az autóban akkor a kapunyitó 1-es gombját zárná össze, ha röviden akkor a másikat. Kinek milyen ötlete van a megvalósításra? Köszönöm szépen előre is a segítségeteket.
Szerintem ezt csakis mikrovezérlővel lehetne, a gombok helyére 1-1 pici relével, giga munkaóra, megéri?
Nekem a kézifék kar mellett van egy pici dobozba beépítve a két gomb, hogy még a kezemet se kelljen felemelni, mert sötétbe nehezen találnék oda. üdv
Hali!
Meg ajándékoztak a barátaim, a képeken látható, egy valamikor lebontott üzlet ajtónyitó elektronokával, és a többi tartozékaival. Állítólag, mikor lebontották működött. Ha valaki ki tudna segíteni valmilyen leírással, megpróbálnék bele lelket varázsolni. A hűtőlapról már én szereltem le. A hozzászólás módosítva: Márc 13, 2015
Lerakod magad elé a panelt és amiket látsz bekötések jelöléseit elkezded beírogatni a googliba szép sorba (pl. M+ M-...) ha ez nem hoz eredményt (nekem már sokszor bejött) akkor semmi.
Üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |