Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És most süketültem meg félig mert a szomszédos erdőbe becsapott a delej..
Itt dörgött villámlott aztán esett 5 percig az eső.Mondjuk úgy hogy még a port sem verte el....
Az hagyján! Nálunk kb egy hete olyan dörgés, villámlás volt, de egy csepp eső sem esett!
![]()
Itt is az elmúlt viharok közül esett egy 30 percet és ennyi itt homokhátán kéne a növényeknek ezen a földön az isten vize nem elég a növényeknek sajnos de csak ez jutott örüljünk hogy ez van..
Sajnos én csak néztem ahogy körben villámlik és esik az eső, de mi kimaradtunk.
![]()
Sajnos ezzel az a baj, hogy semmit nem tehetünk személyesen. Jelenleg 45000T GMO kukorica veteményt találtak az országban, ami a törvények szerint tilos. Szerintem pedig agybaj. Egy növény is túl sok lenne. Köbzoli mindjárt törli politizálásért, de szerintem nincs esélyünk már jól csinálni ezt a dolgot. Részvétem a következő nemzedékeknek, de amit tudtam megtettem, még is kevés volt.
Itt eső egy csepp sem, még elég meleg van. Szél fújdogál csak. Itt a szobában még mindig 31 °C. Jöhetne ide is az eső.
itt is befejezte egy ideje és a szobába kellemes 25 fok van igaz olyan kerszthuzatot csináltam hogy nem igaz (éljen a tiszta levegőjű tanyavilág)
Itt már a hagyományos takarmány kukorica multkori eső egy nappal késik akkor biza kiég..
Egyenlőre még nem. Most megy a maszatolás mi is legyen. Aztán ha felégetik mi lesz? A többi amit észre sem vettek megmarad. Meg amit jövőre vetnek azzal mi lesz? Nem a forgalmazót bünteti, hanem a termelőt. Az a baj ezzel, hogy a termelő sokszor azt sem tudja mit vet. Ha megoldást akarnánk az ilyen forgalmazót örök időkre ki kéne tiltani az országból. A jelen esetben a Monsantoról van szó.
Ez is, csak a kukoricabogarat is megöli, a saját termelt toxinjával. Vagy is mérget termel magában. Biztos vagy benne, hogy jó ha megesszük, vagy az állatoknak adjuk?
Mifelénk helyenként öntözik a kukoricát. Ilyen talán sosem volt.
De azonos helyen, tehát egymás melletti kisebb táblákon látni, hogy erősen kukorica alfaj függő az állapota. Egyik nagyon szép ebben az aszályban, másik mellette kiszáradva.
Boldog születésnapot!
![]()
És most jön az, hogy újrakezdjük! Irány a 120!
![]()
Sziasztok!
Valaki nem tudja hogy miért nem tudok hirdetésben képet feltölteni, be tudom illeszteni a képet, de mikor a hirdetést feladtam nem jelenik, csak a szöveg? A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2015
Nálunk Szilvásváradon nemnagyon lett zöldbab,se nagyon sok,de nagyon nagy,de lett amennyi lett. Egy levesre elég lett+ fagyasztóba későbbre elrakva.
![]()
Ilyet én is tapasztaltam valamelyik nap. Böngésző gyorsítótár ürítés és újraindítás megoldotta. Esetleg túl nagy méretű képet akarsz feltölteni.
A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2015
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókívánságot!
![]()
Pont ugyanilyen fémvonalzóm van. Nem tudom már hol vettem, de nem boltban.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |