Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Kimaradt a tápegység ügye. Mérlegelni kell, mennyi előnnyel járhat ha a komplett stabilizátort is a panelre tervezed. Az esetek többségében ez indokolt és hasznos. Tulajdonképpen csak akkor lehet elhagyni, ha egy központi stabilizátor van, ami több egységet is kiszolgál.
Idézet: Ha csak abba belegondolsz, hogy tápfeszültség nélkül nem nagyon működik egy integrált áramkör, már gyanúsnak kellett volna lennie a dolognak. „...a kapcsolási rajzon miért nincs jelölve.”
Köszi szépen a segítségeteket! Próbáltam a a felsorolt szempontok alapján tervezni egy új rajzot. Egyszerűségre törekedtem ezért elhagytam a fantom táplálást és a négy diódát is egyenlőre. ha eddig jó úton haladok folytatom majd a munkát. Tudom, hogy nem mestermű egyenlőre csak ismerkedek a dologgal. Valóban elkerülte a figyelmemet az ic tápellátása, de ezt is javítottam.
Szia! Sajnos off lenne érdemben hozzászólni, mert jelen téma a Sprint Layout szoftver kezelésével foglalkozik, neked pedig NYÁK-terv ellenőrzésre volna szükséged.
Az INA217 1-es lába mellett egyszerűbb volna elhelyezni a 2k2 ellenállásokat és oda mehetnének a diódák is.
Sziasztok van valakinek makroja sprint layout 5-höz arduino nano hoz? Ehhez.
Nagyon szépen köszönöm! Kezdem kapirgálni!
Csak sima tüskesor minkét oldala....Minek ehhez makró?
Énis! Köszi, remélem mostanában nagyobb problémám nem lesz
Itt egy 5730 LED makro, Sprint Layout 5-höz, ha valakinek kell! Nem szép, de ronda.
Sziasztok hogyan tudom azt megoldani hogy egy A4-es lap teli legyen azaz szegély nélkül kellene az áramkör.
Az SL nem tesz szegélyt. Ha van ilyen, akkor azt a nyomtató hozza létre, és nem ok nélkül teszi, mert csak bizonyos nyomtatók képesek szegély nélküli "telenyomtatásra".
Szia Samsungom van megnézem a beállítását köszönöm.
Ha nem otthon nyomtatsz, akkor a "hordozó" filet (pdf), könnyedén meg tudod szegély nélkülire csinálni. De ez csak akkor jó, ha a célnyomtató képes ezt kinyomtatni, mert ha nem, akkor vagy bekicsinyíti a nyomtatható területre (ez megengedhetetlen nyák esetében), vagy ha kikapcsolod az lapmérethez igazítást, akkor csonkolja a szélső keretet.
Tehát csak óvatosan a "telepapírral". Ha nekem ilyen nagy film kellett eddig, akkor A3-ra váltottam. A hozzászólás módosítva: Okt 1, 2015
Holnap kipróbálom ma már nem akarok vele foglalkozni. Elvileg be lehet úgy állítani a nyomtatómat ahogy szeretném, előbb néztem meg azért köszönöm.
A tele-nyomtatás képessége nem gyakori, általában jelentős erényként szokták hangsúlyozni a gyártók.
Akkor keress valami INGYENES nyáktervező programot. Meg ha jól tudom a SL demó verziója letölthető a honlapról is, bár az nem tudom mennyire teljes értékű...
Üdv!
SL6.0-ban hogyan tudok új alkatrészt készíteni ami mindig megjelenik oldalt a macrok nál? Előre is köszönöm!
Megrajzolod, kijelölöd, save as macro.
Mit tehetek, hogy a spint layout 6-os verzióban készített rajzot meg tudjam nyitni az 5-ös verzióval? Nem találtam semmi olyan opciót a save as.. fülön, hogy régebbi verzióba menthessem. És file konvertert sem találtam a világhálón hozzá. A kiterjesztés átnevezése sem járt sikerrel.
Helló!
Nem tud valaki olyan makrót amiben van TO247 tranzisztor sprint 6-hoz? Köszi!
Az Abacom honlapján sokféle makro van. A diverses6-ban biztosan van TO247 is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |