Fórum témák
» Több friss téma |
Közben ezt én is megtudtam, de akkor mivel helyettesíthető?
A HQ Video-nál sem találtam egyértelmű utalást azokra a FET-ekre, amelyekkel ezek kihelyettesíthetők, az sem volna baj ha nem TO-3 tokozású.. Milyen cuccokkal építenek mostanában FET-es diszkóvégfokokat???
Zuglóban nem tudok alkatrész-boltot, a legközelebbinek nekem az InComp tűnik. (Én is Zuglóban laktam, kb. 20 évig...)
Helló mindenkinek.
Én nyák csatlakozót keresnék, olyat amibe a nyákon lévő aranyozott érintkezők belecsúsznak. 2x22 érintkezőst. (kb 9 cm széles) Tudja valaki, hogy hol kapható? Köszönettel.
Szia vicsys.
Nem, nem ilyet keresek. A nyákon van kialakitva az aranyozott éritkezősávok, és belecsuszik a kelyhes éritkezős csatlakozóba. Ez egy régebbi fajta csatlakozó, csak simán beledugod a nyákot. Angol neve: edge connection. Azért köszi.
Lehet, hogy keverem, de ez nem olyan mint az isa a régi alaplapokon? Ha igen, már csak PC szervízt kell keresned...
Szisztok!
LTS25-NP típusú alkatrészt keresek.Forgalmazza-e valaki az országban,ha igen,ki,hol és mennyiért,vagy marad a külföldi beszerzés? Köszi
Tintasugaras fóliát hol lehet venni kis mennyiségben Bp.-n vagy Győrben? Eddig csak olyat találtam, ahol 50 vagy 100-as csomagban lehet vásárolni, de nekem kevesebb is elég lenne.
itt Bővebben: Link
Sziasztok
Olyan sorkapcsot keresek amely (felszerelve egy készülék hátlapjára) "érintésvédett" (nem tudom szépen megfogalmazni). Tehát a kapcsolt hálózati feszültség el van szigetelve a felhasználótól. (csavarok és kábelvégek) (jajj de szépen körülírtam )
A "sima" csoki is ilyen... Teszel a drótokra (szig)érvéghüvelyt, a csavarok meg ugye süllyesztve vannak elég mélyre.
Kép: Hivatkozás Kép: Hivatkozás
Köszönöm, ezt ismerem.
Én inkább valami olyasmire gondoltam ami "bolondbiztos", pl. rápattintható védőfedéllel vagy hasonló. Sajnos, nem tudom, hogy egyáltalán létezik-e ilyesmi?
nézz körül a Conrad nál. Van néhány jófajta csatlakozójuk ami eléggé biztonságos.
A bolondok rendkívül leleményesek! Bolondbiztos csak az ami ki van öntve, vagy elemeire esik szét és többé nem lehet összerakni!
Igen Az üllöi 68. a templommal szenben az ELEKTRO KONTHA boltban
Sziasztok!
Én az U2531-es IC-t. keresem ha valaki tut róla kérem jelezze
Sziasztok!
Nemtudna valaki egy helyet említeni ahol kaphatok tűt a TESLA VM2201 típusú hangszedőbe?
Hello!
Keresek egy olyan boltot ahol forgalmaznak fairchild termékeket és ki is küldik postán.Egész pontosan FDC6420C típusú smd fet kellene a PIC kitembe tudnátok segíteni?(guglival nem teláltam olyan céget aminek van magyar nyelvű oldala...)
Keresek SD/MMS forrasztható foglalatot (tehát csak azt amibe bele kell dugni a kártyát, és pár lábon kivezetik a kártya lábait)
Ha valaki tudja hol lehet kapni, akkor legyen olyan jó, és mondja el.
Szia!
hangszorobolt.hu. http://www.hangszorobolt.hu/?showid=267&level0=25 A Bajcsy Zsilinszky úton van a bolt, de én az oldalon írt 4400 Ft-hoz hozzátennék egy kicsit és a lisys-nél 6600 Ft-ért Ortofon OM 3 E komplett alaphangszedőt vásárolnék bele. Az tuti sokkal jobb mint a Tesla (és a Lisys is sokkal szimpatikusabb üzlet számomra mint a másik bolt). http://www.lisys.hu/hang/upload/Ortofon_arlista_2008_marcius.pdf Persze ez csak akkor OK, ha ez is szabványos felfogatású és felmegy a helyére. Én VM 2102-t ismerem csak, az olyan, ezt nem tudom milyen. A döntés joga pedig a tied. Üdv.
Sziasztok!
Pesten keresek olyan boltot, ahol lehet kapni színezett (zöld vagy piros), illetve sötétítet plexit, kb 30x30cm-es 5mm vastag méretek környékén, szóval nem nagy táblákat akarok venni. Félek, hogy ha ilyen kicsit kérek, akkor elkérnek egy rendes összeget a vágásért.
Szevasztok!
Foglamam sincs hogy hívják ezeket a poti gombokat, ezért inkább teszek fel pár képet. Ilyet keresek. Eddig mindenhonnan elhajtottak vele, hogy ilyen nincs. Ha valaki látott ilyet legyenszíves ossza meg velem az okosságot! Előre is köszi!
Köszi
Ez nem valami "ősöreg" ruszki csoda? Mert ahhoz aztán bármit beszerezni...
Esetleg "kukáspiacokon" érdemes körbenézni, néha előfordul, hogy egy sörért odaadják az ilyeneket tartalmazó készülékeket a "Fedél nélkül"-t áruló jóemberek.
Ez egy nem öreg kínai csoda (kapásjelző). A legtöbb most forgalomban lévő ilyen gombokkal van szerelve.
A "csö" egy 1,5-es csavarral van rögzítve a potihoz, és arra van rányomva a gomb, csak a csavarokat eszük ágában nincs meghúzni, így egyszercsak a hiányát veszed észre. Az egész 3-4 mm
Ez esetben sorry, de nem tudok segíteni... Csak egy tipp volt a részemről, de nem jött be. (Kínai csodákkal amúgyis tele a hóbuckám...)
sziasztok, egy max859 -es ic re lenne szükségem, magyarországon ezt hol tudom beszerzni?
próbáld megezen az oldalon lévő 70-es számot felhívni hátha tudnak neked segíteni! igaz nincsen kinn ilyen alkatrészük a weboldalukon, de biztos hogy hasznos információt tudnak adni neked hogy honnét tusz ilyen alkatrészt beszerezni. De az is lehet hogy töllük tudsz rendelni.
R+L a buszpájaudvarral szemben
Kohári u. 7. Tel.: 06-37-300-902 K+K az Orczy kastély mögött Orczy út 1. Telefon: 37/301-133 E-mail: elektronika@kesk.axelero.net |
Bejelentkezés
Hirdetés |