Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én még ilyen alvó csirkét nem láttam, jót nevettem rajta: Bővebben: Link.
Pedig nagyon konnyen eloidezheto, egyszeruen gyorsan a hatara kell forditani. Egy csomo allatnal mukodik, madaraknal kulonosen konnyen. Kataton allapotba kerul a szarnyas.
Talan a Youtubeon is megvan az a kinai kislany, aki 'elaltatott' egy csomo allatot valami tehetsegkutato musorban, pont ezzel a modszerrel. Nem veletlen, hogy macska nincs kozotte, az haromdimenzios allat, vele az nem megy. A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2016
Gyerekkoromban egész udvarnyi pipiket (állati pipiket ) fektettem hanyatt, húsz is feküdt egyszerre szépen sorban. De kellett kb. 1 hetes tanfolyam a pipiknek. Ha egyet állva hagytam, az nagyon csodálkozott a többin, nem ismerte fel a fekvőket, csipkedni, tépni kezdte.
Úgy emlékszem elég ha fejét a szárnya alá hajtod a csirkének az is elég.
-Milyen eset az, amikor a mosógépet C nyelven írt program vezérli?
-?? -Amikor a CMOS!
Bár nekem is ilyen profi hegesztőcuccom lenne...
Ezzel is okosabb lettem. Nem tudtam, hogy ez így "működik", azt hittem, elaludt munka közben.
Ez így van. Szárnya alá hajtod a fejét és kettőt - hármat meg kell mellette ütni a talajt.
Unokatesóm csinálta így és minden szárnyast el tudott altatni!
... és fényre automatikusan, bár kissé késve általában - becsukódó szemekkel.
Tegnap újrakondiztam egy tv-t, pár napig el kell viseljem, bár nagyon útba van, máshol nem volt hely
Elég viccesen mutat a földön a kazán és a kenyérkereső asztal mellett. Üdv
Én szívesen elviselnék egy ilyet a doboz helyett.
Egy kicsit azért én felteném a földön, nehogy véletlenül nekiütődjön valami, belerúgjak, felborítsam, stb
Jött a postás, látta a csibéket kb. 20db. két sorban lábuk az égnek állva, mozdulatlanul. Semmit sem szólt, ment anyám közeli munkahelyére szólni neki, hogy a gyerek kinyírta az összes csibét, és még sorba is rakta az udvaron.
Anyám tudta mi ez, nevetve válaszolt a postásnak, csak játszik a gyerek, élnek a csibék. Utána elterjedt szűkebb körben ez a csibeidomítás, jöttek ismerősök, meg kellett mutatni nekik, hogy betanultak a csibék. Nálam az idomítás úgy működött, hogy hanyatt fektettem, és két kézzel kétoldalt fogva tartottam addig, amíg nem akart felkelni. Óvatosan elengedve, még egy ideig kezet ott tartva, ha mozdulna, újra fogni. 4-5 napig ismételve megtanulták, hogy hanyatt fekvésből nem tudnak felkelni, ezért nem is próbálkoztak. A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2016
Az unokaöcsém kisgyerek korában egyedül volt otthon, ahol hátul az udvarban volt egy csomó kiskacsa. A gyerek, aggódva látta, hogy készülnek belemenni a jószágocskák a csalánba. Féltő gondossággal egy nagy fakanállal így aztán 17-et agyonvert...
Gondolom ezután már nem is mentek többet a csalánba.
Lehet, hogy egy rutinosabb hegesztő evvel is jobban hegeszt mint az ifjú nagyképű titánok
Meglehet!
Szerintem is levonták a tanulságot...
Szerintem te mindenképp jobban.mint én bármivel.
A hegesztőáramot meg a gatyamadzag feszességével lehet szabályozni!
Talán, én csak egy lelkes amatőr vagyok
Itt van igazi szórt fluxus !
Mai beégésem: 2 napja vésem a konyhát az ügyfelemnél.A lakás totál üres,most vették.Gondoltam kicsit szóba elegyedek pihenésképpen a tulajjal.Letettem a vésőgépet,leporoltam magam.
Mondom: -szép lakás,hány szoba van? -hát van pár.. Aha és ez az ebédlő? -igen ez lesz majd. .... itt elkalandoztam... köv.kérdésem: és hol a konyha? b+ azt vésem 2 napja.... jót röhögtünk
Ez olyan mint amikor szorítom a kezemben a csavarhúzót, közben megyek körbe körbe és anyázok, mert nem találom a csavarhúzót...
Te még jól jártál.
Egy félméter hosszú, 6 cm széles 6 mm vastag laposvassal birkóztam éppen. S alakúra akartam hajlítani. Az egyik fele már megvolt, mikor hallottam, hogy szól a feleségem. Kiléptem a garázs elé, és onnan szóltam neki. Kért, hogy menjek be egy percre. Mikor kijöttem, kerestem a vasat. Ám az nem volt sehol. 20 perce kerestem már egyre ingerültebben, mert hát egy ekkora valami csak nem párologhat el. Már a fiam is, meg az asszony is kereste. A garázs előtt állva megeresztettem egy cirkalmas káromkodást, és felnéztem az égre. Ekkor megláttam. A fejem fölött himbálódzott a meggyfa ágán. Mivel valószínűtlen, hogy magától mászott oda, így csak én akaszthattam fel, mikor elindultam be a lakásba.
Mintha magamat látnám!
Az ilyen jellegű dolgok nem azt jelentkezik, hogy kezdünk meghülyülni, hanem, azt, hogy le kell rakni a szerszámot és relax.
Valamelyik nap a kulcstartómon lévő pendriveról hallgattam zenét szerelés közbe, valamiért el kellett mennem otthonról és kerestem a kulcscsomómat, bakker, hol van... várjunk csak, miről is szól a music? Egyébként elhatároztam, hogy figyelni fogok az ilyen jelekre, azonnal függesztem föl a munkát, oké, hogy egységnyi idő alatt több mindent tudok megcsinálni, de nem éri meg hosszútávon a stressz miatt, azon kívül a tévedés és a hibázás esélye is nagyobb, nem tud odafigyelni az ember és már kész is az anyagi kár (szerencsésebb esetbe). Üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |