Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ugyan vteo vitt el tegnap a nyák-os dobozból, de azért még van bőven. Egy kis doboz trafó és egy kisebb szatyorban pwm trafó, folytó is előkerült...
Folyamatosan szelektálok, majd teszek fel képet is. Előnyt élvez aki személyesen érte jön, főleg, ha egyben elviszi.
folytó = valami, ami a folyást okozza, segíti
fojtó = valami, ami megfojt, elfojt valamit A fojtótekercs célja a nagyobb frekvenciák elfojtása (nagyobb lehet akár már az 50Hz is az egyenáram mellett) Legalább mi szakmabeliek használjuk helyesen... (használlyuk hejesen )
Segítség a j-s szavak helyes írásához
Bocsánat, mobilról írtam... A google helyesírás ellenőrző néha nem a barátom.
Ha esetleg olyan panelod van amin TTL ick vannak az érdekelne.
A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2016
Szia!
Hová és mikor lehet menni megnézni?
7. Kerület, Astória közelében.
Akad egy-kettő.
Köszi, azt hittem hogy útba tudom ejteni,de sajnos nem volt rá idő.
lazsinak se..
Sziasztok!
Van 1 nagy kupac elektronikus előtétem hibásak de donornak vagy alkatrésznek jók. telefonon keressetek! +3670-617-1086 Üdv!
Szia!
Érdekelnének az előtétek, ha még megvannak!
Hello Mindenkinek!
Átadnám a lehetőséget Másnak az előtétekkel kapcsolatban, mert nekem messze van! üdv: maczelkaf
Nemes gesztus, hogy felajánlottad a feleleges holmikat. Le a kalappal! De:
Most mindenki, aki érdeklődik, hívjon fel telefonon, hogy megtudja, az ország melyik részére kell elmenni érte? Ha legalább az adatlapodon megadnád, melyik megye...
szia,
Engem is érdekel egy pár darab. Köszi.
Szia!
Telefonáltam, írtam privátot. Üdv!
Kb 20-30 kg kapcsolóüzemű táp. 90% szerintem működik ,de teszteletlen cuccok.
Kimenet 5VDC 4A 12V 1A , 5 pólusú csati van a többségen . 220-as fele szabvány PC tápkábel aljzat. ömlesztve egy nagy kupac, gubanc. elvihető ingyen, cím Verőce. Posta nem játszik. A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2016
Szia!
5 db-nál sem játszik posta? (hagynék másnak is belőle,postaköltség persze enyém) Kiborg A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2016
Nincs időm a postára menni sajnos. Ha elmennék sorba állni nem ennyi lenne az ára .....
Szia,
Engem érdekelne és el is tudok menni érte. A többit privátban. Köszönöm
Szia!
Rendben,megértem. Beszéltem vteo-val és javára lemondok a cuccokról, a többit majd vele intézem.
Sziasztok !
Érdekelne valakit jó pár darab bontott (főleg) CRT monitor panel ? Jó részéből semmi nem került kibontásra, pár darabból hiányzik egy két alkatrész. 1, 2 darab rossz dvd lejátszó, rossz, bontatlan pc tápok ? Csak személyes átvétellel Cegléden. A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2016
Szia!
A pc tápok érdekelnének, de valószínűleg csak hétvégén tudom elhozatni. Mennyire gond?
Rendben, de csak a szombat jó nekem. Küldtem üzenetben a számom, kérlek előtte csörögj rám.
Sziasztok¡
Bontott vasmagos előtétek is vannak. Ezen felül egy konica minolta magicolor 2400 szines lézer nyomi. Gőrgô hibás. Cím bp. III. Bécsi út 231. A hozzászólás módosítva: Szept 2, 2016
Szia!
Engem érdekelne a lézernyomi, meg egy pár előtét is. Üdv: Péter
Szia!
Amennyiben a lézernyomtató szabad lesz, érdekel. (van kettő hibás már)
Az előtétek lehet érdekelnének, jövőhét eleje felé, hány W-osak?
A hozzászólás módosítva: Szept 2, 2016
Sziasztok!
!!!Elvihető 5 db TV sorkimenő trafó Dunakesziről!!!! Posta off |
Bejelentkezés
Hirdetés |