Fórum témák
» Több friss téma |
Az első benne volt (hibátlanként) ,a másodikat az eladó kicserélte garanciába,a harmadikat meg már én cseréltem amit itthon találtam,és jónak itéltem
A jónak mit értesz ,ránézel és jó? ezt csak tapintás össze nyomással lehet megnézni.Sokan úgy vagytok ,hogy a görgöt lecsiszolom a felületett hátha jó,mint ha adnák a szarnak egy pofont,maga a gumi is kemény ,szerintem az öszes göri szar hid el.én mikkor vetem a vasat ez volt ingadozó hang,jo göri szerintem jó lesz.Pesten laksz?
Igen megtapogadtam,és nem ez volt az első görgőcserém,de attól még lehet igazad és tényleg szar csak most már kifogytam a használható görgőkből.
Igen Budapesten lakom 11. ker
én a 21 ben ,áthoznád rátudnék nézni,ha mégsem az a gond ,van egy jó szervizesem itt,
Inkább az lehet a probléma, hogy gyenge a leeresztő oldali orsózó agy fékje.
Lehet még az is probléma, ha ki is sodorja oldalra a szalagot, hogy nem párhuzamos a görgő tengelye a lendkerék tengelyével. Ezt sokszor nehéz, vagy lehetetlen korrigálni. Előfordulhat viszont az, hogy ez a lendkerék bronz perselyének a kikopása miatt van. A görgő elég erősen nyomja a lendkerék tengelyét, emiatt idővel kikopik a persely átellenes oldala, emiatt a tengely nem lesz párhuzamos a görgővel. Ilyenkor kisodorja a szalagot a görgő alól és gyűri.
Nyomógörgő szett 10x7x2 ez a kapistan,13x8x2 főgörgő,szettben vagy külön is van.Ha párban veszed 3500 ft +posta ,egy garnitúra .
Minden olyan készülékbe jó aminek ez a mérete,Pioneer Onkyo,Sony,Denon,Yamaha,Akai,stb,érd itt.Termék GaranciÁt Adok RÁ 13x8x2 es 2500ft db 10x7x2 es 1600ft db
Vetem egy donor gépet működik de ,egy fogaskerék hiányzik,és még villog is egyfolytában,ezt bivaj bas..nádon szervizelték csak nem értem hogy a szalag kábel mért ilyen
Sziasztok! Kérdésem, hogy PIONEER decknél a MEMORI funkció hogy működik. Amikor indításnál nullázom a számlálót és visszacsévéléskor ott álljon meg?
Üdv, hogy működik ha pont az a fogaskerék hiányzik ami a mechanikát mozgatja? Nekem van ilyen fogas kerekem és van az a pénz amiért odaadnám. Nekem a capstan motor kellene a teljes felfogatással. És ha még megvan akkor kellene az a görgő szett amit mutattál de ez komoly lenne.
Az én CT 777-men a RETURN gomb lenyomásával vissza teker a számláló 0 állásáig.
Ez egyszerű át raktam az enyém böl,és mit kérsz érte? göri szettem van.De mi értelme van ha odaadom a motort és nem megy ,mert nincsen kapistanom,Te a pionee res feliratra gondolsz azt kéne neked,vagy a középső ahol nincsen meg a fogas?
Pioneer CT-W806DR és nincs rajta RETURN. Még mindig nem tudom, hogy mit kellene csinálni?
Üdv nekem a Pioneer feliratos motor kellene. A nyomógörgőszettből kellene Pio ct777 hez és Sony tc k 770 hez, 1-1szett.
Lehet hogy ez téged nem vígasztal, de a Kenwood-okon sincs memória gomb, hanem a számláló nullázása után,a gyors vissza és stop gomb egyidejű lenyomásával lehet aktiválni ezt a funkciót.
Értem akkor mondj árat rá,mert nekem van új kiváltó motorom ehez.Ugyan az a motor csak ráírták ere hogy pio ,minden mmi motor ugyan az gyártotta , csak piokba rakták így ,a pio ráírta a nevét,ennyi.Gondolom hogy a motor tartó is kell?
A hozzászólás módosítva: Ápr 17, 2017
Igazad van. a gyenge fék miatt kóvályog a szalag a fej előtt időnként előtte sincs. A kifilcesedett fékszalag tisztítása után helyre jön. Persze akkor már a kuplungét is... Én egy csavarhúzóval szoktam visszabolyhosítani. Ja a görgőt, fejet, hangtengelyt, a szalagpályát fültisztítóval, etilalkohollal szoktam eredeti színűre visszaállítani.
A hozzászólás módosítva: Ápr 17, 2017
Sziasztok!
Egy Technics RS-TR232 deck fogaskerékpótlásával kapcsolatban érdeklődnék. Ugyebár van benne a képen látható gumis fogaskerék, ami kötelezően törik mindegyikben.. Nekem maga a készülék igazság szerint nem nagyon kell (beszámításból került hozzám), csak ha megéri, felújítanám és úgy hirdetném meg. Azt már kiszámoltam, hogy a (máskor általam is linkelt) Fogaskerékgyártó.hu-s megoldással olyan összeg jön ki, amennyiért az életben nem adom el utána... Most úgy néz ki, ismerős megcsinálná viszonylag olcsón a cseredarabot belőle, 3D-nyomtatással. De mielőtt belevágok, azért várnék tapasztalatokat, hogy a - szemre hasonló anyagú - ellendarabja a szíjtárcsa tengelyén is hajlamos ugyanígy törni, vagy valóban elég csak ezt cserélni benne? A mindenféle fórumokon mindig az első képen látható törése szokott felbukkanni csak. De ha a másik is, akkor a két mechanikához 4 db-bal már nem biztos, hogy megérné belefogjak.. Tehát, tapasztalatokat várnék a kisebbik fogaskerék meghibásodásáról, már ha szokott ilyen is lenni ezeknél. A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2017
Hát az ár sokat számít,de ha még 10 ért csinálta akkor se érné meg.ad el donornak
Szia!
Szétszeded, mindenképpen, csak párban érdemes cserélni a két azonos sárgás szinűt. Szerintem, nem igazán érdemes vele foglalkozni, mert , még az anyag költség sem térül meg. A 3d nyomtatott anyagoknál, meg a minőséget szintén meg kell fizetni. Sárközinél, meg emlékeim szerint készen is van, és ha rendszeresebben jársz hozzá, főleg több darabért az ár is kedvezőbb lehet.
Sziasztok!
Régebben olvastam,hogy valakinek van CT-506 mechanikája feleslegben. Szétszedtem a magnót mert szinte semerre nem teker elvittem a idler gumikat legyártatni,viszont a idler műanyag háza meg van repedve nincs valakinek egy ilyen alkatrésze felesleges? Illetve még ha gomb vagy gombsora lenne valakinek jó állapotú arra is szükségem lenne. A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2017
Hát idler csak elmebay, vagy gyártani
Ezt is írtam,hogy elvittem egy gumi alkatrészeket gyártó helyre azt mondták nem gond 500-800Ft lesz viszont az idler műanyag van megrepedve egyébként szorul a tengelyen csak kérdeztem hátha van valakinek ilyen felesleges ha már ennyire szét van szedve.
Szia Peti!
Meg tudnád mondani, kik vállalnak idler gumi legyártást? Köszi, csapcsi.
Szia!
http://www.sealring.hu/index.hu_ceginfo.html Én ide mentem be Szegeden megkérdezni azt mondták meg tudják csinálni,de még nincs kész véleményt csak utána tudok mondani róla.Jelenleg így áll a dolog.Majd ha kész a magnó és működik beírom ide. Üdv,Peti
Hát én ezzel úgy vagyok amíg megy az idler jó addig marad,de ha szétmegy tuti fogaztatom az egészet.Jóbban járok ,nem öregszik és nem csúszik meg stb 15 birodalmi rupia , meg megéri ,hisz a mostani anyagok jobbak ősztételben,és tartósabb,mint a gumi.
1500 pénz volt a három gyűrű 15e az egész magnó nem ér szvsz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |