Fórum témák
» Több friss téma |
- Ez a felület kizárólag, az elektronikában kezdők kérdéseinek van fenntartva és nem elfelejtve, hogy hobbielektronika a fórumunk!
- Ami tehát azt jelenti, hogy a nagymama bevásárlását nem itt beszéljük meg, ill. ez nem üzenőfal! - Kerülendő az olyan kérdés, amit egy másik meglévő (több mint 17000 van), témában kellene kitárgyalni! - És végül büntetés terhe mellett kerülendő az MSN és egyéb szleng, a magyar helyesírás mellőzése, beleértve a mondateleji nagybetűket is!
próbáltam jobb képet készíteni!Ha ez segít Diódára "SG SA G1" van ráírva
Üdvözletem!
Mi ez az anyag a hűtőlap közepén ? 2-3 mm vastag rugalmas de nem szivacs ,hővezetés a feladata .Milyen néven keressem esetleg hol kapható. Köszönöm.
Ránézésre ez egy szupresszor lesz. A táp és a föld között, helyi mérés segíthet eldönteni, milyen feszültségre kell.
Nem, alumínium kell és nagyobb, bordázott felület.
Az PIR szenzoros...
Miért nem használod a "Link" gombot? Így használhatatlan amit ide másolsz.
gap pad A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2017
Köszönöm de azok nem elég rugalmasak és nagyon véknyak - közben megtaláltam.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2017
Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem. Az oldalon található Subwoofer - alul áteresztő szűrőt szeretném elkészíteni, de a kondikkal bajok vannak. 0,1 , 0,2 és 0,4 µF kondik kellenek, ilyenek sajnos nincsenek, de telefonomra van egy alkalmazás amiben található kondenzátor jelölési kódok, a táblázat szerint 0,1 µF a 104-es feliratú kondi (100nF), a 0,2 µF a 224-as feliratú kondi (220nF), a 0,4 µF a 394-es feliratú kondi (390nF). Jól értelmezem a táblázatot és azokat az alkatrészeket kell használni, vagy rosszul értelmezem ?
A LED méretéből ítélve, szerintem kevés lesz.
Sziasztok !
Rendeltem BF966 dual gate MOSFET tranzisztorokat. Sajnos mindenféle felirat nélkül érkeztek. Nem vagyok biztos a lábkiosztásban, megnézné valaki, hogy helyes-e amit tippeltem a mellékelt képen ? Köszönöm előre is a segítséget:
Most is csak az a tanácsom, vedd elő az adatlapot. A lábak közül az egyik amíg új hosszabb, mint a többi, azonosítja a kiosztást. Ha már használt, és a lábak már egyforma hosszúak, akkor az azonosítás a lábak tövénél levő kidudorodások alapján lehetséges. A lábak közül az egyiken levő dudor eltér a többitől.
A tranzisztort úgy tedd az asztalra, hogy az alacsonyabb fele legyen lefelé, ahogy az adatlapon levő képen is látszik. A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2017
Köszönöm szépen !
Ezek szerint a tippem helyes volt ![]() Ezek újak, tehát a hosszú a "D" a kettős kidudorodású pedig az "S" A képen, amit az előbb mellékeltem, a jobb oldalon lévő van úgy elhelyezve, hogy az alacsonyabb fele van lefelé. Köszi, mégegyszer ! A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2017
Köszönöm.
Csak azért kérdeztem mert a 0,33uf a bemenetre és a 0,1uf a kimenetére kicsit keveselltem.
Gondoltam, CTRL C CTRL V a böngészőbe.
Nem is gondoltam, hogy ez probléma lesz!? Majd legközelebb megpróbálom nem elfelejteni!
Szerintem kifejezetten jobb linkké alakítás nélkül, mert úgy ránézésre látható hogy nagyjából mire is mutat, és el tudom dönteni hogy akarom-e megnyitni vagy sem. Ha akarom akkor valóban, copy, új ablak, paste.
Még akkor is ha a Ctrl V beillesztéssel megadott link használhatatlan, mert csak 3 hosszú sorba fér ki és nem másolható ki rendesen, mint Fidel esetében?
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy elemes készüléket átalakítottam adapteresre, de problémás az áramszünet, ezért raktam bele egy backup li-ion 100mAh-s akkut, ami elé egy töltő modult is beraktam. Viszont csak most vettem észre, hogy az akku-n is van egy kis panel, ami gondolom a túltöltés és a mélykisülés ellen védi. Így a töltő panel akkor felesleges, egyből ráköthettem volna a táppal párhuzamosan az eszközre, vagy azért kell a plusz töltő elektronika is?
Hello! Ha a kurzor csak a linkre visszük, akkor is látható hogy hova mutat..
Nem. A védő elektronika csak az esetleg kialakuló extrém áramok ellen véd, a cella számára optimális körülményeket (CC/CV töltés) nem biztosítja. Kigyulladni nem fog, de rövidebb élettartamra számíthatsz a megfelelő, illesztett töltés nélkül.
Köszi a választ!
Ha jól értettem, akkor a képen látható jelenlegi állapotban viszont normálisan fog működni, hosszú távon!?
Ez a kivétel... nem láttam hogy ilyen, mert már törölték.
Igen. Legfeljebb a töltőáramkör, mint terhelés csökkenti valamennyire a készenléti időt. A töltő áramkör áramát csökkentetted?
Azt azért még szeretném megkérdezni, hogy ez olyan ordenáré dolog, hogy egy link hivatkozás teljes beillesztése miatt egy felhasználó bejelentése miatt törölni kell a hozzászólást?
Nem teljesen világos, hogy ennek mi a jelentősége, én ezt egy kicsit már a túlszabályozás kategóriájának érzem! Értem én, hogy vannak akik a nyelvhelyességre érzékenyek, meg a csúnya szavakat is értem, valamint az egymás ekézését is! Na de link beszúrásáért warn és ban is fog járni hamarosan? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |