Fórum témák
» Több friss téma |
Gyanúsnak kellett volna hogy legyen, nem Cs hanem U
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget!
Ez egy homályos maszat. Ha esetleg fényképet is teszel fel, talán valaki felismeri
Ok készítek másikat.. igaz én tudom mi ez csak kíváncsi vagyok ti minek gondoljátok..
Nekem úgy tűnik mint valami szikraköz.
Á szóval neked nem homályos maszat. Mi alapján gondolod ezt. Az állíthatóság miatt?
Igen amiatt
Ok de nem az... ha megnézed jobban .. akkor szerintem beugrik majd néhány lehetőség.
Oké, sejtettem az apróságok miatt, akkor inkább egy regés vagy mozgás-érzékelő lehet.
A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2018
Langyos.. A tömegnek szerepe van.
Akkor lehet még gyorsulás érzékelő is
Nagyon meleg van.. de .. egy kis lépés..
Mozgás, ütközés érzékelő.
Igen, ütközés érzékelő.
Gratula, ez jó kis fejtörő volt!
Köszönöm, még van.
Hogyan lehet ilyen életlen fotót készíteni? Az én telefonom teljesen automatikusan is élesre áll, és a kép mindig éles, és éles és éles....
A tabletem neken is ilyen "fos" képet csinál, a teló már tutibbat, de ha profit akarok akkor elő kell venni a fényképezőt: FINEPIX S9600.
Idézet: De akkor nem teszem fel, mert használhatatlan. „A tabletem neken is ilyen "fos" képet csinál,”
Ebbe van valami, "de szegény ember vizzel főz", és ez is egy megpróbáltatás.
Kézben tartott, olcsó kínai telefonnal, és olcsó kínai zseblámpával készítettem. A lényeg a zseblámpa használata. Fény hozzáadásával drasztikusan növelhető a képminőség.
Hát igen! fényképezni is tudni kell, azért mert benne van alapból a kütyükben, a szakszerű használatuk rajtunk múlik.
Mintha, higyanyszál lenne, s a mögötte lévő ellenállás fűti, ezzel méri az időt, x100 órában. Ha jól tévedek, -10 fokon lehet nullázni.
Például úgy lehet ilyen életlen képet készíteni, hogy ez egy régi nokia és nincs benne autó fókusz, stb. Nekem meg nincs kedvem félórát játszadozni, hogy közeli éles kép készüljön. ez meg így homályos, és homályos, és homályos..
Van akinek nem okozott problémát.. Nem a képre fogta...
Hm, hmm Két fórum társ is tudta miről van szó a képe alapján.. " A róka mondta, magasan van a szőlő"
|
Bejelentkezés
Hirdetés |