Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Vag-com-hex interfész (kábel hibák)
Témaindító: illestibor, idő: Máj 20, 2008
Témakörök:
Most nemtudom, de talán nem. Azt írja not responding. Ha hazaérek megpróbálom ezzel a programmal. Ez regisztrált?
Feltelepítem a Vag-com 409.1-et, megy az aktiválás. Megnyitom a programot, aboutban azt írja hogy registered. Rámegyek valamelyik diagnosztikara, egybol eltunik a konyvtárból a 3 file, és utána már nem registered.
Ugyan ezt csinálja nekem is. Lehet hogy a kábel tartalmaz egy széria számot amit elfogad, vagy hiányol a szoftver?
Ott az eeprom fájl az mproghoz akkor próbáld ki azzal
Akkor ezekszerint nemtudom beállitani hogy felhúzza az ablakokat távirányítóval ? Hogy lehet megtudni benne vane?
Sziasztok. Hasonló gondokkal kűzdök, ahogy cupika97. Seat Toledo 1.9tdi,2003év.
Elemcsere volt a kulcsban. A központi zár működik távezérléssel, de az ablakokat elfelejtette. Találtam egy VDS-PRO nevezetű megoldást ráVDS-PRO, de nincs hozzá kábelem. Gondolom ide rs232 com portos kell. Nekem meg vag kom kkl van és 409.1 progi, amivel nem lehet a központi elektronikába belépni sajna. Csak korlátozott tudású, sajna.. Esetleg VCDS progival is megoldható a komfortegység kódolása?
Ha bedugod az usb kábelt a gépbe, ezkozkezeloben megnézed hanyas port-on van, és azt adod meg a vds-pro proginak. Így próbáltad?
szerk: Jaj hogy ez dos-os alapú... nem windows-on megy. A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2018
Sziasztok segítség kellene. Nem rég vettem egy vcds-t az ebayről. Adtak hozzá cd-t feltelepítettem és össze akarom csatlakoztatni az autóval és hibát ír ki. Tegnap olvasgadtam és nekem az a licens status nem ajtív okozhatja ez a bajt? Illetve menthető a dolog vagy kuka? Valaki tudna segíteni meg köszöném
Akkor ezek szerint a navosok még nem szálltak rá a nem eredeti diagcuccokra, pedig nemrég azt mondták.
Sziasztok! Nekem is van egy VAG171 feliratú csodám, magában USB-re kötve szép, örül, mondja, hogy nincs a kocsira dugva, ha meg rádugom, ugyanezt írja ki, mint kettővel feljebb, csak 17.1.3 verzióval. Így vettem. Írtam locherat-nak, de nem járt itt egy ideje. A régi 409.11 másik kábellel megy a diag csatlakozó. Tud valaki segíteni?
Az oka az,hogy a te autódban nem a 9-es címen van,amit keresel.
Sziasztok!
VCDS HGJ 17.8 programhoz hol szerezhető be interfész kábel? 1.96 fw verzió kellene.
Ha programhoz keresel kábelt, akkor szerintem ne nagyon dugd autóra, mert nem értesz hozzá.
Ha clone kábelt keresel, ahhoz adják a programot, amit csak azzal a progival tudsz használni. Ebay kb 10-20 dollár között van az ára.
Sziasztok!
vagkkl+fiatecuscan kábel windows7 32bites gépre téve. Csatlakozott meg is jelent az eszközkezelőben FT232R UART! Fiatecuscan programon próbálva nincsen csatlakoztatva interface. Ilyenkor milyen hiba lehet? Ez a kábel működne elméletileg (Focomo/Ficom programmal) K-vonalon?
Szia.
Ez Vag-Com kábel topic, nem biztos, hogy kapsz választ.
A vag-com forumon is érdeklődtél ugy tudom emlékszem.
Annyi különbséggel ,hogy ott szegényesebb volt a kérdésed
Ne haragudj , de amilyen a kérdés olyan a válasz is . Az EcuScan -ban be van külön állitva a megfelelő port és le is van tesztelve ill. mentve.
Ha jol emlékszem kapcsolos a kábeled, igy a megfelelő "k" állásban van a dip kapcsolo? Nagyon jo a progi amugy csak gyakorlatot igényel a használata. Nem ördöngősség amugy. Kérdezz érthetően és hidd el kapsz segitséget. Ha minden nap hasonlokat tapasztalsz , kérdeznek akkor belefásulsz a faggatodzásba és ha visszakérdezel akkor Te vagy a lökött . Ezért volt a tapaszt6alt reagálásom.
Audi.A5.3.0.Tdi-Cr. 2008. B8-as DPF regenerálás probléma VCDS-el.
Sziasztok! Félő hogy elvérzünk a statikus regenerálásl elinditása közben..,AutoCommal se megy., Vcds-el se megy..,noha az előirt szükséges feltételek együttes jelenléte megvan..,esetleg kivéve-függőbe téve a "kalkulált és élő korommennyiséget" megfelelő értékét gramban., mert ebben bizonytalanok vagyunk.., RossTech erre az autóra vonatkozó itinerjét használva a regenerálás elinditására : A sima mérőblokk és a Codolás II ablak állandóan passziv., igy ez a módszer nem használható nyilvánvalólag.., Vajon azért passziv ez a két ablak ,mert a vcds -ünk kinai klon., vagy valamit mi bénázunk??? A korommennyiség és max teitődésértékre sem találtam egyértelmű határértéket..,tudná valaki a mellékletekben mutatottt két kommennyiséget "szakérteni"??? Lehet hogy ez már olyan határérték hogy DPF-et mindenképp cserélni vagy felujitattni kell? és ezért nem indul el regenerálás? köszönöm a válaszokat!
Sziasztok,
Gy-M-S. megyében vagy közelében tudtok olyan embert aki kábel javítással foglalkozik(szakadás,frissítés)?
A csatolt PDF állományban ott a magyarázat.
Sziasztok!
Vcds 157 magyar verziós telepítője van valakinek? Ha igen megtenné hogy megosztja? Ezer köszönet előre is!
Sziasztok!
Szeretnék kérni VCDS diaghoz 4B0820043J klímavezérlőhöz LBL fájlt. Segítségeteket előre is köszönöm, további szép hétvégét mindenkinek! üdv.
Szia,
Csatoltam, az első 2001-ig van, a második 2002 utáni. Ha nem titok, akkor miért van rá szükséged? LL |
Bejelentkezés
Hirdetés |