Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor benzincsere , karbipucolás gyertyacserével és jó kell legyen .
![]()
Ez már kb úgy kormos, mint amikor a Trabim beköpte gyertyát, csak az ugye 2T volt
![]() Az enyémen csak ilyen finom korom por van, amit ujjal le lehet törölni róla.
Azért ezt nem feltétlenül kiabálnám így el, mert előfordulhat hogy nem a benzin a ludas.
De ne kezdjünk gondolatkísérletbe, amíg a karbi és a szűrők nincsenek kitisztítva, a benzin lecserélve. Ha ezek után sem megy, akkor lehet tovább menni, de addig felesleges szócséplés. Petyaa: Igen, ezt próbáltam szemléltetni vele, hogy megijedni nem kell, mert ha kopott, vagy hasonlóan fájdalmas baja lenne a blokknak, akkor így nézne ki. Visszanéztem a képeimet a GN125-ről, ha nem számítjuk, amiket az eladáshoz készítettem, akkor az összes megmaradt képem 90%-án éppen szét van szedve, mert szerelés alatt áll, és összesen 1 képet találtam amin ülök rajta. ![]()
Szia!
Kecskeméten van olyan hogy Design Kft. Ők veszélyes hulladék megsemmisítésével foglalkoznak. Keress rá a neten, érdeklődj náluk. Ha jól emlékszem, ingyen is beveszik, de arra már sajnos nem hogy hány kg- ig.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, most már van merre indulni, szétnézek!
Mondjuk én a halat csak enni szeretem, azt is mértékkel, de ez azért durva
![]()
Üdv! Megoldódott a problema. Remélem. Leengedtem a benzint, jó kis sárga színe volt, illetve a karbit kitisztítottam, a főfúvókán alig láttam át. Öntöttem bele omv benzint. Járattam kb 5 percig, majd utána egy rövid kört mentem vele. Eddig minden babán néz ki.
Köszi a segítségeket ![]() Ez volt az úszóházban, illetve a főfúvókában is : A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2018
Idézet: „Ez volt az úszóházban, illetve a főfúvókában is :” Csavarhúzó hogy fér bele? ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2018
Miért vették le a hirdetésem. Valaki nagyon unatkozik. Irná meg privátban hogy mi a baja velem!
Gratulálok !
Lehet , hogy kifogtál egy szépen rendbehozott , de előtte szétgyilkolt darabot . Nem szokott ezeknek baja lenni . Bár én a haladósabb motorokat szeretem , ott , már lehet baj . Yamaha TZR 125 van jelenleg . 184500 km van benne .
![]()
Nem volt szépen nagyon szép, óra szerint 17000km-el vettem (aztán ki tudja), 20000-nél volt esedékes a generálozás. Elég sok csontváz esett ki a szekrényből, amíg nálam volt, de megtettem amit lehetett. Az elején még szemeztem vele, hogy tovább marad, kap egy kis felújítást és jó lesz ingázós motornak, de a 7 kW-os teljesítmény mellé párosuló aszfaltszaggató nyomatéka miatta annyira nem győzött meg, amikor ki kellett menni a városból.
Jelen pillanatban CBR125-öt hajtok, ennél jelentősen jobb gép nincs nagyon ami belefér az A1-es kategóriába. Ez esélyesebb, hogy marad akkor is, ha megérik az idő egy erősebb darabra. Nem szeretem a kétütemű gépeket. Én is azzal kezdtem, volt 3 krosszmotorom, és jelen pillanatban is áll a garázsban 1-2 kétütemű ötvenes, de nem vagyok velük kibékülve.
Végsebességre mennyit tudott a gn 125 motorod?
Szénkefének van fóruma? Vagy valaki aki tényleg ért a szénkeféhez rám írna privátban? Köszi.
Jobb napjain, lejtőn hátszéllel, egyszer kihúztam belőle 120-at is, óra szerint.
Az átlagos utazótempója, amit erőszakolás nélkül tudott tartani, az 70-80. Ettől függetlenül egyenes talajon ki lehetett húzni belőle 90-100-at is, de az már érezhetően kívül van a konfortzónáján.
Ha majd kiderül a háttere, akkor azért kíváncsi vagyok hogy sikerült összehozni?
![]() Most legalább nem Macskuszra mutogatunk bennfentes információért ![]()
Azt gondolnám értek hozzá valamennyit. Írok.
Üdv. Mi lehet a baj?
Minden weboldalt megnyit, de ha a Googleba keresek, azt is csak szöveget, ezt írja ki. Minden készüléken, bármilyen böngészőbe. Küldés gombra nem történik semmi. (ott kellene lenni hogy nem vagyok robot, és pipa, nem?)
Aki ezt a szűrési megoldást kitalálta az valamit elkevert újabban. Régebben tökéletesen működött ezen a gépen amiről most is írok (WinXP SP3) de újabban már nem működik. A laptopon amin Win7 fut azon működik. Szerintem valamit módosítottak ami miatt pár rendszerrel inkompatiblis lett.
Na jó, de mi a megoldás?... :-|
Milyen android?
PC is. (főleg PC használ a felhasználó ahol a gond van.)
XP Firefox, de android Chrome is ugyanez a baj.
Változnak az oldalak, amiket a régi böngészők nem tudnak jól megjeleníteni. Nincs mit tenni, frissíteni kell, már ha lehet.
Ha beírom a véleményem erről a szemétségről, kitiltanak!
![]()
A többségnek a csilli-villi hiper-szuper új dolgok kellenek, ezt nem lehet letagadni. Ehhez új, összetettebb kódok kellenek, amelyek meghaladják a régi gépek képességeit. Lehet szemétségnek nevezni de ez egyszerű üzlet, tetszik, nem tetszik.
Azt pedig egy programozócsapattól sem lehet elvárni, hogy az elavult gépekre is alkalmas alkalmazásokat, jelen esetben böngészőt, írjanak, ráadásul ingyen. Akinek nem tetszik, csinálja meg maga. Egyébként 2018-ban Win XP-t használni eléggé mazochista dolog. Esetleg a szokásos, változtatni nem akaró és/vagy tudó jó kis magyar mentalitás áll a háttérben. ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2018
Eszerint Te fejlesztő vagy. "Az üzlet, az üzlet", ezzel mindent megírtál.
![]()
Nem értem miért olyan meglepő, hogy egy 17 éves operációs rendszeren nem működik valami. Lassan a W7 is a 10 évet karcolja...
Volt időszak, amikor írtam (szigorúan ingyenes) programokat Linux-ra, Mac OS X-re és Windows-ra is. Hidd el, nagyjából látom, milyen ultra szívás a programokat felkészíteni arra is, hogy őskövület rendszereken is fusson.
Attól, mert te nem vagy hajlandó a megszokott kis burkodból kilépni és emiatt vered a fejed a falba, a többség, aki ugye a pénzt hozza a konyhára, követeli az újat. Képzelj el egy olyan világot, ahol mindenki Windows XP-t használ és megelégszik azzal a pár programmal és azok tudásával, ami azon működik. Senkinek nincs kedve fejleszetni, mert egyrészt kinek, másrészt nem éri meg. Tökéletes recept az abszolút dekadenciába való süllyedéshez. Nekem is tele a hócipőm azzal, hogy ész nélkül megy a dolog, na de leállni, ne már!
Ezzel egy bajom van. A WinXP-t megvettem, ha szépen sorban a többit is kellett volna venni (Vista, Win7...), annyi pénzt egyszerűen nem ér, talán nincs is erre egy háztartásban. Ha külön van asszonynak, gyerekeknek, pláne ennyit nem fizethetünk.
Ui.: Win98-al kezdtem, tehát win98 - win10 mennyi pénz. Ui.: sőt Win95-el kezdtem, most jut eszembe. A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2018
|
Bejelentkezés
Hirdetés |