Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2932 / 3614
(#) fastaction válasza Petyaa hozzászólására (») Aug 29, 2018 / 1

Akkor benzincsere , karbipucolás gyertyacserével és jó kell legyen .
(#) Petyaa válasza peti333 hozzászólására (») Aug 29, 2018 /

Ez már kb úgy kormos, mint amikor a Trabim beköpte gyertyát, csak az ugye 2T volt
Az enyémen csak ilyen finom korom por van, amit ujjal le lehet törölni róla.
(#) peti333 válasza fastaction hozzászólására (») Aug 30, 2018 /

Azért ezt nem feltétlenül kiabálnám így el, mert előfordulhat hogy nem a benzin a ludas.
De ne kezdjünk gondolatkísérletbe, amíg a karbi és a szűrők nincsenek kitisztítva, a benzin lecserélve. Ha ezek után sem megy, akkor lehet tovább menni, de addig felesleges szócséplés.
Petyaa:
Igen, ezt próbáltam szemléltetni vele, hogy megijedni nem kell, mert ha kopott, vagy hasonlóan fájdalmas baja lenne a blokknak, akkor így nézne ki.
Visszanéztem a képeimet a GN125-ről, ha nem számítjuk, amiket az eladáshoz készítettem, akkor az összes megmaradt képem 90%-án éppen szét van szedve, mert szerelés alatt áll, és összesen 1 képet találtam amin ülök rajta.
(#) Remci válasza sargarigo hozzászólására (») Aug 30, 2018 /

Szia!

Kecskeméten van olyan hogy Design Kft. Ők veszélyes hulladék megsemmisítésével foglalkoznak. Keress rá a neten, érdeklődj náluk. Ha jól emlékszem, ingyen is beveszik, de arra már sajnos nem hogy hány kg- ig.
(#) sargarigo hozzászólása Aug 30, 2018 /

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, most már van merre indulni, szétnézek!
(#) Gafly hozzászólása Aug 30, 2018 /

Mondjuk én a halat csak enni szeretem, azt is mértékkel, de ez azért durva
(#) Petyaa hozzászólása Aug 30, 2018 / 1

Üdv! Megoldódott a problema. Remélem. Leengedtem a benzint, jó kis sárga színe volt, illetve a karbit kitisztítottam, a főfúvókán alig láttam át. Öntöttem bele omv benzint. Járattam kb 5 percig, majd utána egy rövid kört mentem vele. Eddig minden babán néz ki.

Köszi a segítségeket

Ez volt az úszóházban, illetve a főfúvókában is :
A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2018
(#) nagym6 válasza Petyaa hozzászólására (») Aug 30, 2018 /

Idézet:
„Ez volt az úszóházban, illetve a főfúvókában is :”

Csavarhúzó hogy fér bele?
A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2018
(#) madzagos hozzászólása Aug 30, 2018 / 1

Miért vették le a hirdetésem. Valaki nagyon unatkozik. Irná meg privátban hogy mi a baja velem!
(#) Petyaa válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 30, 2018 /

Mikronos csavarbit
(#) fastaction válasza Petyaa hozzászólására (») Aug 31, 2018 /

Gratulálok !
(#) fastaction válasza peti333 hozzászólására (») Aug 31, 2018 /

Lehet , hogy kifogtál egy szépen rendbehozott , de előtte szétgyilkolt darabot . Nem szokott ezeknek baja lenni . Bár én a haladósabb motorokat szeretem , ott , már lehet baj . Yamaha TZR 125 van jelenleg . 184500 km van benne . 30 éves . Csak én 3 generált csináltam rajta . Mondjuk 30 - 40.000 kilóméterenként esedékes is . 4 - 8! Liter között eszik , soha nem hagy ott , és 140 - 170 km/h a végsebessége . Óra az kerek 10km/h csal . Üdv
(#) peti333 válasza fastaction hozzászólására (») Aug 31, 2018 /

Nem volt szépen nagyon szép, óra szerint 17000km-el vettem (aztán ki tudja), 20000-nél volt esedékes a generálozás. Elég sok csontváz esett ki a szekrényből, amíg nálam volt, de megtettem amit lehetett. Az elején még szemeztem vele, hogy tovább marad, kap egy kis felújítást és jó lesz ingázós motornak, de a 7 kW-os teljesítmény mellé párosuló aszfaltszaggató nyomatéka miatta annyira nem győzött meg, amikor ki kellett menni a városból.
Jelen pillanatban CBR125-öt hajtok, ennél jelentősen jobb gép nincs nagyon ami belefér az A1-es kategóriába. Ez esélyesebb, hogy marad akkor is, ha megérik az idő egy erősebb darabra.
Nem szeretem a kétütemű gépeket. Én is azzal kezdtem, volt 3 krosszmotorom, és jelen pillanatban is áll a garázsban 1-2 kétütemű ötvenes, de nem vagyok velük kibékülve.
(#) Petyaa válasza peti333 hozzászólására (») Aug 31, 2018 /

Végsebességre mennyit tudott a gn 125 motorod?
(#) pjg hozzászólása Szept 1, 2018 /

Szénkefének van fóruma? Vagy valaki aki tényleg ért a szénkeféhez rám írna privátban? Köszi.
(#) peti333 válasza Petyaa hozzászólására (») Szept 1, 2018 /

Jobb napjain, lejtőn hátszéllel, egyszer kihúztam belőle 120-at is, óra szerint.
Az átlagos utazótempója, amit erőszakolás nélkül tudott tartani, az 70-80. Ettől függetlenül egyenes talajon ki lehetett húzni belőle 90-100-at is, de az már érezhetően kívül van a konfortzónáján.
(#) Gafly hozzászólása Szept 1, 2018 /

Ha majd kiderül a háttere, akkor azért kíváncsi vagyok hogy sikerült összehozni?
Most legalább nem Macskuszra mutogatunk bennfentes információért
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Szept 1, 2018 /

Azt gondolnám értek hozzá valamennyit. Írok.
(#) jdani hozzászólása Szept 3, 2018 /

Üdv. Mi lehet a baj?
Minden weboldalt megnyit, de ha a Googleba keresek, azt is csak szöveget, ezt írja ki. Minden készüléken, bármilyen böngészőbe. Küldés gombra nem történik semmi. (ott kellene lenni hogy nem vagyok robot, és pipa, nem?)
(#) elektroncso válasza jdani hozzászólására (») Szept 3, 2018 /

Aki ezt a szűrési megoldást kitalálta az valamit elkevert újabban. Régebben tökéletesen működött ezen a gépen amiről most is írok (WinXP SP3) de újabban már nem működik. A laptopon amin Win7 fut azon működik. Szerintem valamit módosítottak ami miatt pár rendszerrel inkompatiblis lett.
(#) jdani válasza elektroncso hozzászólására (») Szept 3, 2018 /

Na jó, de mi a megoldás?... :-|
(#) gernerakos válasza jdani hozzászólására (») Szept 3, 2018 /

Milyen android?
(#) jdani válasza gernerakos hozzászólására (») Szept 3, 2018 /

PC is. (főleg PC használ a felhasználó ahol a gond van.)
XP Firefox, de android Chrome is ugyanez a baj.
(#) Bakman válasza jdani hozzászólására (») Szept 3, 2018 /

Változnak az oldalak, amiket a régi böngészők nem tudnak jól megjeleníteni. Nincs mit tenni, frissíteni kell, már ha lehet.
(#) granpa válasza Bakman hozzászólására (») Szept 3, 2018 / 2

Ha beírom a véleményem erről a szemétségről, kitiltanak!
(#) Bakman válasza granpa hozzászólására (») Szept 3, 2018 / 2

A többségnek a csilli-villi hiper-szuper új dolgok kellenek, ezt nem lehet letagadni. Ehhez új, összetettebb kódok kellenek, amelyek meghaladják a régi gépek képességeit. Lehet szemétségnek nevezni de ez egyszerű üzlet, tetszik, nem tetszik.

Azt pedig egy programozócsapattól sem lehet elvárni, hogy az elavult gépekre is alkalmas alkalmazásokat, jelen esetben böngészőt, írjanak, ráadásul ingyen. Akinek nem tetszik, csinálja meg maga. Egyébként 2018-ban Win XP-t használni eléggé mazochista dolog. Esetleg a szokásos, változtatni nem akaró és/vagy tudó jó kis magyar mentalitás áll a háttérben.
A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2018
(#) granpa válasza Bakman hozzászólására (») Szept 3, 2018 / 1

Eszerint Te fejlesztő vagy. "Az üzlet, az üzlet", ezzel mindent megírtál.
(#) gernerakos válasza granpa hozzászólására (») Szept 3, 2018 / 1

Nem értem miért olyan meglepő, hogy egy 17 éves operációs rendszeren nem működik valami. Lassan a W7 is a 10 évet karcolja...
(#) Bakman válasza granpa hozzászólására (») Szept 3, 2018 /

Volt időszak, amikor írtam (szigorúan ingyenes) programokat Linux-ra, Mac OS X-re és Windows-ra is. Hidd el, nagyjából látom, milyen ultra szívás a programokat felkészíteni arra is, hogy őskövület rendszereken is fusson.

Attól, mert te nem vagy hajlandó a megszokott kis burkodból kilépni és emiatt vered a fejed a falba, a többség, aki ugye a pénzt hozza a konyhára, követeli az újat.

Képzelj el egy olyan világot, ahol mindenki Windows XP-t használ és megelégszik azzal a pár programmal és azok tudásával, ami azon működik. Senkinek nincs kedve fejleszetni, mert egyrészt kinek, másrészt nem éri meg. Tökéletes recept az abszolút dekadenciába való süllyedéshez.

Nekem is tele a hócipőm azzal, hogy ész nélkül megy a dolog, na de leállni, ne már!
(#) nagym6 válasza Bakman hozzászólására (») Szept 3, 2018 / 2

Ezzel egy bajom van. A WinXP-t megvettem, ha szépen sorban a többit is kellett volna venni (Vista, Win7...), annyi pénzt egyszerűen nem ér, talán nincs is erre egy háztartásban. Ha külön van asszonynak, gyerekeknek, pláne ennyit nem fizethetünk.
Ui.: Win98-al kezdtem, tehát win98 - win10 mennyi pénz.
Ui.: sőt Win95-el kezdtem, most jut eszembe.
A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2018
Következő: »»   2932 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem