Fórum témák
» Több friss téma |
Van egy ilyenem ez is jó elvileg 100nF helyettesìtőnek,úgy tudom poliészter fóliakondi csak műanyag borìtású.Ami piros 2A104J kérdezett kondi is poliészter csak nincs müanyag boritásban valamiért.Bele lehet kavarodni.Túlvariálják a gyártók.
De éppen ezek nem jók a kerámiakondik helyett.
Bátorkodom megjegyezni, hogy amit linkeltem, azok is többrétegű, kerámia (multilayer ceramic) kondenzátorok, amiknek megjelenése igencsak hasonlít a fenti kép alsó kondenzátorára.
Sajnos a kerámia kondenzátoroknál a "2A" általában a 100V feszültség jelzése. Mouser/Passive-Components/Capacitors/Ceramic-Capacitors/Datasheets/...2A104J
Szia! Én valami hasonlóban gondolkodnék. A te általad linkeltekbe még nem láttam 5A-nál erősebbet.
Amit linkeltél nem fog tudni 10A-t, még a felét sem. Van az autós saruból NYÁKba való:
Bővebben: Link Ezek tudhatnak ilyen áramot Másik kivitel: Bővebben: Link Ha ragaszkodsz a többpólushoz ilyesmik: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2018
Kerámia pótlására kerámiát, max. multilayert használj.
Nem kell túlkombinálni.
Nem felétlen olyan kell, csak ahoz hasonlítom a kivitelt. Épp hogy nem nyákba kell, hanem panelra szerelhető.
Idézet: „Épp hogy nem nyákba kell, hanem panelra szerelhető.” Az jó, mert mi felénk a panel NYÁKot jelent. Akkor most mit is keresel? Előlapra akarod szerelni?
Sziasztok! Kellene egy kis sgìtsèg. Van 1 Samsung j5-öm de nem működik az iránytű rajta. "No magnetik szenzor " ezt irja. Mit lehet tenni? Ja meg még 1 kérdés valki megtudná mondani, hogy a hátlapon mi az a 2 pöcök rajta?
Hát ha azt írja hogy "No magnetik szenzor" akkor mintha nem lenne benne!
Az a két pöcök meg a telefon hátulján csatlakozik!.. PL vezeték nélküli töltő vevője csatlakozik ott a telefonhoz Mint pl ezek az hogy neked a hátlapba miért van csati.. nemtudom.. lehet hogy tuningos a hátlapod és van benne vevő
A "J5-öm"-et először is pontosítsd, nem csak egyféle létezik belőle... Samsung Galaxy J5 J500F, 500F/DS, J500G/DS, J500Y, J500M, J500M...J510...J520...J530..
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2018
Az a két pöcök az NFC antennájának csatlakozója.
Nem hiszem, hogy töltő lenne, inkább antennának mondanám. simán erősíti a térerőt.
A pontos tipusa Samsung galaxy j5 (2016) sm510fn. Android verzió: 7.1.1. Nem lenne benne sensor? Létezik ilyen?
Köszönöm a válaszokat. Csak azert kellett volna mert fémérzékelőt szerettem volna rátenni. De ìgy kilőve. Nem fogja érzékelni a vezetéket meg ilyeneket.
Az is lehet! Én csak a saját S5 ből indultam ki! Nekem is van a telon pöcök ( mondjuk nekem a hátlapon nincs) Rendeltem hozzá modult a vezeték nélküli töltéshez, és nekem azon csatlakozik...
DE akkor lehet hogy a J és az S sorozat ennyire eltér
Ne sajnáld!
Vezetéket amúgy sem igazán érzékel. Főleg, ha nem vasból van. Csak relatíve nagyobb vas tárgyakat érez...
Üdv.Tud valaki infót ezekröl a több szìnpöttyel kódolt kondenzátorokról,hogy kell az értékét beazonosìtani?
Szerintem ezek induktivitások (a kékek tuti.)
Multival mérj rá szakadásvizsgálóval. Ha sípol ... induktivitás.
Igen azok induktivitások rámértem..Egy törött lábút megtörtem és benne van a tekercs.Kösz a válaszokat.
A kékek tekercsek. Értéküket ugyan úgy lehet meghatározni mint az ellenállásoknál, az Ohm uH-nek a kOhm pedig mH-nek felel meg.
Ha jól tudom.
Igen, én is így emlékszem. Amúgy ugyanúgy.
Sziasztok!Meg tudja valaki mondani a képen látható barna színű ellenállás értékét? Köszönöm!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |