Fórum témák
» Több friss téma |
Mennyi az esélyem arra hogy olcsón meg úszom, ha be megyek a vw szervízbe a kód ért?
Semennyi mert nem hiszem , hogy van joguk arra , hogy kiadják.A kocsi papírjai nélkül meg pláne .
Pontosan , és szerintem ilyet nem csinálhatnak .Pont azért mert ha lopott a navi stb stb stb .
Ilyenbe nem hiszem , hogy belemennek sőt tuti , hogy nem.
Jó estét.
Bemész a márkakereskedésbe és elmondod mi a problémád és magmondják mit tudnak segíteni, nekem rádióhoz megmondták igyen egy ismerősön keresztül ha nem boldogulsz keres meg és adok egy telefonszámot elég sokk mindent meg tud oldani, csak neked messze van ( Békés megye).
Na pont a rádió az teljesen más még a neten is vannak kalkulátorok hozzá.
De a navi az más GPS miatt .Ugyanis ha ellopják az autót ezáltal megtalálható , tehát biztonsági berendezésnek számít a rádió az pont nem.
Szerintem egy próbát megér ha nem lopott egyik sem lehet tudnak segíteni.
Bemehet , de kérni fogják , hogy vigye be az autót , és ugyebár mindjárt nem fog stimmelni semmi._Blikkre meg csak úgy nem fognak mondani semmit , illetve azt , hogy nem áll módjukban ilyen információt kiadni.
Egy valamit nem értek, hogy miből gondolod, hogy nem gyári. Csak azért nem értem mert a vezetékezés az úgy tünik, hogy gyári. És akkor ez nem csak egy egyszerű kód amit be kellene írni olyan pin kódként.(nagyon nem vágom ám, csak azért kérdem)
Gyárinak gyári , csak éppen másik kocsiból való.Ugyanis , ha a te kocsidé lenne akkor ilyen problémád nem lenne , mer egyből felismerné a rendszer , és működne rendesen.Egyébként olyan is van , ha sokszor próbálkozol a kódokkal , akkor szépen le fog tiltani , és onnantól se tovább.
Nem igazán segítség volt inkább némi információ.Hát sajna ez van.
Szia!
Van kettő (de gondolom már nem aktuális ), de még keresem a kódok megfejtését. Nincs kedvem 5000+Áfa/db áron megtudni VW-éknél. Itt jön a kérdésem. Sziasztok! Tud v.ki segíteni? Van egy Gamma is.
Én két Beta rádió kódját és egy Gamma-ét.
Muszáj lesz pedig.
Jövök ha meg van a megoldás.
Mert hogy csak úgy működik. Vége az lesz, kukában végzi.
Amúgy eladási portéka, már nincs szükség rá, max. egyet hagyok meg a CD-s fejjel.
Szerintem azt az egyet se hagyd meg .
Jahhh, meg lett a kód!
Sziasztok! Miután meg lett a kód, döbbentem rá hogy kinyúlták belőle a magnó részt. -(Nem ott ahol kódolták, mert maga a fej itthon volt.)- Így most magnó mechanikát keresek, ami elektromosan teker és dobja ki a kazit. Vagy így ahogy van, esetleg eladó. Akár a CD hajtóval is. azt viszi hibátlanul. Vagy van két Beta (kód nincs), azok is vihetők. A hozzászólás módosítva: Nov 20, 2017
Van egy WV Beta V rádióm.
Kódom nincs sajnos. Tud segíteni valaki ?
Sziasztok! Tud nekem valaki segiteni MFD gyari radio bekoteseben?
Szia! Igazabol az lenne a bajom, hogy csak halkan szol a radio, nem reagal semmire, elvileg valami telefon nemitas lehet vagy mi...
Jó estét!
Szeretnék segítséget kérni. Van egy VW Beta rádióm és szeretnék rá egy aux bemenetet (kép mellékelve). Azt tudom hogy a CD tár kék iso csatlakozóval kell össze kötni, de nem tudom mit hova kössek. Valakinek lenne egy rajza vagy valami? Előre is köszönöm a segítséget! |
Bejelentkezés
Hirdetés |