Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A nyavajás! pin table néven nincs hasonló sem a találatok között.
Ezzel, úgy érzem, nincs is problémám. Ha tudtam volna a nevét, a kérdés sem született volna meg. Tíz perc masszív próbálkozás után adtam fel és írtam ide.
Én azt tapasztaltam, minél görcsösebben keres az ember valamit, annál nehezebb megtalálni.
Ez így van. De ha már egyszer megtaláltad, attól kezdve a gugli eláraszt hirdetésekkel, amikor már nincs rá szükséged.
Első keresésem a "pin table" volt de ez nem adott értelmezhető találatot. Úgy emlékeztem, ez a neve de a 3D kulcsszó kimaradt. Innen már egyenes út vezetett a mocsárba, próbálkozván mindenféle kulcsszóval.
Ebből élnek. Én meg abból, hogy blokkoljam a hirdetéseiket
A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2019
Jártatok már úgy hogy új dolgot csináltatok (létező dolgot masszív anyagból) de nem tudtátok hogy fejezzétek be? Kivágtam az előlapi műanyagot de valami esztétikus rögzítésen gondolkodok. Bicikli lámpa lesz.
A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2019
Klasszikus: anya és csavar. Gyors: rés és kábelkötegelő. Modern: 3D nyomtatott patentes rögzítő HT PLA ból. Rero: U alakú anyag körbe, ami szorítőként veszi körbe a fémet és a plexit, majd csavarral húzható össze (bilincses megoldás). Rendhagyó: távtartó és csavar. Kezdeményező: ragasztott megoldások. Steampunk: Forrasztsos rögzítés.
Szia.
Sikerült végül valamelyik önéletrajzoddal elhelyezkedned?
Három oldalúra hajlított lemezzel megoldottam. Egy videóba láttam egy maszek lemez rögzítőt zártszelvényből plusz pár dolog. Szerencsére a suliba adnak anyagot hozzá.
Azért feltehetnéd majd a végeredményt is..
Hali. Bevált ötlet valakinek fürdőszoba tükör bepárásodás mentesítésére?
Azért párásodik, mert hidegebb a levegőnél. Szellőzés, fűtés megoldás lehet, úgy mint az autó visszapillantó tükrénél.
Próbáld ki a borotvahabot: Dívány: Páramentesítés.
Tessék lássék ím improvizatív munkámat.
Minek kellet rá burkoat? Énis becsusztatós dologra gondoltam csak nem irtam Kameleon után, mert olyan csinin megfogalmazta.
Hol a zartszelvény? A bringában? A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2019
Nagyon techno lett. A belsejét kitapétázhatnád alufóliával. Foncsorként működne.
Általában kisebb helyiségeknél szokott gond lenni. Japánban fűtik a tükröt (nálunk is pár helyen). Nem kell sok hozzá, csak pár ellenállás mondjuk, vagy egy fűtőszőnyeg farab. A Devi-nek van 18W/m-es fűtőkábele, de az Etherma-nak is,, vagy a Raychemnek. Ez keveset fogyaszt, 230V-os - de használhatsz gyengeáramú betápot, vagy fi relés megoldást. De egy ventilátor is sokat segíthet, ha ráfújsz, mint az autóban.
Esetleg majd fújd le fekete festékkel. A mostanában a boltokban kapható lámpáknál biztosan jobb.
A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2019
Egyszer próbáltam telefonvezetékkel.
Az ami a fali csatlakozótól a készülékig megy. Ez 4 szál vezeték egymás mellett. A négy szálat sorba kötve. 12V-ról pont 3A az áramfelvétel. Kellemesen melegít és mechanikailag is elég stabil. Ja! 3 méteres darab. Motorosok ezt varrják be nadrágba, kabátba. A tükör mögé, a hátára felragasztva pára mentesíthet. Viszont a fal felé lehet érdemes hagyni némi légrést.
A mostanira ránézel már törik. Szinte minden műanyag. Még a huzal is.
Ez nekem is új, pedig alapvetőn távközlős vagyok. Tehát a 4 szálas lapos készülékkábel? Van itthon 200m. Némi áramkorlát azért nem ártana gondolom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |