Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
NA azért éppen annyit nem...
![]() Egy jobb fajta "látványtervet" kellene összedobnom a lakásról az automatizáció főmenüjéhez...
Ikea bútortervező? Zalakerámia térvarázs? CYCAS?
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2019
Csak a teljesség kedvéért, floorplanner.com. Két n betű a végén.
Nem lenne jobb egy kicsit igényesebb alaprajz? A bútorok változhatnak könnyen, a falak már nem annyira. Szerintem egy letisztultabb rajz célravezetőbb mint egy "fénykép". Utóbbinál a szövegek és/vagy ikonok el tudnak vegyülni a berendezések között.
Én a room arranger nevű programot használtam anno. Fizetős, de van pár (talán 7 vagy 30?) nap trial, az alatt azért meg lehet tervezni ezt-azt...
Én anno a Sims játékkal terveztem pár szobát. És, ha úgy csinálsz képet, még "lakók" is vannak benne. Bútorban, falakban stb elég jó a választék. És itt most nem a játékot akarom reklámozni.
pjg-re gondolsz? Utolsó bejegyzése.
Szerintem ki lett tiltva. Az adatlapja sem jön be.
![]()
Nem tölt el örömmel, ha egy általam személyesen ismert, és megbecsült kolléga eltűnik, és a nyoma is be van szántva sóval.
![]() Idézet: „Szerintem ki lett tiltva.” Nem volt azért olyan, hogy rászolgálna... A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2019
Nem.
![]()
Most így nevesítve (bár nem akartam, csak úgy példaként):
- Janó bácsi egyszerűen letette a pákát, külön bejelentés nélkül. - Szamóca felhagyta a fórumozást, de szerencsére él és virul. - Köbzoli is letette. - Még a Sass is leszállt. Szóval nekem nem öröm, ha valaki csak úgy eltűnik...
Teljesen egyet értek. Mindig csorbul egy kicsit a fórum ilyenkor, nem jót jelenthet.
Ez csak az én feltételezésem, hogy mi történt. A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2019
Pjg-nek rossz hete-hónapja volt februárban, és többszöri figyelmeztetés ellenére is vulgáris stílusban vegzálta - szurkálta saját fórumtársait, úgyhogy a moderátorok nem tehettek mást, mint felfüggesztették fiókját.
Több törölt hozzászólás, figyelmeztetés, mind nem volt elég. Ezt történt februárban. (A találgatások elkerülése érdekében.)
Egy tegnapi beszélgetés rávilágított arra hogy ebbe a nagy civilizációs információ dömpingbe lassan már mindent tényként fogadnak el. Akkor is ha nem igaz. Akkor mire is való a média? Legyen az nyomtatott, digitális vagy vizuális.
Idézet: „mindent tényként fogadnak el” Ilyet, csak a "buta" vagy agymosott emberek tesznek. Régen is így volt, pedig azért dömpingről szó sem volt. "annak így kellett lennie, mert bemondta a rádió, megírta a Szabad Nép, Népszabadság stb. Csak most több helyről jön, és sokkal több. Mindíg is szükség volt, van lesz egy bizonyos alapműveltségi szintre, hogy el tudd választani az ocsút a magtól.
Direkt nem írtam ki hogy melyik emberi csoportba tartozott.
Teljesen mindegy, milyen csoport; az ostobaság nem terület, szín, nemzet, iskolázottság-függő.
![]()
Ismerjük régóta, itt is szóba került. Tudatosan csinálja a hülyét.
Lehet de attól még jókat lehet röhögni a mit nem szabad kategóriába.
Amúgy mi az a nagy pisztoly formájú szikrázó valami? Mire lehet használni azon kivül hogy az elektronikát lezúzza
![]()
ESD gun néven találod meg. Az EMC laborok egyik alapvető kelléke. Különböző típusú elektromos kisüléseket lehet vele előállítani, és ezzel tesztelni, hogy az adott elektronika kibírja-e, illetve hogy reagál rá.
Az embernek csak ilyen videói vannak, játssza a hülyét.
A mi Kameleon Light termékünk is ilyen pisztollyal és párhuzamos fémíkokkal lett tesztelve. 1,5kV és 4kV sokkolás mellett üzemi állapotban kellett maradjon az elektronika IP20 dobozolás mellett.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |