Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Általában a vevőn kell először nyomni a gombot, aztán vagy az egéren alul vagy egyszerűen kicsit meghuzigálod és szinkronizál. Olyan sok variáció nincs, nyomj meg mindent, ami gombot találsz
Persze, csak miután az előző hozzászóló által írtakat kimerítetted
Mai nap eseményei.
Reggel kénszer szabi az eső miatt. Irány a szomszédos falú. Félúton betámadott egy faág. Szélvédő bánta. Cirka 50.000Ft a javítás Közben a fogam is vacakolni kezdett megint. Irány a doki. Nincs a megszokott dokim aki gázt alkalmaz fájdalomcsillapításra. Marad a szuri. Nem is lett volna baj ha nem félek a tűktől. Dokit figyelmeztettem hogy esélyes az ájulás. Fog kihúzva lépcsőn lefelé az utolsó 4 lépcsőfokot ülve tettem meg. Nem csak a fogam helye fáj hanem az ülőgumim. És még nincs vége a napnak. És csak pénzt akartam levenni az automatából.
Nem lehetett a fogat megmenteni? Ez a kihúzás nekem nem tetszik (kivéve ha tejfog vagy bölcsességfog, vagy fogszabályzó miatt szedik ki), hiszen nem nő ki újból, csak pótolni lehet, vagy a mellette levő fogakhoz rögzítenek, vagy az állkapocs csontba (vagy máshogy, nem ismerem ki magam 100%-osan), de egyik se kellemes, és nem is olcsó dolog.
Most cseréltettem szélvéd őt, 32-ből megúsztam.
Nem mindegy milyen autó, némelyik típusnál egy egyest nyugodtan elé írhatsz és az csak anyagköltség.
A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2019
Nekem inkább 400.000 HUF volt.
Biztosító élt is a Casco nem jövő évi indoklás nélküli (joga van rá mindkét félnek, indoklás nélkül. ) nem meghosszabbításával.
Milyen autó volt az ha nem NASA titok amibe 400 ezer forint volt a szélvédő?
Lacetti.
Beépített eső érzékelő, beépített antenna, felső széle kék. Beragasztva, nem kéder gumival rögzítve. A rendszám matrica újragyártása az már zsebből ment.
Akkor ez csak a biztosító felé volt ennyi mert ha saját zsebes akkor az eső érzékelő menthető.
A matrica a legkevesebb mert az nem egy nagy összeg. Még ha fűthető is esetleg a szélvédő az még dobhat az összegen.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sajnos én már nem tanultam oroszul, így még a fordítóba is keservesen tudom beírni a betűket, nem sikerül értelmes eredmény kapjak. Ez egy kis esztergának a táblácskája. Ha valaki tudja olvasni, legyen szíves ossza meg velem. A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2019
Affene, erre kerestem, csak magyarul írtam a T-t és az A-t.
Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2019
Műszerész körökben igen neves masina, vigyázz rá.
Egy jó lapkás késsel , és persze értő ,türelmes kezek közt igazi kincs.
Adatai a masinának ha esetleg érdekel:
A 16Т02П esztergagép fontosabb adatai Pontossági osztály: "П" ("P") Ágy felett a legnagyobb elforduló átmérő: 125mm A munkadarab legnagyobb hossza: 250mm Befogó késszár vastagság: 8x8mm max Főorsó belső furatátmérő: 10,2mm Főorsó morse kúp: Morse 0 Főorsó beállítható fordulatszámok:400, 630, 1000, 1250, 2500, 4000 ford / perc Főorsóház hajtó motor: 400V 250W 1400 ford / perc Keresztszán szögeltolás: +-30 fok Gép pontosság: 0,01mm Gép méretei: 695 x 520 x 300 Gép tömege: 35kg
Érdekel köszönöm!
Ha lesz kérdésem kereshetleg-e privátban?
Csak nyugodtan.
Sajnos nem volt menthető. Szétrobbant még a helyén. Szó szerint darabogban jött ki.
Idézet: Nekem egy picit drágább lesz. Thalia 2003 20.000Ft a munkadíj+6000Ft a ragasztó. Az üveg kb 20.000Ft postával „Most cseréltettem szélvéd” A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2019
Kár érte.
Én is, amikor továbbrepedt a kőfelverődés.
A rest kétszer fárad (vagy valami hasonló)...
3 helyen is voltam. 45.000Ft lesz a javítás. Üvegestől munkadíjastól ragasztóval. A 3 helyen +/- 500Ft difi van. Bár A csak üveggel foglakozó cég 81.000Ft számlát adott volna ha oda elmegyek.
Tudom nem a reklám helye és nem is akarom reklámozni, de akire Te gondolsz, az a rádióban is szokta hirdetni magát? Mert amikor berepedt a szélvédőm, én is kértem tőlük ajánlatot, 100.000 (!) Ft-ot mondtak. Felhívtam egy másik helyet, másnap vihettem az autót, 32.000 Ft-ot fizettem összesen üvegestől, munkadíjtól, ragasztóstul... Persze lehet mondani, hogy az egyik biztos sokkal minőségibb üveggel dolgozik, de én ebbe nagyon nem hiszek.
Én Német adón láttam a reklámot car.... javít és cserél. Igen én is dobtam egy hátast amikor bemondták hogy 81.000Ft. A többi Thalias meg 30.000Ft cserélget. Én meg szívok mint a torkos a mérlegen.
Nekem is elsőre 93ezret mondtak, megnéztem máshol, ott 32ezer lett. Mindkét helyen utángyártott üveg volt. Peugeot bipper.
Én a Katicánál vettem üveget. Occó, jó és gyorsan beépítették. Toyota Aurisra mondtak a Toyota márkaszervízben 60eFt-ot, Katicánál 7eFt-ot. Mondták, hogy az esőérzékelős nagyon drága, mert az lehet 9eFt is. XI. kerületben voltak, nem tudom, megvan-e még a cég.
Sajnos én Baranyában lakom. Itt munkahely ritka de mégis drágább minden itt mint pesten.
Én itt voltam, egy óra múlva vihettem is el. Egy telefont talán megér az ár miatt. Helyszínre is kimegy, de az már biztos drága.
Jó áron van tényleg. De sajnos nekem messze. kb 300km csak oda. Az egy picit nagy út egy törött szélvédővel amikor bármikor eldurranhat.
Lélekben veled voltunk Kálmán!
A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2019
|
Bejelentkezés
Hirdetés |