Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
T. Granpa!
Ha esetleg az a kosaras csőfoglalat nem kellene akkor bejelentkeznék rá ! Ha lehetne?! Köszi stefy
Ha jövő héten átballagsz érte Zuglóba, megkapod.
Hova Zuglóba? Mert nagyon mem megyek!! A Róna u ban lakom !!) Köszönöm a gesztust és a kedvességed!!
Üdv Stefy István A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2020
Majdnem mondtam, hogy akár fél lábon ugrálva is.
Ja már nem de a sétálva kocsmáról kocsmára!
Üdv! BIOS-ok és azt hiszem videokártya memória elvihető. Akár EEPROM-okat is tudok hozzá adni, amennyiben így hívják az ablakos memóriákat. Bontottak.
Ha ablakos, akkor EPROM. Ha nincs ablak, akkor EPROM, vagy EEPROM, vagy flash.
Ha nincs ablak, akkor PROM... és a többi.
Most látom, nem is a megfelelő helyen tettem a felajánlást. Bocsi! Feljelentettem magam.
A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2020
E27-es LED-ek, sárgára festve és koszosan. 6db működik. Széll Kálmán térnél átvehető, ha valaki akar ezzel szórakozni.
Szia. Nem teljesen mert voltak olyan IC is amiknek a törléséhez egyáltalán
nem kellett Uv fény. Ezeket elektromosan lehetett törölni, mégis többször írhatók volta.
Igen, de azt úgy hívták, hogy EEPROM ( electrically erasable programmable read-only memory ).
Valamikor olyan is született ,hogy WROM ... Write Only Memory
Hi!
Vinném a szép sárga LED-eket. Üdv, Rukh
Ok, írj privátban.
Mind azt Nedudki kollega kidugította, van egy Molex csatis túlfeszvédőm.
Vagy műxik MŰKÖDIK, vagy nem. Ha valakinek szerepel a bakancslistáján, hogy legyen egy ilyenje, vigye. 18. ker., Gilice tértől egy köpésre. A hozzászólás módosítva: Feb 5, 2020
Moderátor által szerkesztve
Ingyen vihető fotós folyóiratok:
- Fotó Piac: 1998. (I. évf.) teljes, 1999. teljes, 2000. a 12. szám hiányzik, 2001. 1. és 2. szám van; - Fotó Mozaik: 2005 - 2012 között minden évfolyam hiánytalan, 2004. 2. szám hiányzik, 2003. 1., 8. és 9. hiányzik, 2002. 7-10. hiányzik, 2001. 1., 2., 6., 11. hiányzik. Zuglóban vagy Szolnokon vehetők át. A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2020
szia
ez engem érdekelne, holnap egyeztessünk üdv Zoli
Újpestről ingyen vihető 48 darab lézernyomtatóba való írásvetítő fólia, Nyolc darab A4 es műnyomó papír, kettő csomag A5 méretű műnyomó papír ami 40 darab lapot jelent.
Szia,
A műnyomó papírokra jelentkezek. Köszönöm
Ha másnak nem kell, szerintem vteo hozza el a fóliákat is.
"Szegény ember előlapjának" tökéletes. Aztán majd osztozunk/osztjuk tovább.
Rendben, egyeztetek vele.
Alkalmasint beszállnék az osztozásba. Nem sürgős, szóval majd valamikor.
Ha maradt még a lézernyomtatós fóliából, akkor az érdekelne.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |