Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Esetleg próbáld meg az Antenna Hungáriát hívni.
Reménytelen a dolog, át fognak irányítani a fenti telefonszámokra, az oldal is a MindigTV oldalra mutat ilyen ügyben. Elvileg egy cég de biztos, hogy két teljesen különálló csoport. Minden ilyen mamutvállalat így működik.
Próbáltad már megkérdezni az ingyenes ügyfélszolgálaton a fizetős külföldről hívható számát? Tény, hogy nincs más szám megadva, de kell lennie olyannak amit tudsz hívni. Ha nem tudnak válaszolni, majd akkor törjük a fejünket.
Ma nagyon nem volt időm foglalkozni ezzel, de úgy tűnik, megoldódik a dolog, meglepő módon kevesebb mint 24 óra alatt válaszoltak az írásban feltett kérdésre/panaszra.
Mindezek mellett érdekel a téma, rövidített hívószámokat hogyan lehet hívni külföldről. ![]()
Lásd a témaindító kérdésem: Bővebben: Link. Egy automata azt mondja, magyarországi telefonszámmal hívjam a rövidített hívószámot.
Szép estét!
Nem tudom mennyire tartozik ebbe a topicba ez a, ha hozzászólás úgyhogy töröljétek, ha nem ide való. Van egy kis gondom a kocsimmal Opel Astra G X14XEP motorral és egyre jobban kattog kiszítettem róla egy videót, annak a leírásában írtam többmindent. Ha van valami ötletetek ne tartsátok magatokban! Előre is köszönöm!
Elférni éppen elfér (gondolom én), csak a közönség többnyire más beállítottságú.
A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2020
Gyenge pontjuk a vezérlés lánc, lánckerék stb. ami ott van csere kb. 150e. Km után.
Mindenképpen hozzáértő szerelő hallgassa meg, tudni fogja hibáját.
Köszönöm szépen!
Most 276e van benne, szervízköny szerint volt cserélve 150e nél, úgyhogy már ráférne, főleg, ha valami olcsó *** raktak rá... Ejnye! A hozzászólás módosítva: Feb 17, 2020
Moderátor által szerkesztve
Még annyit, hogy ha egyre rosszabb, hangosabb, minél előbb szerelő, nehogy más károkat is okozzon a hiba. Igazából nem tudjuk mi a baj, csak sejtés amit írunk.
Hidrotőke csattog benne.
Sziasztok! Nagy döntés előtt állok, kérlek segítsetek, ha tudtok. Kinek milyen tapasztalata van az 50W-os CO lézervágó gépekkel kapcsolatban? Mennyire "szépen" dolgozik? Plexi és fa lemezek vágására mennyire alkalmas? Saját tapasztalatokat szeretnék elsősorban, videókat már láttam, de nem nagyon győztek meg. Előre is nagyon szépen köszönöm az építő hozzászólásokat!
Szia, első blikkre hidrotőke, amugy szíjas moci nem láncos. X14XE motorkódu gépet szervizelek szinte mindig, fateré, sajnos ezek a motorok (ecotech) gyárilag elég rosszul sikerült. Az ecotech mocik folyton olajbakival/ hengerfej hibával kerülnek szervízbe, azért átnézetném szerelővel is.
Köszönöm, de ez a "Ráncfelverott" X14XEP motor ez láncos, azt hiszem 2004 től (Astra G Classic II) már ezeket gyártották csak. Ez az úgynevezett 1.4 twinport motor.
A láncos az Z14XEP néven fut, a láncfelvarrással próbáltak segíteni a bajokon de az alap szériával volt hiba. Sajnos gyári visszahívás nem történt anno e miatt, amit nyög is a széria (220E -nél kellet henger fejezni, 228-nál! szelep szár szimering), de akkor lebontottam az egészet , még szerencse mert korom rakódott a gyűrűsorra is , így kipucoltam a motort. Senkinek nem ajánlom sajnos eléggé időzített bomba nagy odafigyelés esetén is.
![]() Nekem pont vizsga előtt "hányta" el magát a motor, így szívtam vele egy hatalmasat,pláne mivel köteleztek KPM vizsgára..... Magamnak inkább bevált befecsis egyszerű benzineseket, vagy fapad de megbízható dízeleket,tény mindenkinek más az igénye. Remélem segíthettem, ha bármi gondod van a géppel írj nyugodtan. Annyi még hogy a gyári periódus időben sose bízz inkább mindig előbb cseréld. Nekem 15E-ként van olaj csere (gyári előírt 30E) de érezni az olaj szagán hogy lassan csere érett ![]()
Igazad van, rosszul írtam Z14XEP. Köszönöm szépen a segítséget! Ma viszem megnézetem egy szerelővel. Én 10e enként cserélem úgyhogy azzl nem lesz gond.
Tisztelt Adminisztrátorok!
Lehetséges lenne bevezetni "Olvasta xy időben" funkciót a privát üzenetekhez? Nem mindig egyértelmű, hogy az illető csak bejelentkezve maradt -e a weboldalon, vagy olvasta is az üzenetet, csak nem reagál rá. Szerintem hasznos lenne. A hangok nem mindig működnek a kapott új üzeneteknél, pl akkor se mindig, ha a HE a háttérben van. Jó lenne, ha lehetne választani valami hangosabb/harsányabb hangot is a beérkező új üzenetekhez (és külön hangot a Figyelő üzeneteihez), mert sokszor nem hallom akkor sem, ha épp működik. Nem egetverő problémák ezek, csak javítana az oldal használhatóságán.
Az ilyesmit alul jelezd a "hiba jelentése" linkre kattintva!
Ott akartam, de ez nem hiba az oldalon, csak javaslat. Feleslegesen nem terhelem az admin felületet, offtopikba meg belefér.
Belefér, de nincs semmi garancia arra, hogy elolvassa egy illetékes...
Na ez van, ha elhívok valakit ingyen ebédre.
![]()
Már többször leírták, hogy ha javaslatod van, azt ott tedd meg, ezért írtam.
És a halálosztó hol van? csak nem a kézifűrésszel nyakaztátok?
Az embert az evolúció hozta le a fáról. Nosztalgiából mégis felmászunk rá.
Van köztetek olyan aki hobbi vagy munka szinten dolgozik ilyen anyaggal?
Mihez kell? Ilyenből polcokat építettünk.
Idézet: Néha azt mondom, kár volt. „Az embert az evolúció hozta le a fáról.”
Tudsz olcsón bontottat? Kb 10 méter kellene a 40x40-ből.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |