Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszi. Megtervezem. Nem egyben kéne. Max másfél m-es darabok. Kiszámolom.
Egy kérdést csak egyszer, egy helyen teszünk fel!
Doboz merevítés/építés. Az oldal lapot könnyebb ehhez rögzíteni.
Jó nagy doboz lenne; kutyaól? Ha kisebb, akkor 10×10 mm-es Fredal, vagy 2 mm-es lemez vinklire hajlítva. Esetleg kezelt keményfa.
Sziasztok!
Waze használóktól kérdezném, hogy csak én nem találom, vagy tényleg eltűnt az alkalmazásból a "Waze előtérben marad" funkcíó? 4.59.0.4 a Waze verziója és androidos telefonról beszélünk.
Megvan a funkció a 4.59.0.4 verzióban is. A beállítások menüben van, nem kell belépni almenübe.
Hát, az enyémben nincs... most vissza raktam egy régebbit, abban ott van.
Esetleg ha most visszarakod az újabb verziód. Lehet ott lesz.
Nekem Android 9.0 verzióm van a telefonon. A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2020
Nem mondasz butaságot, kipróbálom. Nekem 10-es android van rajta.
![]() Okostelefon. ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2020
Az! Egy regebbivel meg ott van... Kikapcsoltam a frissítést, aztán szép napot!
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2020
Műszer doboz. Ráadásul több mint 650V-ot elviselő kondit is néznem kell majd.
Üvegtigris után szabadon: Szép, nagyon jó! De mi áz?
Továbbá - "Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az Alkotó pihen."
Tán laposvasakból van összehegesztve?
![]() Viccen kívül szép, gondolom tökéletes.
Szerintem essen neki. Aki így hegeszt ...
Hegesztés by Rosszmáj Basicban programozva: 1 meghegeszt 2 megnéz 3 púp lecsiszol 4 lyuk feltölt 5 GOTO 2 (valami IF THEN ELSE is kéne bele mert sosem végzek) A hozzászólás módosítva: Feb 20, 2020
1 meghegeszt
2 megnéz 3 púp lecsiszol 4 lyuk feltölt 5 IF lyuk mérete > 0,1mm 6 GOTO 2 7 ELSE 8 END
1 meghegeszt
2 megnéz 3 púp lecsiszol 4 lyuk feltölt 5 újabb lyuk feltölt 6 mégújabb lyuk feltölt 7 lecsiszol 8 IF beleun THEN GOTO 10 9 ELSE GOTO 4 10 END REM majd máskor A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2020
Idézet: „újabb lyuk feltölt” Szilóval kinyom és ráfest. Ameddig kell, addig pont jó. ![]()
Fogalmam nem volt arról, hogy ez egy létező logó. Csak megláttam és érdekesnek találtam.
Megpróbálom lerajzolni ha lesz hozzá időm és kedvem. Sőt érdekes lehetne laposvasból is létrehozni, mert akkor azt meg kellene csavarni, aminek a lerajzolása kihívásnak tűnik. Ha születik valamilyen rajz, meg fogom mutatni itt.
Nem volt semmi célja vagy értelme, de megpróbáltam lerajzolni a testet.
A maga módján lenyűgöző alakzat.
Semmit nem von le a munkád értékéből az, hogy hasonlót már más is csinált.
Ami azt illeti, nekem nagy kihívás lenne még jövő szombatra is csinálni hasonlót. ![]() Másként: Házat is építettek már többen is, mégsem plágium, ha van alapja és teteje amit te építesz. Még az is lehet, hogy kicsit másra sikerül. ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2020
És egy kockában kockában kockában kocka?
JAVA játékból én 7-8 évesen is csináltam ilyet
![]() ![]() ![]()
Régebben volt egy fejlesztési ötletek téma, nem tudom mi lett vele, de lenne egy apró ötletem, amit talán nem olyan nagy ügy megvalósítani, de javíthatna a hozzászólások kinézetén.
Arról van szó, hogy műszaki témákban gyakran használunk speciális karaktereket, amit nehéz bevinni a billentyűzetről (mikro, omega, stb jelek), pl: ± µF °C Ω β π § Γ ω ∅ © ® ≈ ≠ ≡ ≤ ≥ ♥♦♣♠ A hozzászólás szerkesztésénél lehetne egy nyomógomb, amivel speciális karaktert lehetne beszúrni, így nem kellene ilyeneket írni, pl. hogy 8ohm, hanem sokkal jobban nézne ki így: 8Ω |
Bejelentkezés
Hirdetés |