Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
No már megint kezd a topic nyákkészítésesbe fordulni..
Egy megjegyzés: 10mm avagy egy centis üveg alig enged át a hasznos UV-ből.. Vékonyabb üveggel sokkal gyorsabb lenne a dolog..
Sziasztok!
Eddig még nem raktam ide fel semmit, de most... Most lettem kész a diplomamunkámmal és gondoltam megosztom veletek és kiváncsi is vagyok a véleményekre. A cuccról annyit, hogy GPS nyomkövetés GSM kommunikációval, + 8 bemenet ami a 8 relés kimenetet vezérli és SMS riasztást indít, + GSM-ről a 8 relé, + soros porton keresztül PC re köthető GPS ként működik. Röviden ennyi.
Nem gyenge. Sőt határozottam profi kivitelezés. Nem 2 Ft-od lehet benne.
Jah.. bazidrága a nyákkészítés... lehetett vagy 10... csak az...
Hát igen, pont 10e volt. De lehetett volna olcsóbb is csak rövid határidőre kértem mert sürgetett az idő. de valóban nem olcsó! És köszi!
Hi!
Nagyon profin néz ki, mintha csak gyári lenne (: :eljen: A stabkocka melletti P9 lukaknál van egy elkallódott drót darab, egy ilyen műalkotást kár lenne hazavágni vele A gps kezelésről valami anyagot/forrást kérhetnék szépen?
Elkészültem ma PIC-égetőmmel, a doboza egy ASUS 5portos SWITCH-é volt
Hallod ember, te beteg vagy.........legalább annyira mint én.
Nagyon jó a Bodri - Cica!!!
Meg minden egyéb más is
(kb. 5-6 perc a levilágítás, lakk vastagságától függően.)
ugyan
Csak begyűjtök egy pár feljelentést
Ma délután azt veszem észre hogy nincs net. Hmm, router se ping, na jó reseteljük. Semmi. Kezd érdekes lenni, akkor veszem észre hogy a hub ami a gépem mellett van nem világít. Megadta magát a tápja. Még jó hogy javítottam már pár ilyet, így rutinszerűen ment. A két tranyó totál zárlatos, bizti kiégve, a kisebbik kondi mintha csak szakadás lenne, semmi kapacitása, a másik meg kb fele a gyárinak, meg pupos is. A biztit meg össze kellett forrasztani drótokkal, mert persze nem foglalatos gyárilag.
Mellékeltem a GPS leírást. Angol tudás előny! Egyszerű RS232 kommunikáció és abból kiszűröd azokat az adatokat amik kellenek.
Es ősrégi fémdobozos 8 portos hub. A kapcsitáp 5V 3A tud, és egy tök zárt kis muanyag dobozban volt. Telefurkáltam lyukakkal a dobozát, hogy legalább némi szellőzése legyen. Ha a trafón az a szám dátum, akkor 1999 -ben készült. A hubban volt venti is, de azt kiszedtem, levettem a fedelét, ragasztottam bordát a benne levő két nagyobb IC re, így passzív hűtéssel megy már évek óta. Amúgy egy ilyen tából tervezek ceruza akku gyorstöltőt csinálni. Azt átalakítottam alcsonyabb feszre, így számításaim szerint 4A-el is terhelhető lesz. (párhuzamosan lesznek töltve a cellák)
Ügyes javítás,de szerintem egy új hub se kerülne nagyon sokba.Nekem a wireless 4 portos router volt 8000ft 5 év garanciával és elvisz a garázsig bőven.
Hú te szentég
Ez még alapon 10megásan tolja vagy már van benne félduplex is? Dúrva Jó lesz!....jó ötlet DJ Szabcsa ---Itt most a "feeling" is számít
Köszi, nem gondoltam volna hogy ilyen egyszerű : )
Most nézzétek meg a honlapom
Feltettem a légrést...azaz az akusztikus csövemet,ami benne leszBővebben: Link
Őrült vagy hogy ekkora csöveket teszel bele.
Hááát, nem is tudom... Nekem a Titanic ugrott be elsőre...
MNC hangszóróért kiadni ennyi pénzt... De te tudod
megkérdezhetem, hogy kb mennyibe van neked a géped?
Hali
nem rossz de hiányolom a képek mellé néhány szavas magyarázatot, sok esetben lövésem sincs miről van szó főleg az erősítő tuningra gondolok üdv
levii biztosan
vicsys Tomi20 Persze...de ha tudnád mennyiért vettem....Nem lopott,csak nem kell az első drága boltnak bedőlni.az egész,amit az ágyon láttok és a két driver és a két cső nem volt több 120-nál. A gépem? Az a kék csoda? Régi darab...de a belseje pénztől függően változik. A ház volt üresen 46k akkor a táp volt 17k(azóta kettő van 12,5k volt az új) A belseje szerintem tabu,mert kinek milyen konfigja van ugyebár. De ha részlet kérdésed van,akkor csak hajrá..akár priviben is zsoltee0001 v Igen sajnos....arra külön le kell ülnöm,mert 5 perc-es szerkesztés ellenére nem vagyok gyors és gépíró...se helyesíró Mellesleg némely képekhez teleregény kellene,hogy értelme legyen.Így hagytam,hogy a fantázia szülje meg nektek Nekem úgy is az volt a cél,hogy ne állandóan emailban vagy msn-en kelljen küldeni a képeket szerte a világba...ott a honlap...mindenki válogathat. De idéznék prohardveres ellenhangozóimból: "Kontármunka" De azért mégis működik...veseszaggató...nem búg,nem gerjed...nem hibás...gyermekzáras...stb...lehet nem érdekel a szép elrendezés...de nem is oda készült...A nagyáramú és nagyfeszültségű köröket úgyis mindig jól elszigetelem vagy elvezetem,hogy ne legyen baj. De aki nem ért hozzá,az ne piszkálja Úgyse engedem senkinek |
Bejelentkezés
Hirdetés |