Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   411 / 695
(#) nedudgi válasza mineral hozzászólására (») Szept 10, 2020 /

Megnyerted. Pü-ben megadom az elérhetőséget.
A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2020
(#) nedudgi válasza Szikravadasz hozzászólására (») Szept 10, 2020 /

Igen, az. Az érdekelt nevében is köszönöm.
(#) sargarigo válasza Remci hozzászólására (») Szept 10, 2020 /

Küldtem PÜ-t!
(#) mineral válasza nedudgi hozzászólására (») Szept 10, 2020 /

Köszönöm. Ha nincs jelentkező az elózó kupacra akkor elhoznám a maradèkot is. Em-nek megoldható a fuvar\foxpost kombináció. Budapestre csak okt 8-án megyek tervezetten.
A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2020
(#) Gafly válasza mineral hozzászólására (») Szept 11, 2020 / 1

Em cuccait szerintem nyugodtan hozd el, ismerve a körülményeket, helyből van több tippem, hogy hogyan juthat el hozzá.
(#) Bubuka57 hozzászólása Szept 11, 2020 / 1

Sziasztok.
Kacatos dobozok és tartalmuk egyben Sárszentmihályról vihetők, nem bontom meg őket. Még bővülhet is a tartalom. Nem postázom.
(#) mackopajtas válasza janigel hozzászólására (») Szept 11, 2020 /

Köszönöm a felajánlásodat!
A kábelre sajnos nem tartanék már igényt.

Tehát ezennel átadom a lehetőséget másnak!

Üdv.
(#) sany válasza Bubuka57 hozzászólására (») Szept 11, 2020 / 1

Ezek kincsek. Milyen kacat? Ha nem laknék az ország másik felén, mennék értük.
(#) Bubuka57 válasza sany hozzászólására (») Szept 11, 2020 / 1

Ez így van ami nekem kacat az még másnak lehet kincs. Avagy fordítva.
(#) janigel hozzászólása Szept 11, 2020 /

Kőbányáról elvihető, (mackopajtas-nak nem kell) de nem postázom.
A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2020
(#) lelkes amatőr hozzászólása Szept 12, 2020 /

Ha nem kell senkinek, az alaplapot szétszedem alkatrésznek.
(#) usane válasza lelkes amatőr hozzászólására (») Szept 12, 2020 /

Én elvittem volna, de a héten karantén alá helyeztem magam.
(#) lelkes amatőr válasza usane hozzászólására (») Szept 12, 2020 /

Félrerakjam?
(#) kalmi.kalmi válasza Bubuka57 hozzászólására (») Szept 12, 2020 1 / 1

Itt minden kincs ! Gyerekkoromban nem volt ilyen bőség, házról házra jártam rossz rádiót kuncsorogni. És adtak !!
(#) sargarigo válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Szept 12, 2020 1 / 1

Idézet:
„És adtak !!”

Nekem is! A fél gyerekkorom azzal telt, hogy tv-ket rádiókat órákat szedtem szét. A negyede meg azzal hogy összeraktam őket. A maradék meg a foci, a dinnye és minden egyéb
(#) Cavalier válasza Bubuka57 hozzászólására (») Szept 12, 2020 /

Érdekel a cucc, vagyis pár dolog belőle, de max. visszarakom a maradékot a topicba (és akár Bp-re is el tudom juttatni alkalomadtán )
(#) lefituta válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Szept 12, 2020 1 / 4

Ugyanezt csináltam gyerekként a rádiókkal. Valóban nem volt ilyen bőség de ilyen mérvű avulás sem. Megbecsültünk, újrahasznosítottunk mindent. Sajnos ma már egy-két év után szemétté válik sok minden. Az emberek a számok bűvöletében: 2.1-4.1-5-1-7.1 a hangban, döbbenetes pixelszámok a képben, és a "18 pengés, krémezőcsíkos borotva" a tréfás reklámban. De a több ezer Wattos öklömnyi hangszórók, sem piskóta.....Nem biztos, hogy a helyes úton járunk.....Vagy csak én vagyok múmia?
(#) proli007 válasza lefituta hozzászólására (») Szept 12, 2020 / 6

Hello! A "korszerű" nem azt jelenti hogy "JÓ", hanem hogy olyan mint a kor. De abból is csak "szerű"..
(#) lefituta válasza proli007 hozzászólására (») Szept 12, 2020 1 / 6

Ez a "szerű" nagyon jellemző a korra! Manapság, minden csak "szerű" de nem az. Minden látszani akar valami nemesebbnek de csak "szerű" A régiségboltok tele vannak 100 évvel ezelőtti dolgokkal! Érdekes lenne megérni, hogy 100 év múlva, mik lesznek egy régiségboltban a 2000-es évekből!? De ez csak egy pihent agy képzelgése! A fiam szerint.
(#) sany válasza lefituta hozzászólására (») Szept 12, 2020 / 1

Addigra a világot, már el fogja önteni a "kacat" tömegtermék.
(#) _BiG_ válasza sany hozzászólására (») Szept 13, 2020 /

Már elöntötte
(#) Udvari Zsombor válasza lefituta hozzászólására (») Szept 13, 2020 /

Ugyan. Én az őszi lomtalanításkor szoktam a környékünkön körbejárni és megmenteni dolgokat, Pl. többek között van képcsöves monitorom és billentyűzetem is amit én mentettem meg és tökéletesen működik. Nálam nem igazak az általad vázolt számok: hangban csak egyszerű smia sztereo, pixelszámban csak 1024×768 a számítógépemen, borotvát pedig egyáltalán nem használok (fésűt sem szeretem). Nincsenek nagy watt számú hangszóróim sem, a legnagyobb hangszóróm csak egy régi "Tesla iskolarádió" hangszóró.
A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2020
(#) Sorkapocs válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Szept 13, 2020 /

Üdvözletem!
Idézet:
„"Tesla iskolarádió" hangszóró.”

Ó-ó-ó, az eléggé cool! Szabadjon megjegyeznem, nekem is van szerencsém egy pár ilyen elégedett birtokosának lenni...
(#) Bubuka57 válasza Cavalier hozzászólására (») Szept 13, 2020 /

Szia.
Megnyerted.Többit PÜ-ben.
Üdv.
(#) mnyugger válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Szept 13, 2020 /

Idézet:
„a legnagyobb hangszóróm csak egy régi "Tesla iskolarádió" hangszóró.”

Esetleg megválnál tőle? Ezt keresem: Tesla ARO 667

Adok érte egy AKAI-t.
A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2020
(#) kalmi.kalmi válasza mnyugger hozzászólására (») Szept 13, 2020 /

Nekem is van 2db teslám, 2db 20 cm videoton az ára.
(#) lefituta válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Szept 13, 2020 1 / 5

Örülök, hogy vagyunk még, akik nem a számok bűvöletében élnek. A pixelszámot a telefonok fotóapparátjára értettem, mert én már csak röhögni tudok az egymást túlszárnyalni akaró cégek számversenyében, Már vagy 100 Mpixelnél tartanak. Az nem baj, hogy a szem csak kb. 8 Mpixel? Nem! Csak a szám legyen magas.
De még a 7.1 után jön a 9.1 is, csodálom, hogy nem találták még ki, hogy a plafonon is legyen hangszóró és mondjuk az lehetne a 11.3 vagy ilyesmi. Ma már minden okos, Az autó, a telefon, a tv, az akkutöltő, még a mosópor is "intelligens" lassan csak velünk emberekkel lesz a baj!
(#) lazsi válasza lefituta hozzászólására (») Szept 13, 2020 / 2

Egy fényképezőgépnél a nagy pixelszám azért jól jöhet, amikor a kép egy kis részletét akarja valaki kinagyítva felhasználni. Csakhát ahhoz olyan optika is kellene, ami egy mobilban el sem fér...

Az ember és a cuccai az intelligenciájának összege állandó... Csakúgy, mint a Földön élő emberek intelligenciája is, amire sajnos egyre többen vagyunk...

De ez már erősen off, szerintem itt NE folytassuk...
(#) Stefy válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Szept 13, 2020 1 / 1

No meg a lomizás is ,akkoriban nem verték Szz... -á némi dróté a készülékeket.Volt mit szétbontani!
(#) antiktelefon válasza lefituta hozzászólására (») Szept 13, 2020 / 1

Azért megjegyezném, hogy az utolsó ~20 hozzászólásnak köze sincs a topic témájához.
Offolok én is, aztán a moderátorok majd nagyon örülni fognak :I
A 8Mpixeles dolog: sok tartalomgyártót tudok, akik 4/8K-ban vesznek fel azért, hogy az utómunkánál bele lehessen zoomolni, illetve jobban lehessen korrigálni a képet. Nyilván sok marketing duma van a technológia eladásához, de attól még abszolút nem haszontalan, csak nincs rá mindenkinek igénye. 486-on is lehet szöveget szerkeszteni, meg leltározni, de mégis Libre Officet wagy MS Officet fogsz használni, ami csak modernebb hardveren fut, böngészőről nem is beszélve...
Következő: »»   411 / 695
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem