Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Rátaláltam egy gyártófilmre ami már nem kell nekem.
Tokozás konvertáló nyákok vannak rajta. Hasznos lehet olykor, ha levilágítós a technológiád. Én is sokszor használtam, de már nyomtatom a nyákokat. Gyere és vidd.
Szia!
Jelentkezek rá. A következő héten délelőtt tudok érte elmenni. Üdv.: István
Ha a csöveket hozod el akkor írsz nekem privátban egy listát? Tudod mivel foglalatoskodok mostanság.
Rendben, a tiéd.
Amennyiben granpa a csövekre válaszolt, akkor én tisztelettel elvinném a netes cuccokat. Köszönöm
Dunakesziről, vagy előre leegyeztetve munkaidőmben Óbudáról elvihető két pár autóhangszóró. Egy pár Kenwood 1368S és egy pár mac Audio macmobil 87. Évek (10+) óta nem voltak autóban, csak a polcomon porosodnak.
Szia!
Köszönettel elvinném őket Óbudáról.
Bocs a reakcióidőmért, volt dolgom. Szóval van 2 db DDR2 notebook ram, és 3 jelentkező: bbalazs_, antiktelefon és otvenkilenc. Egy kérdésre kérnék választ: egy vagy 2 embert sorsoljak, szóval 2x2 RAM menjen 1 embernek vagy 1x2 RAM 1-1 embernek? Nekem mindegy, döntsetek Ti.
Zuglóból vihető: W29EE011-15, W27E257-12, BQ16043, és 2db. KM416C254DJ-L5.
Újak, sosem voltak használva.
Üdv!
Elvihető egy LG72cm-es sík képcsöves 100hz-tv , valamint egy PHILIPS 63cm-es tv. Három éve nem kapcsoltam be őket, de előtte tökéletesen működtek Hódmezővásárhelyen átvehető.
Én lemondok róla - annyit nem ér, hogy valaki búsuljon, hogy Fortuna kibabrált vele
Rádöbbenve arra, hogy már a többedik "műhelybe" is csak "lapjával tudok bemenni", néhány évfolyamnyi folyóiratot felajánlok a köznek:
- Hiradástechnika; - Ezermester; - Indóház; - Aranysas; - Aeró; - Nyomokban Rádiótechnikát is tartalmazhat. - Megy valahova. Posta nincs, de Budapest és környékén akár házhoz is szállitom, ha nem fűtőanyaggá minősül át.
Elvihető egy régebbi NOKIA headset. Soha nem volt még használva, csak pakolgattam. A Nokia más csatlakozó kiosztást használt, így a mai telefonokon nem működik.
A második képen pedig egy Oslon LCD TV távja, szintén nem volt még használva. Átvehető Bp. III. vagy IV. kerületben. Postára nem viszem.
Hmmm... Híradástechnikát sosem olvastam. Ha Szerinted van értelme, mielőtt elfűtöd, scannelem.
Emlékeim szerint a Híradástechnika néha leközölt adatlapot magyar hibrid áramkörökről.
Szia kzozo ! A táv érdekelne !
A hozzászólás módosítva: Feb 20, 2021
tiszteletem!
ha meg vannak még és nem sürgős el vinni akkor: szeretnék jelentkezni az alábbiakra. - Indóház - Híradást. - Ezermester újságok. Köszönettel Jurij
Akkor legyen az, hogy összerakom a packot (el leszek vele egy darabig, ennyit a sürgősségről), ami Indóházat és Ezermestert fog tartalmazni.
Sebinek meg a Hiradástechnikát, azt a kupacot pedig majd tőle tudod átvenni. Ugyanitt vannak még nagy számban repülős újságok is...
Üdv!
Engem érdeklnének a repülős újságok. Itt vagyok Budapesten, ha eldobod hozzám azt megköszönöm. És végre van korlátlan internetem, szóval újra aktívkodhatok a fórumon. A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2021
Akkor legyen az, hogy:
- Jurij Dolgorukij kapja meg az Indóházakat, és az Ezermestereket, - Sebi a Hiradástechnikákat, és majd tovább passzolja, ha végezett vele, - Elektroncso pedig a repülős újságokat, ha eljön és segit a szétválogatásban, és házhoz szállitásban.
Rendben. Hétvégéig várhat a dolog, vagy hétköznap kellene?
Részemről ez így. tökéletes. És köszönöm!
15. kerből elvihető. Nedudgi fórumtárstól gyűjtöttem be valamikor sokévvel ezelőtt. Azóta annyi inzultus érte, hogy most fotózás előtt megtörölgettem. Nagyon impresszív külső megjelenés, kétoktávnyi billentyűzettel. Kezdő és haladó klimpírozóknak, zeneszerzőknek, improvizatőröknek, stb.
Működéséről nincs hiteles információm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |