Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Hát ha valami kontaktos benne (nyilván az), jó esetben elég kitakarítani. (Mondom így, látatlanban.)
Jó kis kacatgyűjteményed lehet.
2021/06/26-i BURABU-ra megyek. Ha jössz, akkor oda el tudom vinni.
Ha be tudnád szerezni a Ruwido nevezetű kontakt- sprayt, az bizony jót tenne a recsegő potmétereknek és a régi rádiókban, magnókban a mindenféle csúszókapcsolóknak!
De ha az nem menne, jó a nem kimondottan oda való, ámde mégis jól használható WD-40 spray is! Kacatgyűjteményem pedig tényleg van, de azt már apránként építem le. Ide is tettem fel mindenféle ingyen elvihető cuccokat, de vittek is elég rendesen. Van pl. egy doboz mindenféle fogaskerekem, videókhoz és más háztartási gépekhez. A műanyag fogaskerék valójában fogyóeszköz egy kis háztartási erőgépnél (pl. kézi aprító).
Szia! Engem érdekelne, ha még más nem jelentkezett rá. Nagyon szép munka.
Mondom nekem nem kell, de a BURABU-n ott leszek.
Egyébként tartom, hogy nemes és méltó felajánlás. Lassan lehet túlvállaltam magam az igyen sörökkel, de csak csapkodd meg a vállamat, ahogyan vonszolom a banyatankot a sok sörrel. A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2021
Az én sörömet tartalékold.Csabán találkozunk.
Csabai ingyen ebéd természetesen madzagos és TAtilla77 számára is alanyi jogon jár.
Van e valaki aki elhivatottan foglakozik a Z80 processzor technikával?
Összeállítanék neki egy ajándék csomagot. Úgy rémlik van 8080-as készletem is. A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2021
Én még igen. De csak hobbi szinten.
Ha a postázás megoldható, nagyon érdekelne. A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2021
A Z80 nem érdekel, az i8080 család viszont igen. A feleségem nem enged el Békéscsabára, más megoldás lehetséges, ha dolargaan kolléga nem tart arra a pakkra igényt?
Én szivesen elhozom neked Csabáról, ha van mit.
ha van olyan abban a bizonyos ajándékcsomagban amit itt nem látsz, az érdekelne:
http://drive.google.com/drive/folders/1UooaIiWbHhCklxzYipfaoegR1Hwsn54L
OK!
Lesz 3 csomag. Egy 8080-as és kettő Z80-as. Kis türelmet kérek. Beállt a derekam. Csak négykézláb megy a járás.
Szia! A második Z80 készletre feltételesen jelentkeznék. Írtam privátot.
Jobbulást! Árpi
Ingyen elvihetők, időpont egyeztetés után a XVI. és a IV. kerületből, esetleg Budaörsről a képeken látható dolgok. Folytatásuk következik.
Továbbá ingyen elvihetők időpont egyeztetés után a XVI. és a IV. kerületből, esetleg Budaörsről a képeken látható kondenzátorok is. 3 db 25 mikro 250V. 17 db 0,47 mikro 480v. 4 db 0,22 mikro, 660V. 8 db 0,47 mikr 600-900V. 12 db 2 mikro 480V.
Boldogsággal töltene el, ha valaki egyben vinné el ezeket és az előző bejegyzésben szereplő dolgokat. Végszükség esetén csomagküldést is vállalok, természetesen az igénylő költségére.
Szia!
Budaörsről elvinném egyben az egészet, kondikat is meg a távirányítós dolgot is- A Bocskai útról nekem csak egy ugrás. Köszönettel.
Rendben, a tiéd minden, a többit privátban.
Köszi. A Diclofenac 100mg Alaposan retardál.
Addig jó, amíg van hatása.
Egy doboznyi panel és egyebek. Valaki felajánlotta, valaki elhozta, nálam landolt.
A XIV. kerületből munkaidőben vihető.
Egy alaplap egy házban.
A XIV. kerületből munkaidőben vihető.
Ha azok a narancssárgák relék a panelen, akkor nekem kéne.
Szevasztok!
Ha az a narancssárga, vagy piros színű, kondenzátor. Akkor milyen értékű és feszültségű, mert lehet jelentkeznék rá. Üdv. M.
Azt ugye láttátok, NGY már jelentkezett rá és em visszaigazolta?
Vagyis most már inkább tőle (NGY) kellene kérdezni, hogy lemond-e róla...
Sszevasz!
Bocsi, láttam jelentkezett a relére. Én meg azt írtam, ha kondenzátor és megkapom az adatait lehet jelentkeznék rá. Vagy esetleg nem lehet másodiknak jelentkezni? Egyébként részemről itt a vége a kötözködésnek. Elnézést ha megsértettelek volna. Üdv., és további kellemes estét. M. A hozzászólás módosítva: Jún 17, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |