Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Már átjavítottam.
Mondjuk utólag bele gondolva... ez mókásabb lett volna
Szia!
Köszönöm szépen! Be véstelek , de ha engedi akkor töröld a hozzászólást. Csak azért, nehogy baj legyen belőle. Ugyan itt kérek mindenkit, hogy p.ü.-ben küldje az adatait, nem biztos hogy jó a nagy nyilvánosság.
Ez már tuti időpont? Mert akkor igényelek szabadságot akkorra - most még lehet...
Igen, tuti!
Adataid p.ü.-be küld! Üdv, Laci
Akkor ahogy nézem, az első pesti autó hivatalosan megtelt.
Ámbár egy halkszavú, vékony testalkatú fórumtársnak, még hátul középen talán tudok helyet biztositani.
Tegnap este elég fáradt voltam (szüret után), elnézést. Ezért kissé figyelmetlen. Szerencsére, volt aki figyelt. Köszönöm.
Sziasztok, én is jelentkezek a paksi látogatásra. Privátban küldöm az adataimat. XV kerületből megyek kocsival. Szabad helyekre a kocsiban lehet jelentkezni.
Sziasztok!
Eddig akik jelentkeztek, és elküldték az adataikat: Gery78 Gafly granpa majkimester Mrscottt21 Szóval tessék továbbra is zaklatni az adatokkal! Lehetőleg p.ü.-ben Üdv, Laci
Ezzel egyet kell hogy értsek!
Nos, ez még picit karcsú....
Nem kellene egy felhívást kirakni a HE portáljára, hogy akit ugye érdekel... Meg hogy legalább a 10 fő biztosan meglegyen? Én mindenesetre, nagyon várlak Benneteket! A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2021
Én kérdőjeles vagyok, de nagyon szeretnék elmenni.
Megkérdeztem haverokat, rajtam kívül még 5 jelentkező van, nem tudom ennyien beférünk-e még a keretbe. A konkrét dátumot most írtam meg nekik, szóval még csökkenhet a létszám, de ha ez így marad, akkor sanszosan 2 autóval megyünk Budapestről, szóval 1-1 embert lehet, hogy el tudunk vinni.
Idézet: „Nem kellene egy felhívást kirakni a HE portáljára, hogy akit ugye érdekel...” Szerintem nem, de ugye nem én szervezem... Azzal azért előrébb vagyunk, hogy van már időpont és szervező. Aki komoly jelentkező, az jelentkezik, azaz elküldi a regisztráláshoz szükséges adatokat. Nagyjából ennyi... Meg aki ugye bejelent mondjuk +3 főt, azokért ő személyesen vállal garanciát minden szempontból... A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2021
Az adatokat azért küldd el! Biztos, ami fix! Majdcsak "vállára vesz" valaki.
Értem én, de: "Nem kellene egy felhívást kirakni a HE portáljára, hogy akit ugye érdekel... Meg hogy legalább a 10 fő biztosan meglegyen?", mindez ma este 6-kor írta gyerek67.
De pont ezért is írtam, hogy nem tudom, hogy beleférünk-e a keretbe. Illetve nem tudom, hogy megfelel-e a "népemből" mindenkinek az időpont. Azt pedig főleg nem, hogy mennyien vagyunk (vagytok, vannak, whateva) aktuálisan, mert volt másik topic-ban indult, láttam is ilyen "+x fő" kiírást valahol, de nem mostanában, szóval a fene tudja, hogy _ma_ mennyire aktuális az _akkori_ infó. Ha nem férünk be a keretbe, akkor vagy nem megyünk, vagy kevesebben, dunno.
Nahát, eldöntődött. Mi is szívesen megnéznénk, mindent jó csendben végighallgatnánk. (Nejem és én). Milyen adatok is kellenek pontosan? (Mert mintha ez nem volna pkntosítva) Természetesen privátban meg is adjuk.
(És majd figyelek, mert én mégcsak a bekötőutat láttam, nem is tudom, hol kell bemenni, gyülekezni ) Ja, és ez biztos, nem kérdőjeles -havsak el nem üt a busz A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2021
Arra a részére talán tudok válaszolni, hogy miért tűnt el a másik "Érdekességek" topic-ból a szervezés. Én kértem, mert oda nagyon nagyon nem fért be, különös tekintettel a várhatóan sok szervezésre vonatkozó hozzászólás (ami már most bejött) miatt.
Most itt van a szervezés, amit nem én, és nem Gyerek67 csinál. Komoly ember jelentkezik, és elküldi a regisztráláshoz szükséges adatokat.
Le lett irva.
A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2021
Biztosan elkerülte a figyelmem... de ha a linkedre kattintok:
Idézet: „A webhely nem érhető el A(z) https DNS-címe nem található. A probléma diagnosztizálása folyamatban van ” Tehát nem tudom. Pláne, hogy topicváltoztatás is volt ... Ó, megvan már A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2021
Linket javitottam. Pontosabban nem javitottam, hanem bemásoltam megint. De igazad volt.
Szia!
Jelenleg 7-en vagyunk, de nem gonoszok! Küldjétek nyugodtan az adatokat, és írlak is be benneteket. Üdv, Laci
Ha meglesz a min. létszám biztosan.
Talán az utazást meg tudom oldalni.
Ha nem iratkozol fel, lehet, nem lesz meg a létszám...
De ha nem akarod, akkor ne íratkozz, mert ráfaragunk...
Bonyolult vagy.
Addigra csak tudsz kiirni szabadságot, autód is van. |
Bejelentkezés
Hirdetés |