Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Sziasztok,
Állapot frissítés következik Eddig akik jelentkeztek, és elküldték az adataikat: antikzsolt elektroncso Gery78 Gafly granpa HeZ majkimester mnyugger Mrscottt21 rectamas + 6fő varttina SzervízMacska + 1 fő szs és neje zszalai Jelenleg 22 fő a létszám! Tettem közzé hírt is itt az oldalon még vasárnap, de azóta sem lett jóváhagyva. Üdv, Laci
Én ennyire nem reklámoznám, meg rendes cikket irni sem igazán lehet róla.
De nem én szervezem...
Múltkor (pár oldallal visszább lapozva) pont erről volt szó itt a topikban, hogy miért is nem reklámozzuk?
De ha nem kell, akkor nem kell. Ilyen egyszerű. Még nem fogadták el... így tudom törölni is.
De ha már ti megijedtek én már jogosan piszkítom össze magamat
Nem, semmiféle ijedtségre nincsen szükség, sem most, sem máskor!
Az eszközeink mindig és mindenkor tudni fogják a dolgukat, emiatt nem kell aggódni! (Mint lentebb írtam, legfontosabb feladatunk a biztonságos megállítás és lehűtés.) Az pedig működni fog! Többek között, ezért tartanak engem is....
Lehet reklámozni, FB-re feltenni, ha nem tudunk róla, akkor akár pénzt is szedni a jelentkezőktől.
Ha a fele eljön aki elküldte az adatait, már jók vagyunk. Nem én szervezem, és vállalok felelősséget a meghivottakért. Igazán, az eddig regisztráltakként felsoroltak majdnem felét személyesen ismerem (de legalább láttam a búráját). Tenorista szerintem nincsen köztük.
Idézet: „Tenorista szerintem nincsen köztük.” Mi bajod az énekesekkel?
Ha szólsz, hogy készítettél egy hírt, akkor hamarabb észrevesszük ám!
Kicsit kipofozgattam és kitettem, bár a cikk, mint ilyen, feltűnőbb.
Szia!
Köszi, legközelebb szólok! Üdv, Laci
Ez nagy!
Itt is lehetne egy jó kis hobbis találkát csinálni
https://gamma-travel.com/hu# Még utoljára...
A "harkály" DUGA árnyékában ...
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2021
Hétfőn ha túlélem a találkozót a főnőkkel(ma nem mentem be dolgozni igazoltan) megkérdezem tőle mi lenne ha kihirdetném a közfogisok közt.
(vagy egész falúban)
Ha hoznak kannás bort, jöhetnek akár busszal is.
Csak HE póló legyen rajtuk, már a reklám miatt is.
Annyit emlegeted a HE pólót, még a végén azt hiszi valaki, hogy a Paksnézés kötelező viselete lesz
Sziasztok,
Állapot frissítés következik Eddig akik jelentkeztek, és elküldték az adataikat: antikzsolt elektroncso Gery78 Gafly granpa HeZ Kera_Will + 5 fő majkimester mnyugger Mrscottt21 rectamas + 6fő varttina SzervízMacska + 1 fő szs és neje zszalai Jelenleg 28 a létszám... tehát már csak 12 hely maradt! Lassan teljes a csapat! Üdv, Laci
Ha már HE póló.... de jó lenne nekem is egy!
Sajnos nincs a HEstore-ban.
A manóba
Valakinek elfekvőben egy? A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2021
Idézet: „Valakinek elfekvőben egy?” Ha már ott tartok, akkor az enyémet megkaphatod.
Köszönöm!
De akkor azt be kell kereteztetnem
Illetve: S -es méretben van.
Az előbb nem adta ki valamiért a kereső. Mondjuk egy seprőnyélre rákötni zászlónak, ha netán kicsi valakinek.
Ha ekkora a kereslet, akkor megbeszélem a grafikusunkkal.
De akkor mindenki macskás pólót fog hordani: - HE - Paks 2021 felirattal. Pocakján lehet szimbólikus atom... A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2021
Mint a nevem is mutatja "M"-es vagyok....
"M" mint Laci
He?.....
Audiophil szekció is volt...
Olvastam a hírekben is a felhívást. Az helyes, hogy 3/4 11-ig érjünk oda. De azt még mindig nem tudom, hova. Azaz, hogy hol gyülekezzünk. Láttam már ugyan a 6-osnál az Északi bejárót, de ott menjek be, vagy máshol? És meddig?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |