Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Emlékeim szerint igen, de az már tényleg messze van.
Nagyságrendileg mennyire van a főbejárat és a 6-os út?
Mert akkor megállok az első nem tilos helyen, aztán talpalunk. Nem szeretek teli parkolóban üres helyek után kutatni és reménykedni...
Frissítés:
!!!Már csak 2 hely maradt!!!
Erre gondolsz?
Szerintem mindenképpen célszerű lenne parkolóhelyet keresni! Laci! Azt lehet tudni, hogy kb. hány autóval jöttök? Ha minden kötél szakad, azon a részen, amit rectamas lilával jelölt, a füvön is meg lehet állni. A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2021
Nagyságrandileg kilométeres távolság.
Nagyjából pontosítva 1500 méter A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2021
Oké. November 4-én megmondom, hogy csapataink harcban állnak, a kormány a helyén van.
Annó vasúti töltésen/pályán 6 km/óra volt a névleges sebességem, "léges táskával" (ami mászóvas, csigasor, franciakulcs, bronz és alu vezeték, kötőhüvely, stb. tartalmazott).
1500 méter nem gond, csak időben kell érkezni. A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2021
Közben eltelt néhány évtized. 1.5 km eléggé húzós! Még, ha a kocsiban elmacskásodott lábak kinyújtása aktuális is.
Oh csak annyi? :O Annyi belefér. Napi szintem 1 km megyek a munkahelyen. Vagyis olyan hosszan kaszálunk területet.
Meg azért az erőműben is sétálni kell majd.
Így van, ráadásul emeleteket is kell majd mászni ugyancsak.
Ezért mindenképpen próbáljatok parkolókat keresni, pláne az idősebb korosztály tagjai miatt is. Lesz elérhető közelségben is, csak meg kell találni. Pénteken 10 óra után már szoktak lenni helyek. A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2021
Sziasztok,
Állapot frissítés következik Eddig akik jelentkeztek, és elküldték az adataikat: antikzsolt elektroncso Gery78 Gafly granpa HeZ Kera_Will + 6 fő majkimester mnyugger Mrscottt21 nemgyuri rectamas + 13fő varttina sany + 1fő SzervízMacska + 1 fő szs és neje zszalai Jelenleg 39 a létszám... tehát már csak 1 hely maradt! Egy embert szedjünk össze még Üdv, Laci
Hát akkor erről lemaradtunk, sajnálom...
Dehogy, kellenek pótemberek is. Esély még van.
6-an lennénk, szóval 5 kieső kellene. Az adatokat most akartam átküldeni Mrscottt21-nak, csak ugye elkéstem.
Na mindegy, szervezek majd én is 1-et, aztán max itt is felvetem, hogy érdekel-e valakit, 40-en tuti nem leszünk...
Szerintem a 10 ember az önálló csoporthoz kell.
Gyanitom, ha ügyesek vagytok, akkor egyedileg is sikerrel lehet próbálkozni ugyanarra az időpontra. De ezzel kapcsolatban érdemi tudásom/tapasztalatom nincsen. Viszont az erőszakos toborzást talán fel is függeszthetjük. Ha a fele eljön, már jók vagyunk...
adjátok be tartaléknak. Hátha befértek. Sosem lehet tudni. Bár ti is szervezhettek.
Ha új látogatást szerveztek, akkor lehet, hogy néhány kollégám még elmenne.
A november 19-eire nem mehetett mindenki, valakinek dolgozni is kell...
Ha szervezünk, akkor itt a topic-ban jelezni fogok.
1 hely felszabadult ... egyik embernek rászerveztek nov.19. napra.
38?
Köszönöm, hogy szóltál, akkor lefoglalom a helyet és küldöm Mrscottt21-nek az adatokat.
Sziasztok,
Még így is szabad egy hely! A személycseréket megejtettem Laci
Mikor zárul számodra a hivatalos határidő?
Illetve visszajelzést kaptál-e, hogy akkor OK, gyertek és eddig minden rendben van? Ha még más nem mondta volna, magam részéről köszönöm a szervezés magadra vállalását.
Laci!
Minden tiszteletem a Tiéd, hogy eljutottál idáig, hogy megszervezted ezt a látogatást és ennyi látogatót / érdeklődőt összeszerveztél! Várunk / várlak Benneteket szeretettel! Üdv: Viktor
Arra végülis nem jött egyértelmű válasz, hogy megyünk-e az oktató reaktorba?
Most hogy végignéztem gyerek67 linkelt videóit, még nagyobb kedvem lenne hozzá. Meg a múzeumban sem voltam még. Lerakóban sem, de a hölgyet elnézve, maradnék ideiglenes tárolásra... A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2021
Oktató reaktor nálunk nincs.
Azért sem lehet, mert az ilyen reaktorok kezelése (mivel energetikai) csak "élesben" történhet. Oktató reaktor Budapesten, a Műegyetem kezelésében van, és nekünk ahhoz semmi közünk. A (az IDEVALÓ!) képzések nálunk "élesben" történnek, olyan képzett, tapasztalt személyzet mellett, akik képesek (a szimulátoros képzések és sok-sok tanulás után), betanítani a későbbi szakembereinket. Amire Te gondoltál (gondolhattál), az valószínűleg a KGYK (Karbantartó és Gyakorló Központunk lehet), ahol a karbantartó személyzet biztonságos körülmények között elsajátíthatja a karbantartás műfogásait. A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2021
Kellene egy ember, és akkor tudnám véglegesíteni az egész projektet (akkor lesz aktív ez a gomb, ha a 40. embreke is be lesz regelve). Gondolom utána jön egy vissza igazolás, hogy fainak vagytok, sikerült gyertek gyertek
Igazán köszönöm!
Remélem sikerül, és máskor is megtiszteltek ilyen jellegű tevékenységgel (szervezkedés).
Itt pár oldallal amarrébb már érkezett
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |