Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Van e valakinek útban levő, felesleges, de működő, használható mosogatógépe?
Amit elhozhatnék. Van egy patronáltam. Idős hölgy, neki kéne. Nehezen mozog, már nem tud elmosogatni. Köszi.
Ha van valakinek, vagy hozzá jut, 75x75 vagy 100x100 Vesa talpas állványhoz, szóljon. Lehet esztétikai hibás, enyhén sérült, műhelybe lenne. Lényeg, hogy megálljon.
Nem vesa lyukas, samsung moncsi kerek dönthető talpat tudok adni Kispesten, ha barkácsolsz rá egy közdarab lemezt
Találtam két tárcsát. Privátban folytatjuk.
Ha valakinek lenne a fiók alján, esetleg régi telefonban egy 1 vagy 2 GB-os, SD vagy microSD memóriakártyája, amit tudna nélkülözni egy pár napra.
Úgy tűnik a hestore.hu-s SD modul a 8GB-os és nagyobb kártyákkal nem működik együtt, ezt kellene kideríteni. Siker esetén meg is venném, vagy adhatok cserébe egy 8GB-osat.
Keress privátban.
Lehetőleg Budapesten keresek 1,5-2,0mm vastag 88x220mm-es saválló lemezt, természetesen nagyobb lehet, méretre vágom.
Tudom hogy nem ezt keresel (szövegértéssel annyira nincsen sok bajom), de hátha rád lehet sózni.
- 3 mm-es saválló van. Marha nehéz belőle darabolni. - 0.8 mm-es tükörfényes, még védőfóliával. Szerintem a kereskedelmi megnevezése inox, nem az anyaga.
Van egy Workers Best kézi gyalum, melyből az egyik alkatrész, a gyalukést támasztó kis lemez hiányzik. Nem lehet ilyet kapni.
Ha van valakinek motorhibás kézi gyaluja, lehet, hogy a komplett késtartókat át tudnám tenni belőle. Ezek 82mm széles kések. Köszönöm.
Hódmezőn lakom.. esetleg ha foxpostolod, de köszönöm.
Elkészült a mérésadatgyűjtő.
Ezúton is szeretném megköszönni b10up fórumtársnak az ötlettel és a program megírásával nyújtott segítséget .
Nagyon szépen köszönöm, de már nem kell, tegnap este kaptam a szomszédtól.
Tegnap egész nap (otthon) dolgoztam, csak ma vettem észre, hogy írtál... Tudtommal a rozsdamentes acél, koracél, saválló, inox egy összefoglaló elnevezés, nagyon változó anyagösszetételű lehet. Minimum vas-nikkel ötvözet, de króm, vanádium, titán, ... is lehet benne.
Ha van valakinek felesleges, szívesen elfogadnék egy leszerelt klíma beltérit, esetleg hibás mobilklímát Budapesten. Köszönöm!
Van valakinek elfekvőben egy működő képes ventilátora? Néztünk ma egyet de nem tudtuk elhozni doboz nélkül. Meg talán köztetek van valakinek elfekvőben feleslegbe.
Persze van
12VDC 4cm hűtőventi elég? Doboz sem kell hozzá, belefér a zsebedbe A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2021
Igazad van. Akkor pontosítok. A kályha által keltett hőt akarom gyorsabban elhajtani. Jelenleg egy kályha fűti a házat és a hatását akarom gyorsítani.
Pár lépés az amerikai féle hőlégfűtés felé.
Piacon pár ezer az állványos ventillátor, de 5-6 év után porlik a műanyaga.
Sajnos Gafly kollégának lett igaza, 6×6 cm-esek, és már csak földeletlen van azokból is.
Viszont van 1-2 db. kerek, süllyesztett szerelésű, ami 5 cm-es. Ilyenek vannak némely kapcsolós, elosztó hosszabbítókban. Ha süllyesztve szerelhető (elfér), akkor ilyet lehet szerezni (odaadom, ami van).
Azzal csak a port fogod hajtani. Ha nagyon lassú fordulatút használsz, nagy lapátokkal, akkor nem hajtja a port annyira.
Köszönöm kedves "granpa" megoldódott közben. Odaadtam valakinek aki változatlanul hagyja. Egy dugóm volt hozzá, avval oldja meg, ahogy javasolta "zsozso72" kolléga!
Sajnos csak 4 pólusúak vannak már. 2 alj, 1 dugó.
Sziasztok,
Ha valakinél lenne elfekvőben TTL IC-k között 2-2 db. 7404 és 7408 Délpest-Dunaharaszti környékén, azt szívesen elfogadnám, érte mennék. Köszönöm.
Ha bontott is jó, Kispest
Kössz, természetesen bontott is megfelel csak jó legyen.
Ha szovjet NOS is megfelelő, akkor КР1533ЛИ1 = 74ALS08 és К531ЛН1 = 74S04 IC-kkel tudok szolgálni Soroksáron a Szent István utcai HÉV megálló közelében. Sosem használt kb. 30 éves példányok. Mindkét típus nagyon gyors (ha ez számít), az S nagyon nagy fogyasztású, az ALS meg nagyon kicsi.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |