Fórum témák
» Több friss téma |
A modult ki tudod venni? Külön doboz?
Sziasztók!
Kellene egy kis segitség!! Enforcer 3 Gombos..3 pontos immobilizeres riasztó ., kb SL szériából...,pontossabb tipusjelzés nem olvasható. Sajnos semmi doksit nem találtam idáig...,alapból letudom majd tapogatni az egyes vezetékek funciót...ha nem is pillanatok alatt. De az egyes Ki-Be kapcsolható funciók programozása fejből nem megy.., pl a bekapcsolási hangjelzés KI/Be hang., érzékelők Ki-BE.., automatikusan beállitott visszaélesedés kikapcsolása, automatikus immo kikapcsolása stb. DIP kapcsolok nincsenek!! Tehát egy eredeti sevice manuál +kapcs rajz nagyot segiten!! Köszi minden hozzászólást!!! A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2024
Gyakorlatilag ., Végsősoron mint nélkülözhetetlen , a programozás leirása már elegendő volna!!!
Köszönöm
Esetleg pár fotó alapján is beazonosítható!...vagy nem? Nade kép nélkül?
SLi 706, 716, 760-hoz van kezelésim.
A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2024
Köszi mindenkinek.., nincs elektronikus kulcs...progrmozó velit nyomogom C
Minimum az automata központizár--risztó visszaélesedést és az immo funkciót kellene " likvidálni".. Ūdv C. Idézet: „progrmozó velit nyomogom C” ???
Ami Enforcereken gyujtásráadás mellett vészkikapcsoláshoz használható...,vagy 2 vezetékes kapcsoló is szokott lenni...,ha nem tévedek?
az a "veli-t " nyomogomb az lehet .,hogy egy rossz emlékezésem maradványa .., bocsi
Nagy nehezen megtaláltam az Enforcer SLI716 doksijait...,nagyon rég szereltem néhányat.., meglepett., de nincsem gyárilag Be-Ki világitás fény .., különben Ok.., fölraktam hátha valakinek segitség lesz..
Üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |