Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Bármi is legyen a fűtési mód az alap kérdés mindig ezzel kezdődik: milyen épületről beszélünk? Panel alsó sor vagy külön épület? A következő a szigetelés kérdése. Ha szigeteletlen akkor inged gatyád rámehet.
Én csak a fulladással küzdöttem tőle mindig. Napi nyolc órában jó buli volt. Azóta is ha csak megérzem a szagát már menekülök!
Igyekszem én is mindenkit lebeszélni róla, ha ilyen szűk helyiségben használna.
Házi barkácsMit csináljon az ember gyereke ha eltörik a fűtés kar az autóban de nem akar vagyont fizetni egy gyári sz betűért? Hát ezt. Ez csak prototípus.A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2024
Mondjuk én megpróbáltam volna megragasztani pillanatragasztó áés szódabikarbóna kombinációval. A furathoz esetleg egy alátétet is beapplikálva. Gyorsabban kész lett volna.
Le vagytok ragadva ennél a szódabikarbónánál egy ideje... A rétesliszt ugyanolyan jó/rossz.
Valójában üvegpor stabilabb, és használják is. De Jani sokkal jobbat csinált, kár lenne rosszabb alternatíva.
Jó ötlet. Esetleg ott, ahol fordul (ami el is tört), lehet, hogy tennék egy fém hüvelyt, (csődarabkát), hátha később kezdi ki az, amin fordul.
Csak jobb/erősebb anyagból készült. Nem az én hibám, hogy a gyári alkatrészek nem strapabíróbbak.
Naná, hogy nem a te hibád. A gyár ha olyanra csinálja, hogy az első tulajdonosnál kibírja (5-10 év már sok), akkor eleget tett. Nem érdekes a sokadik tulaj -meghát kell a pótalkatrészre is vásárló
Azért a tiéd is idővel deformálódni fog.
Az ember amióta lemászott a fáról -azóta sem csinált már örök dolgot...
A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2024
Dehogynem, az örökmozgót. Benne van a nevében.
A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2024
@jani1987, elsősorban:
Szigorúan magánvélemény, hogy a szomszédod, akitől vetted, a helyi autószerelő, biztosan találna bontóban hozzá. Amikor ott voltunk nagy-hohóval néztünk is egymásra, hogy mennyire szogálatkész, és mennyire tolta hogy mennyire jó verda. Igaz akkor még nem volt teljesen kifizetve, és ő használta. Szerintem ha így állsz neki barkácsolni rajta, akkor a forgalmi értéke igen gyorsan nagyon milla alá fog esni... A hozzászólás módosítva: Vas, 6:51
Most csak fixen van beállítva mert nem tudok házilag olyan precízen esztergálni.
Gafly: Nem mostanában tervezek megválni tőle. A hozzászólás módosítva: Vas, 7:05
Ha neked jó, akkor rendben van.
Szerintem a jogosítványra is kellene fókuszálnod.
A jól működő ideiglenes megoldások véglegessé válhatnak.
HE lopott képekből, kamu FB profil OK?Szóltak, hogy van egy Gafly a fészbukon, és tényleg.Na az nem én vagyok, de csak HE bennfentes lehet. Tojjam le, vagy menjek utána?
Simán jelentsd a frászbúknál, mielőtt még kárt okoz a nevedben.
Sokat írsz ide a hobbira, biztos innen is lehet fotót venni fórumról hozzá. Jelentsd a facebooknak, kb. ennyit tudsz tenni. Sok rendezvényen is részt veszel, valószínű ez megkönnyíti a csalók dolgát. Nekem Gaflyra semmit nem adott a facebook csak pakisztániakat
Ez így van, de a nagy képen nem olyan kép van, ami nem netről van, hanem szándékosan eljött fényképezni.
A kis képen ELBAFTA kép van, amit nagy-hohó lőtt Granpától a Kilátóra.
Mint írod nem netes képre hivatkozol, akkor lehet valamelyik szomszédod is....
Azok nem HE tagok, és akikkel napi kapcsolatban vagyok, nem gyűlölködnek ennyire.
Mind külföldi.
A hozzászólás módosítva: Vas, 14:59
Küldtél nekem ismerős felkérést amit vissza igazoltam?
És annyira utál, hogy csak ezért a fényképért képes volt eljönni.
És ha olyan, akinek tettem szivességet (ingyen vihetős, stb.) és ez a hála, akkor legyen büszke. Amúgy nem streetview, mert azon nem ilyen, és nem ennyire friss kép van. Most készült, direkt emiatt...
Hogyan tudok jelenteni egy olyan Facebook-fiókot vagy -oldalt, amel...magát? - gugliban kerestem rá, mert én se használom a frászbúkot
|
Bejelentkezés
Hirdetés |