Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Bevezetném hogy legyen egy bemutató terem a főhadiszálláson, hogy referenciaként szolgáljon, hogyan is kell jól csinálni.
Ha kinézek az ablakon, látom az épületet.
A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2024
Amikor dolgozom, akkor én is.
Na jó, akkor nem, mert akkor dolgozom. Á, hagyjuk, bonyolult. Amúgy elmennék egy látogatásra, ha valaki megszervezi.
És ha viszel 58 db visszaváltható csomagolást, ingyen felmehetsz a tetőre. Már ha az 57. üvegnél nem rohad le a visszaváltó berendezés.
Négy éve gályázok Németben, most láttam először lerohadni visszaváltó automatát, akkor is kettőt (Lidiben). Ráadásul ez egyik palack jelét nem ismerte fel, azt a kasszánál beszámolták, 3,5 € bemondásra ideadták...
A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2024
(Nem túl) viccesMoldáv (állítólag szakképzett villanyszerelő) vendégmunkás meghosszabbította a 230V-os kábelt az irodaházunkban. A földeléssel már sem bajlódott hiszen csak egyetlen fogyasztó volt rajta: egy kültéri fémházas szemétzsugorító.(A dolog azért került ebbe a topikba mert senkinek sem lett baja...)
Ahogy Besenyő Pista mondaná: Há nooormális?
Idézet: „(állítólag szakképzett villanyszerelő) vendégmunkás” Hogy kócban lehet az ilyet alkalmazni?? Én mondjuk kirúgatnám, ha az én életemmel játszana!!
Az irodaház tulajdonosa igyekezett költséghatékonyan megoldani a kivitelezési munkákat. Egy egész moldáv brigádot alkalmazott, így néha voltak "szórakoztató" epizódok. Pl.: útban volt nekik egy 2-400 eres telefonos trönk kábel hát átvágták mondván, ez már biztosan nincsen használatban...(csak a fél irodaházban némultak el a telefonok)
PolandEzt most találtam, lásd melléklet. Akár itthon is játszódhatott volna a jelenet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |