Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » WLAN router

Témaindító: Androla, idő: Nov 24, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   21 / 21
(#) Inhouse válasza sevenhill hozzászólására (») 12:27 /

A routeren belül is vannak segédtápok, szintén PWM, és a kondik itt is száradhatnak. De nem hinném, hogy a Wifi 2 sávja külön tápon lenne. Miből látod, hogy eltűnik az egyik sáv?
A telefonra telepíthetsz Wifi kereső programot (pl. Wifi Analyzer), ahol látod, hogy milyen térerővel milyen wifi források vannak a környezetedben, milyen sávon...
(#) sevenhill válasza Inhouse hozzászólására (») 13:51 /

Laptop jobb alsó sarok: internetelérés, vagy akár okostelefon. Persze, az okostelefonra fel van telepítve WiFi Analizer.. Ezek az eszközeink mind tudják az 5Ghz-es sávot. Egyszerűen hiányzik az egyik. Az, hogy melyik, az teljesen hektikus. Most néhány napig szándékosan úgy volt beállítva, hogy csak a 2.4 GHz legyen (van azon egy kinti kamera), de így azt tartotta, nem történt semmi. Ha már úgyis szétszedtem a dugasztápot, (ami nem volt egyszerű, mert ragasztva volt, szét kellett feszegetni) belefért még egy 100µF LowEsr, azzal megtuningoltam a kimenetet, meg a panelen egy 22µF SMD kerámia kondival, abból baj nem lehet. Azt nem tudom, annyira nem értek hozzá, hogy a menüjében szoftveresen vajon be lehetne-e valami okosságot állítani. (pl. automatikusan újrainduljon, vagy mondjuk éjszaka mindig csináljon egy reboot-ot?) Most megint mind a két sáv engedélyezve van, meglátjuk, mit hoz a jövő.
Következő: »»   21 / 21
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem