Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hahaha... ez zenét hallgatni nem jó mert,
Idézet: „kifejezetten hangnyomásra ajánlott mélysugárzó!” Ha megnézed a metszetrajzot, az még érdekesebb, meg az, Idézet: „Ajánlott ládaméret: 42.5 liter”
Vista:
Akárhogy próbálom nem lehet leállítani. Hibernálásra hibernál majd újraindul. Leállításra leáll majd újraindul. Azért ezt nem vártam volna
Akkor neked valamilyen extra vista jutott... Az enyém sajnos nem ismeri ezt az extra funkciót!
Valaki tudja, hogy a TS 7805-os stab ic mennyire melegszik? 9V-ból menne 5-re. Csak mert ha melegszik, akkor hűtőbordát is tervezek a nyákra. (még nem dolgoztam ezzel a 7805-el, így nem tudom ezt)
Köszi! Híirtelen ide jött (meg gondoltam itt biztos tudja valaki, gyorsan kelett) :pirul:
Akkor ez egy Sztahanovista!
(Ifjabbak kedvéért: Sztahanovista = Élmunkás csodapók aki 2-600% -ra teljesítette a normát, étlen szomjan pihenés nélkül stb. Néhány hét múlva ez lett a 100%) Velem Xp tett ilyet, (Op)rendszerváltás nem, csak BIOS frissítés gyógyitotta.
Még mindig tengerpart topic van? Sajnos már vége van a nyárnak
Ez jóóóóó, ki kell rakni a nemlétező faluújságra.
A Bios frissítést még megnézem köszi.
Fater mesélt a Sztahanov mozgalomról. A Rába gyár-beli műhelye mellett dolgozott a későbbi Vörös Báró, Horváth Ede. Úgy zajlott a Sztahanov verseny, hogy befogott a Vörös Proletár elnevezésű esztergagépébe (nem műszerész-eszterga volt a 35kW-os motorjával) egy jó méretes hengeres vasanyagot, és 8! mm-es fogásokkal, két irányban megköszörült oldalazó késsel elforgácsolta azt, oda-vissza. Munkadarabról szó sem volt, a forgácsot és az időegységet megmérték, ez adta az alapot a versenyben az összehasonlításra. A vasrúd leforgácsolt anyaga meg ment vissza az olvasztóba. Horváth Ede viszont Budapesten megkapta a Vörös Csillag Traktorgyárat.
Szerintem még mindig jobb mint ha meleg lenne.
Pedig itt sincs túl meleg.
Nálunk most 12,8fokot mutat a hőmérő, meg még a szél is fúj :wilting: Sajna egész délelőtt kint melóztam az udvaron :zavart1:
Nálunk is elég erősen fúj a szél már reggel óta.
Jaaj, ne is mondd. Majd meg fagyok.
Tudod takarékossági év van mindneki azt eszik amit tud .
Én éppen fát vágok télire kivágtunk egy meggyfát (5 méteres) és azt daraboljuk kézi erővel. Amikor nagyobbat kell puszta kézzel szétvágni mindig a Vista lebeg a szemem előtt, hogy éppen azt uninstallálom.... Felemelő érzés.
Nálunk kellemes őszi idő volt ma.
Sikerült is a teraszom megcsinálni. . Üröm az örömben, hogy elfogyott a vakolóanyagom.
Köszi! (a téglafalat majestro fundamento rakta , a többi az én művem)
Most láttam egy jó kis laptopot. Nézzétek csak az árát. Ennyiért megéri szerintem. Bővebben: Link
Nagyon jó! Megpróbáltam megvenni, és figyelmeztetett hogy a legkevesebb 3000ft-ért vásároljak.
Tényleg, erre nincs valami törvény hogy köteles a meghirdetett áron adni?
Akkor vegyél még hozzá valamit.
Szerk.: Tényleg jó lenne megtudni, hogy köteles-e ezen az áron adni. Jól járnánk vele.
Frankye, vagy valaki biztos tudja, várjuk ki mit mondanak. :yes:
Ezt az alkalmat ne halaszd el, legalább 10et vegyél belőle. A számlára úgyis a weboldalon megjelent ár kerül.
Egyszer van Budán kutyavásár.
Hát én nem kapkodnám el ennyire. Most próbálok infót szerezni, hogy mi vonatkozik a kiírt árra, de nem sok sikerrel jártam eddig. ha találnék valamit, akkor biztos vennék belőle.
Szerintem a változtatás jogát fenntartja az üzlet, és ráadásul mondhatja azt is, hogy technikai okok miatt szünetel ez a termék, válassz valami mást ebben az árban...
Valami jogtudor elektromos emberre várok.......
Én is. Csak nehogy addigra észrevegyék a hibát és javítsák.
Ez az! Amerikában tuti hogy köteles anyiért adni amenyiért hirdeti, de nálunk, a jogászállamban....
Irány amerika!
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |