Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   38 / 309
(#) Doncso hozzászólása Okt 19, 2008 /

Sziasztok, ma éppen kijutottam kicsit a műhelybe kupizni, meg van már egy két új jövevény is , gondoltam megosztom veletek
(#) mutatvanyos válasza Doncso hozzászólására (») Okt 19, 2008 /

Tetszik a műhelyed, és hát az a labortáp...mm..szuperul néz ki !! Kiváncsi leszek a közeli képeire, ha kész!!!
(#) Doncso válasza mutatvanyos hozzászólására (») Okt 19, 2008 /

Köszi, mindenképpen közzéteszem ha elkészül.
(#) Doncso válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 19, 2008 /

Muszály volt kupiznom egy kicsit, már nem bírtam a randet , a lámpát sajnos jól látod, ezért kérek majd a mikulástól egy jó kis nagyítós lámpát Még azért van mit kialakítani a műhelyen hogy minden flott legyen, de már azért alakulgat.
(#) zoly15 hozzászólása Okt 22, 2008 /

Sziasztok!
Fejlesztés céljából (is) szeretnék kérni tőletek olyan szikkód táblázatot mint az ellenállásoknál van csak "ellenállás tokba bújt" INDUKTIVITÁSHOZ..
Aki tud ilyet kérem ossza meg velem..

üdv!
(#) Doncso válasza mutatvanyos hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Most nézem a web-oldaladat, a te tápod sem rossz ám, nagyon szép munka!! A ki mit épitett-be lenne a helye, közkincsé tenném a helyedben !!!!
Üdv. Doncso
(#) KTobi válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Itt van, tessék, remélem ennyit értesz angolul.

inductor.gif

(#) mutatvanyos válasza Doncso hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Már felraktam a ki mit építettre, köszi, a Te tápod előlapjának a feliratozása hiányzik az enyémre is! Üdv. mutatvanyos
(#) Doncso válasza mutatvanyos hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Esetleg elküldhetem az eredeti terveket, mástnem módosítod nem tudom melyik tápodra gondolsz én a kisebbikre gondoltam, bár Attiláé sem rossz munka de a kicsi különösen szép munka mert már be van dobozolva, ja és grat a műhelyépítésért is, ezt csípem, eltervezted, és megvalósitottad,, mindent szépen sorjában, komolyan mondom jó volt nézni a képeket, ja és a kislányod is tündér aranyos! Bár az enyém lenne már ekkora!
(#) Attila86 válasza Doncso hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Legutóbb raktam egy kis rendet a műhelyemben és úgy készítettem róla fényképeket.
De most Doncso barátom a "táp építés közben1.jpg" című képedet látva vérszemet kaptam és felötlött bennem hogy én is épp egy labortápot élesztek, ezért hirtelen felindulásból lefotóztam az épp aktuális állapotot:
Bővebben: Kép1
Bővebben: Kép2

Épp egy fórumtársunk labortápját javítom (javítottam).

Üdv.!
(#) Doncso válasza Attila86 hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Idézet:
„De most Doncso barátom a "táp építés közben1.jpg" című képedet látva vérszemet kaptam és felötlött bennem hogy én is épp egy labortápot élesztek, ezért hirtelen felindulásból lefotóztam az épp aktuális állapotot:”

Isten tartsa meg jó szokásod, mindig szivesen nézem mások kuckóját, ugyanis már egy csomó jó ötletet szedtem innen onnan, például az ételhordós műterhelés ugye De tényleg, én szeretem nézegetni kinél mi van!
(#) Doncso válasza Doncso hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Háát, óriási az az ételhordós cucc, tényleg állat!!
Egyébként fényképezésből órákat fogok venni, én nem tudom sosem sikerül egy igazán jó képet készítenem, pedig jó gépem van (Sony Cybershot 6Mp) végigolvastam a fórumon a fényképezős cikket is, de sosem jó igazán.
(#) Attila86 válasza Doncso hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Na itt egy kép a 240W-os ételhordóról működés közben:
Bővebben: Kép3
És itt még csak kb 220W-ot ad le a labortáp, de 400W-ot is tudna, ha lenne annyi műterhelésem. Akarom mondani: ételhordóm.
A digimulti mutatja hogy épp 9,5A folyik ki a tápból.
(#) Doncso válasza Attila86 hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Lehet hogy kellene már építenem egy "normális" labortápot ha a trafóm ugyis megvan hozzá párban??
Amugy klassz a nagyteljesítményű ételhordó akarom mondani ételhordód
(#) zoly15 válasza KTobi hozzászólására (») Okt 23, 2008 /

Hűűha!
Nagyon köszi
(#) szajo hozzászólása Okt 26, 2008 /

üdv Minedenkinek!

Bemutatom a "MŰHELYT", amely most kezd igazán komfortos lenni. Ősztől-tavaszig elég sok időt eltöltök itt.

Szajó
(#) csiperke hozzászólása Okt 26, 2008 /

Nem rakok fel képet mert amatőr-rumlit már mindenki látott,de elmondom mit lehet elkövetni egy lakótelepi kisszoba kb (7m2 )sarkában.Van egy egyajtós és egy kétajtós bútor sor ,a két szekrényrészt az oldalcsavarjaival összecsavaroztam,
Középen elvágtam dekopír fűrésszel vízszintesen,20 as zártszelvénnykerettel megemeltem annyira, hogy a plafontól kb 5 cm-rel van lejebb a szekrény teteje.
Így lett középen egy jó nagy hely, ide került be az asztallap ami 65mély és 140hosszú. A felsőrész aljára egy 18w os armatúra.
(#) szamóca válasza szajo hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Jó hely. Tetszik a Pacsirtád! Műkődőképes,
(#) szajo válasza szamóca hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Igen, de sajnos az URH része nem megy. Egyszer talán lesz rá időm. Egyébként a másik három is működőképes.
(#) mutatvanyos válasza Doncso hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

"ja és a kislányod is tündér aranyos! Bár az enyém lenne már ekkora! "

Köszönöm Doncso " , nemsokára a Te gyermeked is ekkora lesz, és a műhelyben Árgus szemekkel nézed, hogy melyik szúrós csavarhúzó, éles lemezdarab, vagy nehéz kalapács van kezében a kis tündérnek . Már kérdezi, hogy ez mi, "ellentállás"?
(#) Müszi válasza szajo hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Nagyon szép
Ha Köbzoli meglátja ezt a sok szép rádiót....
(#) Frankye válasza mutatvanyos hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Idézet:
„"ja és a kislányod is tündér aranyos! Bár az enyém lenne már ekkora! " Köszönöm Doncso " , nemsokára a Te gyermeked is ekkora lesz, és a műhelyben Árgus szemekkel nézed, hogy melyik szúrós csavarhúzó, éles lemezdarab, vagy nehéz kalapács van kezében a kis tündérnek . Már kérdezi, hogy ez mi, "ellentállás"?”

Addig örüljetek, míg "csak" ekkorák... Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond! Én már csak tudom, 18 éves a lányom...
Egyébként valóban aranyos a lánykád!
(#) G-Lex hozzászólása Nov 14, 2008 /

Nem találtam hasonló témát, de úgy gondolom többekben is felmerültek már olyan jellegű kérdések, hogy egy adott szerszám vagy felszerelés mennyire jó, illetve, hogy milyet érdemes venni, mi az ami bevált.

Nos én most egy fiókrendszert szeretnék venni otthonra.
Kezdő lépésnek ezt választottam ki: HESTORE: 0186 MRAM

Valakinek van ilyen? Vélemények? tapasztalatok? Érdemes megvenni?

Nem akarok nagyon drágát vásárolni, de nem is akarom megszívni szorulós, torz fiókokkal.
(#) Ghoost válasza G-Lex hozzászólására (») Nov 14, 2008 /

Szia!

Nevetni fogsz, apam anno
gyufasdobozokat hasznalt erre a celra.
szep kis fiokrendszer lehet azokbol is kialakitani.
olcsobb is volt akkor.
mara ez a tarolasi mod elavult szerintem, bar en meg mindig ezt hasznalom.
a skatulyak elejere szepn felvannak irva az ertekek, mit tartalmazni hivatottak.

Udv es szep napot kivanok: Ghoost
(#) G-Lex válasza Ghoost hozzászólására (») Nov 14, 2008 /

nem fogok röhögni, mert régen én is azt használtam. Meg vajas dobozt (azt a téglatest alakút)
(#) oregtamas0202 válasza G-Lex hozzászólására (») Nov 14, 2008 /

Üdvölet. Nézd meg a www.tme.eu oldalán.Én a 70-es évekbe hoztam a szlovákoktól fémvázast de az drága volt akkor is ,de jó.Jó a kicsi is fűzhető , gondolom nem üzletben asználod!Öreg Tom
(#) iamrob válasza G-Lex hozzászólására (») Nov 14, 2008 /

Ez is nagyon jó, szerintem a legolcsóbb. És ez a hagyományos lemez vázas, műanyag fiókos. A fiók kb. kétszer akkora mint a hestore-osnak és (elvileg) van hozzá felező rekesz is.
(#) Doncso válasza G-Lex hozzászólására (») Nov 14, 2008 /

Én Thony-tól vettem a vaterán dobozokat, 10 dobozt árult 1000Ft-ért és egy doboz 4 rekeszes, mindjárt vettem is belőle 100 dobozt ez 400 rekesz, több mint elég, csak a maradék 50-et nem tudom hova tegyem mert kicsi a műhely, de ha minden igaz kicsit átrendezem és meg lesz a helye, a képen látszik sárga színű és bal oldalon van.
Üdv.

DSC04014.jpg

(#) Doszpot válasza G-Lex hozzászólására (») Nov 15, 2008 /

Van egy ilyen "16-os egységem." A fiókok nem szorulnak, viszonylag lágy anyagból vannak ezért nem is törnek, elég strapabíró. Viszont nem osztható a dobozka. Ezért ha jól telerakja az ember, lehet mindíg kiburogatni az egészet, ha az aljáról kell valami. Ezért én is inkább gyufásdobozokban tartom a kincseimet. 3*2 -es csoportokat ragasztok belőlük, aztán pakolgathatom őket kedvem szerint.
(#) istvanpal16 válasza Doszpot hozzászólására (») Nov 15, 2008 /

enn most kezdtem gyujtogetni a gyufas dobozokat egypar mar van de ugy van meg beosztva hogy egyikben ohmos ellenalasok, masikban kohmosok, kulon a kondik s az ic-k
Következő: »»   38 / 309
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem