Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Teljesen igazad van. Nekem sem volt célom a parttalan vita, főleg nem 1 ilyen egyéni ízléstől függő, erősen szubjektív témában.
![]() Elnézést, hogy a véleményemet bepötyögtettem ide, a saját szempontjaim szerint értékelve az adott készülék felhasználási lehetőségeit. Máskor 2x is meggondolom.
Húú. Jól kikerekedett álláspontok vannak...
De most nem azért írtam csak a netezést hogy csak azt akarok rajta. Persze... filmnézés (amit ugye Palmon nem lehet élvezni) zenehallgatás, meg miegyebek. Csak azt hittem ez alapból beleszámít a vita tárgyába ![]() Egyébként egyre inkább határolom magam a EEE PC felé. Norberto-nak is igaza van az ő véleménye szerint. Igen, egyiket ide szánták a másikat oda. Írtad is hogy "kinek a pap... kinek a papné". De én momentán kizártnak tartom hogy PDA-n netezzek... valahogy nem tetszik. Az EEE PC 1000-es kiadása már 10"-os amivel 1024x600-as felbontásra képes. Namost, ezen akkor többet kell ugyan egy picit görgetni de a lap szerintem normálisan megjelenik 1024 széles pixeleken... ezt a PDA-ról nem mondhatom el. Most példának vegyünk egy "HP iPAQ 114" PDA-t. (csak úgy kiválasztottam egyet) Ez 3,5"-os és 240x320-at tud. Én ezen netezni nem tudnék. Nem hiszem hogy a lap horizontális görgetés nélkül teljesen megjelenne. De igazad van annyiban hogy a PDA mobilabb, de ha a mobilitást hozom előtérbe akkor pár jobb tulajdonságról, kényelmi úm. szolgáltatásról le kell mondanom. Namost, itt olvasgatva a hozzászólásokat, valami nem oké vagy félreolvastam. Az "EEE PC 1000 HD" gépet 80GB merevlemezzel szerelik, 3 USB port, SDHC kártya-kompatibilis, és 1 GB RAM van benne. A PDA sehol sincs teljesítményben... 64MB Ram, 256 tár. Jó lehet bővíteni, de nem hiszem hogy fel lehet "turbózni" a PC szintjére. Egy PDA-ban nem hinném hogy lehet 1GB RAM, és 80GB tár. Szerintem is a lényeg hogy "kinek a pap, kinek a papné"... Van ellentábor és van támogató-tábora az EEE PC-nek.
Na most igazán pihenő pákás lettem.
Sikerült megcsinálnom életem első "forrasztott" normális áramkörét. Kb 5 órám ment rá, de megérte. Legalább gyakoroltam a forrasztást. Juteszembe tud valaki valami nyomós érvet, hogy az ember miért forrasszon 4 C fok hidegben egy pajtában? (jól esne, ha ez egy ideális környezet lenne a forrasztáshoz ![]() Idézet: „Juteszembe tud valaki valami nyomós érvet, hogy az ember miért forrasszon 4 C fok hidegben egy pajtában?” Pl. mert ha beviszi a cuccait a 20 °C-ra felfűtött lakás bármelyik sarkába, úgy fejbenyomja az asszony, hogy csillagoknak látja a forrszemeket... (Emiatt utálom a hideg időket, ugyanolyan kék vagyok egy-két óra garázsmunka után, mint a munkásruhám...)
Nekem most lesz télen a műhelyem szigeteléstesztje. Remélem nem lesz hideg bent. de viszont tele van most pakolva virágokkal. Olyan idegesítő, hogy alig tudok mozdulni a sok virágtól.
![]() ![]()
Ívkemence Bővebben: Link
42000A 400V
Bocs a "naivitásomért" de mi a sósmadzag' ez?
Ívkemence. De mire jó? ![]()
Ja. Így más... bocsi, de még nem hallottam így hogy ívkemence. Tényleg bocsi.
![]() ![]()
Ez nem ivkemence hanem a pokol
![]()
Idézet: „Ott dolgozni... húúú” Nem fáznak akkor sem, ha beköszönt a jégkorszak ![]()
Azt meghiszem...
De tényleg. Hogy tud valaki ilyen helyen dolgozni? A pénz vagy csak egyszerűen szereti? ![]() ![]() Pokol? Ááá, ez csak a kapu. ![]()
Turbószolárium. Még fizetnek is, hogy ott dolgoznak
![]() Vagy samott téglával szörföznek az olvadt vason.
Ilyen jellemzést is rég hallottam
![]() De most hogy így elkezdtem videókat nézegetni - sohasem állom ki hog ycsak azt az egyet nézzem meg - még inkább meghökkentem. Mik vannak... ![]()
Ez hihetetlen feljövök ide majdenm éjfélkor.
Erre itt van egy új cikk, elolvasom, közbe TVzek. Visszajövök erre megint itt egy új ![]()
És nemcsak, "Pihenő pákások témája - Itt az ősz"
![]() Idézet: (Petőfi Sándor) „Itt van az ősz, itt van újra, szép mint mindig énnekem, nem tudom mi okból, szeretem, de szeretem ...”
Szia! Én is vennék egy mini notebookot. A nagy notimat nehézkes hurcolni magammal, főleg táppal és pót akkuval együtt. A PDA-mal mindig csak a gond van, pedig azért vettem, mert azt hittem pótolni tudja a notebook igényemet az utcán, vagy munkahelyen, de sehol sincs. Kicsi, kényelmetlen, szerencsétlen.
Viszont még a mini notebook-nál is tudok jobb cuccot, csak ez kb háromszor-négyszer annyiba kerül és itthon nehezen beszerezhető. TabletPC 2700 dollár körül van az ára.
Kedves Modik! Elnézést a bazi nagy képért, nem direkt volt, de már nincs esélyem visszavonni! Kérek egy törlést (tiszta Man In Black), ha útban van. Köszönöm...
Nem tudom hányan ismerhetitek, de én mikor megláttam nagyon beleszerettem.
Kicsi, jó hardver van benne, vista fut rajta és gyönyörű kivitel.Nézzétek meg az oldalt, ha érdekel benneteket kicsi számítógép, mert láttam sokat vitáztatok hogy mi a jobb... www.oqo.com
Szegény Petőfi!
![]()
Nézelődjetek.
http://www.google.com/sky/ Alul kattintgassátok át a nézeteket, felül meg váltsatok sky, moon, és mars között! Már a Google Earth nem menő... Már a Google Sky a menő. ![]()
Fennt válassz, hogy nem Elevation hanem Visible, és akkor kicsit jobb...
Én még mindig maradnék az EEE PC táborban
![]() De nem rossz amúgy csak majdnem fél millió forint. De majd lesz az még olcsóbb. "marco" amit mutattál, az meg kocka. Bár teljesítményben tényleg ott van...
Sziasztok
![]() Megint rátaláltam egy nekem nagyon tetsző zenére. És mint lenni szokott sajna semmit nemtudok róla. Ha valakinek eszébe jutna a szám címet. És leírná nekem nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm. sziasztok ![]()
Kicsit homályos, de nem bírtam ki hogy ne rakjam fel ezt a képet... (élőbe sokkal szebb
![]()
Három testőr "fílíng", a villanyvezetékek társaságában.
A kép tényleg olyan, mintha szürkehályog nőtt volna a CCD lapkádra. ![]()
|
Bejelentkezés
Hirdetés |