Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-tervező programok
az eagle-ben hol van az alkatrész lista?
köszi
Van Eagle topic is, sőt nem is egy. Ott kell olvasgatni. Egyébként úgy hívják az alkatrészlistát, hogy Library.
sziasztok!
nem tudom melyik forumba illik bele, legfeljebb a modik kitiltanak a Fold bolygorol :o) Genesis2000 (CAM), Enterprice 3000 (NYAK tervezo) erdekelne engem. Annyit kell ezekrol tudni hogy ujonnan 120 millio forint korul kezdodnek, es a nagy alaplapgyartok is ezekkel a szoftverekkel dolgoznak, nem "kindozos" szoftverekkel! Igazabol az egyik kollegamat erdekelne, aki jopar X eve benne van a NYAK tervezesben es ki szeretne probalni, ha esetleg vki tud valami probaverziot szerezni azt megkoszonnenk! Ja igen, ezek UNIX-os szoftverek!
Figyi, ismered a googlet? Csak a program neveit kell beírni és a teljes weben kell kerestetni. De megkönnyítésül talán a www.elas.hu olalon többet találsz.
es ez a honlap nekem miert jo?
elektrocad! Kotozkodni felesleges! en itt sehol nem latom, hogy lenne letoltheto trial.
A hozzászólásod a köszönet a jó szándékért?
Az Elas képviseli Magyarországon a Valor céget, legalábbis a honlapjuk szerint, aki pedig a Genesis 2000 gyártója. Vagy nem ez a program érdekel? Vagy itt a közvetlen cím: www.valor.com és a másik: www.frontline-pcb.com Ha írsz nekik, talán elküldik a próbaverziót. Egyébként én is csak a googlen keresztül találtam meg!
azert gondolom, azt csak nem gondolod hogy nem neztem mar meg ki gyartja!
nekem kiprobalasra (illetve a kollegamnak) kell egy. a honlapon en probaverziot nem lattam, a kapcsolatot meg nem vette fel a kollegam veluk. koszi azert a segitseget!
És mi gátol abban, hogy kérjetek tőlük próbaverziót? Csak egy e-mailt kell nekik küldeni. Legalábbis máshol ez elegendő szokott lenni. Nem kell azért ilyen fennhangú hozzászólásokat írni.
Sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne,hogy a dip trace-el a schematikban lerakok egy tl074-es ic-t de csak 5 lábat jelöl viszont nekem kellene az összes láb a bekötéshez.A pcb-n látszik az összes láb csak az sch-ban nem,pedig ott kellene megrajzolni hogy tudjon belőle nyákrajzot késziteni.aki tud segitsen .köszi
Nem tudom jó lesz e ez neked. Az alkatrészek, lib, eli a Trace 1.40 full változatán készültek , nem biztos hogy jó a free változatokhoz . De egy próbát azért megér.
Üdv!
Volna egy kis gondom: Én még az őskorba illő TANGO-val tanultam meg tervezni aztán megtanultam nem kevés idő alatt az OrCAD-be is a tervezést/analizálást csak azóta lekerült a gépemről most újra felszeretném tenni megvan a progi a15.7es és a 16os is az előbbihez van részletes telepítési útmutatóm is de nem sikerül feltenni a 16oshoz van egy angol nyelvű telepítési útmutató de azzal se jutok előre.Ha valaki esetleg tud segíteni nagyon megköszönném! A 15.7es tuti működik mert kb 10gépre tettem fel régen de most valamit nagyon elrontok Mindkettőnél a licensz fájl aktiválásnál van gond... Reread Server Failed
Sziasztok!
Tudna nekem valaki olyan progit mondani amivel lehet 2 oldalu panelt szerkeszteni de kérlek ne demo-t. Azt nagyon megköszöném. :guluszem1:
eagle
Szia! Én a Sprint layout 5-öt használom/ajánlom!
A neten van letölthető full verzió. De ezért nem kellett volna témát nyitni!
enn ugytudom hogy igen(sprint)
Igen, az 5-ös verzió működik vista alatt is. A 4-est nem tudom. De ha egyik sincs meg, akkor az ötöst keresd meg. :yes:
Köszi szépen (mindenkinek)! Az 5-öst letöltöttem,nemsoká ki is próbálom!
Tessék, kapsz egyet: Kép: Hivatkozás
Köszönöm a progid nagyon jo de hogy tudok vale dupla oldalas panelt csinálni? Igazándibol az érdekelne jobban.
Hello nekem az volna a bajom , hogy a panelt nemtudom megfordítani azt hogy kel ? Meg azt, hogy ha kellene bele pl : ne555 ic azt holtalálom ?
Kevesebb smile, több helyesírás = warn elkerülése! Frankye
sziasztok
tudom hogy már eléggé elcsépelt ez a kérdés de... nagyon kellene egy olyan program ami:ingyen letölthető,lehetőleg magyar nyelvű, egyszerűen kezelhető, ja és persze képes vagyok vele NYÁKot rajzolniesetleg valaki el is küldheti nekem köszönöm szépen előre is, konkrétumokat várok u.i: a legfontosabb az lenne hogy képes legyen ic-k lábtávolságának pontos megrajzolására mégegyszer köszi
Ajánlanám a Sprint Layout nevű programot! Benne vannak a makrók nem hinném hogy el tudnád rontani a lábtávolságot vele! Ingyenesen nem tölthető le de biztos fenn van ********************* és ha szerencséd van magyarosítás is! Tessék keresgélni és letölteni!
Illegális tevékenységet nem reklámozunk a HE oldalán! Frankye
Bővebben: Link
Remélem nem illegális
hmm
ez valóban nem tűnik bonyolultnak megpróbálom magam fejleszteni...
Szia!
Ajánlom ezt a programot, adott nyákméretig és alkatrészszámig ingyenes: Target 3001 http://www.ibfriedrich.com/ Ez sem az igazi, de nekem bevált. A legjobban attól vagyok "kész" hogy az általam eddig kipróbált nyáktevrező progamokmál a bal egér gombbal illetve a jobb egérgombbal töréntő kattintásra totál nem az egyéb prgoramoknál megszokt funkciókat hozza. Pl. kijelölés helyett alktarészt tesz le, menü megjelenítés helyett töröl vagy épp forgat. Én tényleg nem értem azokat a programozókat, akik ezeket készítik. Én is szoktam papíron tervezni, a többiek által írt módon. |
Bejelentkezés
Hirdetés |