Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Gondban vagyok a polinomok osztásával :yes: ,egyszerűen nem értem hogy jön ki, itt a pdf: polinom osztás Az 1. pontban az egész számoknál kéne elmagyarázni a példát,hogy jönnek ki azok a számok a maradékon és eredményen kívül,valamit az alatta levő polinom osztás példát kéne elmagyarázni. Köszi a segítséget!
Tényleg azt tanítják, megerősíthetem!
Idézet: „Mert a programokkal - ilyen wysiwyg szerkesztőkre gondolok - azokkal leginkább a stílust lehet megalapozni.” "Begépelem" a szöveget, berakom a képet, tördelem és kész! Nekem mindig nyitva a forrás ablak is, a PHP-t itt ágyazok be, de ezt fentebb írtam. Idézet: „Én mindent! notepad2-vel írok meg. Semmi más programot nem használok. Evvel lehet a legjobban összerakni egy szájtot', szerintem.” Ezt azért nehéz lenne csak nootepad-al összerakni. nem lehetetlen, de nem is könnyű. Bővebben: Link
Na, már megint újat tanultam!
Én még a M$ Notepad-nál leragadtam. Így már más a dolog! Így lehet dolgozni! Kösz a linket!
Idézet: „"Ezt azért nehéz lenne csak nootepad-al összerakni. nem lehetetlen, de nem is könnyű."” Nem hiszed el? Megesküszöm neked, hogy képszerkesztőn és Notepad2-n kívül semmit, de semmit nem használok... Ha valami új fv. kellene akkor megnézem a PHP súgót, meg ha valami nem sikerül akkor G00gle barátommal szétnézünk a neten. És kész... ha nem hiszed, nem tudok mit csinálni...
Nos, az az igazság, notepadban is tanítottak. maga volt a pokol. Nem köt le és a tanár is sz... tanított... Mondjuk, olyan egyszerű lenne, akkor minden bokorban lenne html szerkesztő ember, de mivel nem az, ezért nehéz jó szakembert találni... Nagyon nehéz!, ezért is értenek hozzá kevesen. Hja a tanár sem tudja... rendesen magyarázni
Mondjuk ez a pötyögős digitális vlág nem jön be nekem! Annó a szakközépben a technikusin pic 16 f 874-et kellett programozni! Pár álmatlan éjszakát okozott!
Idézet: „Pár álmatlan éjszakát okozott!” Ez a mondat de ismerős... húú... hányszor volt ilyen őőő hogyismonjammagának' élményem. És egyébként, nem tudom hogy mi a helyzet ilyen téren a programokkal, én soha nem használtam - jó csak nagyon régen mikor még csak ismerkedtem a webprogramozással - hogy hogy állnak a böngészőkompatibilitással. Hogy ami IE ilyen, az FF-en is ugyanolyan? Mi a véleményetek. eotvospm: amúgy miket kellett csinálni/megvalósítani?
az a baj, hogy lesz weblap II tárgy is. PHP. Gőzöm nincs, mi az, de ha valamilyen tárgynak nem ismerem a nevét, akkor óvatosan kezelem...!
Aki nem hiszi a kettest, nézze meg Ja, a 6 ötösből 4 van csak beírva Fejeket 90 %-kal elfordítani! És az a vicces, hogy erre a kettesre büszkébb vagyok, mint a többi ötösre együtt Ami megy az nem kihívás. ami nem megy, azzal szenved az ember Matyi
Idézet: „PHP. Gőzöm nincs, mi az” Itt a válasz!
Jaj, dehogynem, elhiszem. Amikor én elkezdtem a programozással foglalkotni, akkor a HT1080z gépek voltak csak, aztán jött a C64, Amiga. Nagyon sokáig csak ezek voltak. Ott volt egy két rajzprogram, azt a höbbi meg irány a gépikód. Mindent karakteresen programoztunk. Semmi wysiwyg.
A Idézet: mondatomban utaltam arra, hogy minél profibb az illető annál inkább elhagyja az ilyen progikat. Bevallom, én még azért használgatom. „Topi, most Te ne figyelj!”
A másik meg amin ki tudok akadni, azok a kész portálrendszerek. Méghogy portál. Jaaj. Nagyon ki tud borítani. Kivéve az e107, az azért el van találva.
És az dühít a leginkább hogy az ilyen Drup@l, meg Joomla meg mittomén' istenítő emberek, akik összerakna egy-egy oldalt ilyenekből, azt hiszik megukról hogy ők már programozók. Egyszer láttam egy oldalt, ami ugyancsak valami kész rendszer, és akkora programozónak tartotta magát a csákó hogy őrület. Arra azért személy szerint kíváncsi lennék hogy mennyit tud fejből megírni, mennyire ismeri legalább a HTML/JavaScript használatát... le merem fogadni hogy szinte semmit. Jó lehet van 1-2 kivétel, de én nem tudok ilyenről.
Olvatam a privátot, fogok rá válaszolni!
Idézet: „Mondjuk, olyan egyszerű lenne, akkor minden bokorban lenne html szerkesztő ember” Én 8 éve foglalkozom vele és sajnos egyre több "botcsinálta" weboldalkészítőt látok a neten. Persze, hogy kinek mi az ízlése a weblap kinézetére az egy dolog. Leginkább a megrendelő határozza meg (színek-grafikák: dizájn). De az elkészítés, és leprogramozás, sablonok, adatbázisok használata már a mi (programozó) dolgunk. Szerk: Idézet: „azt hiszik megukról hogy ők már programozók” Megelőztél a véleményed osztom!
Köszönöm, tehát megvan a második tárgy, aminél a kettesért fogok kepeszteni. Jellemző a magyar oktatásra: "bár a nyelvet használó oldalak száma 2005 augusztusától kezdve folyamatosan csökken." Akkor meg minek tanítják???
Elmentem. Addig is egy kis hallgatnivaló Bővebben: Link Üdv! Matyi/Matthew, amelyik tetszik!
Erre a sorra amit beidéztél azt mondom hogy a Wikipediát sem lehet mindig készpénznek venni.
Ezt én nem merném így kijelenteni hogy egyre kevesebben használnak PHP-t. Ma a legtöbb oldal több mint biztos hogy PHP nyelven íródott. Egyébként az ASP sokban nem tér el a PHP-től, úgyhogy aki tud PHP-ül, annak nem kell sokat olyan sokat törni a fejét az átálláskor mintha akkor kezdené megismerni. Idézet: „sajnos egyre több "botcsinálta" weboldalkészítőt látok a neten” Leghamarabb említhetőek példaként az egyes blogok. A legtöbb általános blog, amiket egyáltalán nem hozzáértők csinálnak, több száz MB-os méretűek, 600 km hosszú egy oldal, van rajta 500 millió méretezetlen kép, szanaszét van színezve. Csodálkozik az ember, hogy az ilyenek blogjának megjelenítésekor még a 2-magos processzor is megizzad szinte. Ilyen bloghoz hozzászólást, reagálást írni meg kész katasztrófa, kész csőd. És jó nagy bátorság, illetve gépigény kell csupán egy ilyen sallangnak tűnő százmegás blog elolvasásához is (pedig jól megírva és összeállítva lehetne nagyon kis töredéke is, méretben)... förtelem. Bár szerencsére nem kerülök túl sűrűn ilyenek közelébe...
Hamár BLOG.
Tényleg isten őrizz nem reklám, meg semmi ilyen szándék, csak kíváncsiság. Ampervadász barátunknak kész a BLOG-ja ezt kiírta Ő is. Viszont Én lennék kíváncsi a Ti véleményetekre hogy milyen lett? Bejegyzés még nincs rajta, Ampi' még nem ért rá, de hétvégén ír, aszonta' Az adatlapján ott az oldal címe, ide nem írom ki.
Nagyon jó lett, én már láttam, amint elkészült! Tényleg!
Idézet: „600 km hosszú egy oldal, van rajta 500 millió méretezetlen kép, szanaszét van színezve.” És én ilyet nem csak a "tinik" blogjában láttam, hanem cégek, vállalkozók, egyesületekén is, plusz telenyomva a "fejléc" az aktuális ingyenes tárhely reklámjaival, meg mindenféle bannercserével. Igaz, persze, lehet reklám, de mértékkel, esztétikusan. Azért, még az is alapvető lenne, hogy nekik már csak presztizsből sem kellene ingyenes tárhelyeken csücsülni, vagy legalább megfizetni a reklámmentességet.
Azért van megoldás ingyenes tárhelyen is a reklámmentességre.
Hmm. már a 3-ik oldalt kezdem én
De aki annyira :smoke: a programozáshoz, az még azt a kis/nagy-kaput se találja meg! tvn rulez
: P
Forrasztó ónom az van még bőven. Amúgy eddig pillanatpisztolypákám(nem tudom pontosan hogy mi a neve ) volt. Csak mindig cserélgetni kellett benne a hegyet ,meg néha nem melegedett fel, és ezért kértem egy pákát.
bocsi hogy nem válaszoltam csak nem volt net.(néha rejtélyes okokból elmegy a net ) na megyek vacsorázni. Sziasztok
Akkor miért nem válaszoltál most?
Jaa... az nekem is szokott közbevágni.
A has nagy úr.
Hát még milyen szépen hangzana, ha így írtad volna esetleg:
Idézet: „A has is nagy úr.”
Na igen. Még tudom módosítani...
Bár mire ezt a hsz-t elmentem már lehet nem tudom. De így a szép De tényleg, urak a has/poci/bendő, pénz/many/lepedő, gyur... na ezt inkább nem folytatom, de ne is politizáljunk
Most találtam: Hogy ha valakit érdekelnek a régi magyar klasszikus filmek, akkor jópár filmet megnézhet online itt, ja és tök ingyen:
Bővebben: Link Ez nem sajátom, közöm sincs hozzá, szóval nem reklámozok.
Szevasztok!
Ne neeee! Ennyire nincsen itt senki? Nállunk meg zajlik az élet persze nem jó értelemben véve...
Most értem éppen haza. :peace:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |