Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sok Fütyülőst ittál Zoli bátyó?
Hohohohóóóó
Nem kellett azt elolvasnunk, elmondta ő magától is :zavart1:
Node ki az az öregtom? Dióda? Szerk.: és mitől fütyülős a fütyülős barackpálinka? Ha iszol, nem tudsz fütyülni... Nem értem!
Bocsi , de nem tudja valaki az előadóját ennek az El Condor Pasa verziónak?
Ennek nem, de vagy ocarina-n játszik (Agyag hangszer), vagy pánsípon. nehéz megkülönböztetni. Ennek viszont ismerem: S&G-If I Could Ennyit tudok hozzáadni...
lehet, hogy googa érti, de én nem Tudom mi az az okarina és szépen szól. azt hiszem kell bele némi víz is, akkor "csörög"!
OK, Csak én speciel ennek a verziónak az előadóját keresném. S&G-től ismeri a világ, de vannak jobb változatai. Pán sípon már én is játszottam, de ocarinán meg sem merném próbálni.
Idézet: „mitől fütyülős a fütyülős barackpálinka?” Az erjedő barack cefre tetején egyfajta hab alakul ki. Ez a hab ennél a fajta baracknál olyan „kemény”, hogy az erjedés közben feltörő gázok fütyülő hang kíséretében tudnak csak áttörni rajta. Ennyi a legenda és nem az üveg nyakába fújkálás, meg ilyenek…
Máris! Heal=gyógyít. Javítja a fájlt, ha akarod. Move to v...=karanténba mozgat. Onnan aztán kézzel törölheted!
Szerk.:ignore-t ne nyomjál!
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan zenéket belinkelni aminek az első 40-50 másodpercében nincs éneklés és kellemes, lassú szép szám. (esetleg ha közismert és népszerű az mégjobb) Csak most nem jut így eszembe egy sem. szerk.: Végül is minimális szöveg lehet benne, videó alá lesz majd. (mondjuk nem dobkoncertre gondoltam ) Valami, ami kellemes a fülnek és lassú :yes:
Mike oldfiled-nek vannak szép instrumentális zenéi, vagy esetleg Vangelis.
Magyarok közül nem nagyon tudok olyat ahon nincs szöveg. Guns and Roses: Novermber rain 2. részében az elején jó ideig nincs szöveg bár az nem túl lassú, de szép. Esetleg Enya.
Sittin'on the dock of the bay. Első 20 mp. Let it Be szintén 20 mp. Hotel california Ennek az introja elég hosszú! miután kiértek a színpadra, mielőtt a dobos elkezd énekelni! Kábé egy perc.
Szerk.: Esetleg ez. Nothing else matters
Esetleg Jean Michel Jarre...
Köszönöm mindkettőtök válaszát!
Amit írtatok, az összes zene megvan Sőt majdnem mind ismerem is
Csak hogy legyen valami más /frissebb/ is... első körben ezt tudnám ajánlani:
India Arie - Back To The Middle India Arie - Good Morning Bliss - Kissing <- ez annyira lassú, hogy ennél sokkal lassabb már nincs is, az első 30 mp-ben talán nincs is semmi szöveg. Ennél nyugtatóbb nem igazán lehet egy zene Esetleg még említhetném Sting néhány zenéjét...
A nothing else matters-t játszottuk nagy kedvenc volt.
(Régi szép zenész idők......)
Esetleg a Solaris, hogy akkor már magyar zenekar is kerüljön a választék közé. Bár az ő számaikban 40-50 mp után sincs túl sok ének.
Solaris-Éden Solaris-Ha felszáll a köd Solaris-Óz
Hmm.. Sting. Sting az jó! - tartotta anno a Sláger "rédió" egyik reklámszlogenje!
Szép napot mindenkinek!
Nekem meg volt Megkaptam a APEH szja bevalláscsomagját, mint sokan mások. Ebben közlik hogy 2007-ben letöltöttem az SZJA bevalló programot és elektronikus bevallást adtam be, ezért nem küldenek bevalláscsomagot azt a kirndeltségen kapok ha kell , ahol viszont azt mondták hogy nincs-majd a jövő hónapban. DE! Nem adtam be elektronikus bevallást, bár töredelmesen bevallom valóban letöltöttem az abev 2006-ot (Linux-al. Csak Windowson fut!) Vagy az APEH úgy járkál ki-be a számítógépembe mint részeg a kocsmába? És hogy hozta össze az IP cimet a nevemmel? Lehet hogy üldözési mániám van? Segítség! Doktor! Iiinjekciót kééérek!!!
Üdv! Meg vagyunk figyelve! Ez eddig is világos volt.
Nem arról lehet szó, hogy előző évben a nyomtatványkitöltő programmal készítetted el a bevallást, amit kinyomtatva beküldtél? Mert akkor sem küldenek bevalláscsomagot, nem kell ahhoz elektronikus úton elküldeni, szerintem.
Meg tudja valaki mondani, hogy a
"SIEMENS S7 freeport" - új téma miért ugrik fel 4 percenként? (nem a "miért 4 percenként" a kérdés!) Én szolgai módon minden alkalommal rábökök, el is olvasom, (nehogy azt higgye, hogy nem!) ennek ellenére 4 perc leteltével újra feljön... (Most jelzett nyolcadszor, amióta elkezdtem dolgozni. )
Mostanra elmúlt, de a bejegyzésem után még vagy négyszer feljött...
A Nagy Testvér figyel téged! :wow1: :eeknoes:
Én nem viccből írtam. Pl amikor volt az a móri szörnyűség (mellette élek 30 km-re), akkor honnan tudták, hogy Kaiser mobilja Pesten csörgött ki?! Miért nem fogadták el felmentő bizonyítéknak? Nem ő volt a tettes... És ha ennyire tudják, és naplózzák az életünket - mint pl IP cím (állítólag egy hónapra, de legalábbis pár hétre visszamenőleg jegyzik ki, mit, hol, mikor és mennyit nézett.) , akkor a terroristákat és a pedofilokat miért nem kapják el??? Nekem nincs félnivalóm. Félreértés ne essék! Miért nem állítják hadba ezeket az eszközöket? Elgondolkodtató.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |