Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Jó, sikerült megjavítanom egy másik típusuval, műxik már. (alaplapot javítani sikerélmény)
Sziasztok! Egy BD246-ot lehet helyettesíteni egy 20N60C3 FET-tel? Ha igen hogyan kell bekötni?
Sziasztok kicsit össze zavarodtam a katalógusokban, mert én a Bf244A n-csatornás fettet, szeretném helyesíteni 2SK369 és a második tranzisztor paramétereiben negatív értékű feszültségek vannak. Az a kérdésem akkor lehet-e helyettesíteni vagy nem?
Szia, semmiféle képen, mert a bd246 pnp bipoláris teljesítmény tranzisztor és a 20N60C3 pedig n csatornás csatolt gyors diódákkal vagyis az első bipoláris másik Fet tranzisztor
Szia!
Melyiket szeretnéd helyettesíteni melyikkel? Nem igazán csereszabatosak, bár meg lehet próbálni. A BF244A RF tranzisztor, a 2SK369, pedig hangfrekis célra kifejlesztett. Itt vannak a helyettesítőik: BF244A Possibly Equivalent to.. 2N4221 BF244A Possibly Equivalent to.. 2N5457 BF244A Possibly Equivalent to.. BF245A BF244A Possibly Equivalent to.. E101 BF244A Possibly Equivalent to.. J201 BF244A Possibly Equivalent to.. J201-18 BF244A Possibly Equivalent to.. MPF103 2SK369 Possibly Equivalent to.. 2N5247 2SK369 Possibly Equivalent to.. 2SK130 2SK369 Possibly Equivalent to.. 2SK147 Remélem tudtam segíteni!
Üdv! Helyettesítési táblázatokra (cross referenes) tudsz frankó web oldalt? Ha igem, küldd el a hivatkozást légy szíves!
Ezer köszönet!
Szia!
Szívesen!
Hali!
MPSA18 -ra ezeket a helyettesítéseket találtam. 2SC1000 , 2SC3012..13, BC184, BC413, BC414, BC550, BFS29 C1000, ECG47. A fentebbi link ezeket hozta ki. A kapcsolás egy torzpedál lesz. Használjam valamelyik BC -t? Melyiket érdemes? Vagy inkább próbálkozzak Ge-tranyóval? Üdv.:steve
Bármilyen közös katódos dupla diódával, ami bír 12A és 200V-ot, TO-220 tokozással, ezen kívül semmi extra.
Nézz itt körül és biztos találsz párat: Bővebben: Link
Üdv Hapro. Bocs hogy bele szólok. F12C20 az vagy F12C20C közös katódos, vagy F12C20A közös anódos.Ez nem autó erősítőbe van?Egyenirányító híd fele!Égen-földön nem találok (A)-t. Legalább is idehaza.
Tessék ez közös anódos, és nem is olyan drága:
Az említett kolléga úr is érdeklődött, felőle, mert az is tönkrement az említett cumóban neki. Bővebben: Link Ez még hozzá tartozik: Bővebben: Link egyik helyenkapod a másik helyen megnézed az adatlapját
Üdv. Pont ez a probléma ez is közös katód.Nekem CT kellene.
Nem értelek.
Bővebben: Link "C" típusú közös katód "A" típusú közös anód "D" típusú dupla Ez amit belinkeltem Bővebben: Link közös anódos. A közös katódos fordítva van összekötve.
Üdv. Az elsőt néztem bocs a második OK de az meg nem kaphetó sem a HQ sem a SINI-nél. De köszönöm Öreg T
Már hogyne lenne kapható ott van 4 hozzászólással feljebb az első linken azt az alkatrészt kapod meg a HQ-ban.
Ez új!! Mert nemrég rendeltem és ráadásul a BYV42E küldté helyette és azóta is itt áll azerősítő.
Sziasztok!
Szeretném tanácsotokat kérni. Csatolok két pdf-t. Arról szeretnék információt kapni,hogy kicserélhető-e az egyik a másikra? Értelemszerűen a BD lenne az új...ugyanis az elődje nagyon melegszik. Köszönöm!
Szia
Igen,igazad van. De a kérdésemet több,mint eléggé megválaszoltad És az erősítőben is pontosan ez a pár van. Akkor berendelem és kicserélem a BD-kre. Köszi
Hello.
Segitsetek pls. APM3095P MOSFET tranzisztort mivel tudom helyettesiteni ? illetve beszerezni. s.o.s -lenne. koszonom
Lomex.hu
Helyettesíthető IRFR5305.........55v 31A 110w 85Ft/db NTD2955 60V 12A 55W 73Ft/db stb. és még egy halom más P fet.
Heló!
Meg tudnátok mondani hogy a C1740-ás tranzisztoraimat milyenek helyett tehetem be? vagy azt hogy honnan tudhatom meg. Köszönöm
Már volt róla szó.
Bővebben: Link És ott cross reference és search Egyébként mondjuk BC182 - BC550, de majd te is megnézed. ugye?
Ez egy 50V, 0.1A, 0.3W, 180MHz -es npn tranyó.
Olyasmi mint pl. a BC 182. Mérd meg a bétáját. Szerintem simán jó bármilyen álltalános célra. |
Bejelentkezés
Hirdetés |