Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hahhahhahh Jó nézni, ahogy szenvedtek és agyaltok mi a fene lehet ez már megint :whistle:
Na most ehhez nem tudok hozzá szólni, márc 1jén mi lessz? Sokat gondolkoztam majd leesett március 1
Addig jár a korsó a kútra, amíg meg nem eszik a disznók...
nem jól tudod addig jár a korsó a kútra míg be nem lövik
Lehet megújul az oldal
Nagyon gonosz vagy tudod mit? türelmesen ki várom mi is az TOPI! MI AZ???monnd máár meg? Ja az ér ha előre állítom az órámat???
Ér, de csak egy "Indul" feliratot fogsz látni Én erre is gondoltam!
időbe belefér 2 tálca sör na jó 1 minimum az 24 órára elég. Lehet találgatni mi az???
Lehet. Úgysem mondom meg mi az... De talán újabb ötleteket adtok!
na jó első kérdés tud uszni?? ha nem akkor merülő forraló!
Erre lett beállítva az újabb szerver? Mert írtad, hogy Te a tiedet már megcsináltad, csak mástól is függ.
ezt próbálom kitalálni, már szembe jutott, hogy világvége
hehe ez jó akkor gyorsan "kiélem az életet"
Az utcán fogok rohangálni és ordítom hogy "meghajjunk " Idézet: „Mert írtad, hogy Te a tiedet már megcsináltad, csak mástól is függ.” Igen, csak közben átalakult a dolog, így most még nekem is van vele újra dolgom... Most is épp azt csinálom.
Nekem mondhatod, én speciel tudom. :beka3:
Van valami beépített moderátor??? Mert akkor érdeklődhetünk , de a többi modi előtt egy szót se
Szerintetek lesz valami? Mi lesz holnap? :eek2:
Mondjátok már el, én nem tudok róla! Valaki? Vagy valami?
Én tudom!
Mindenki engem fog ünnepelni! De csak úgy spontán! Messze van még szülinapom Jajj hát nem kellett volna :pirulós szmájli:
Nekem is van visszaszámlálóm :hide: :taps:
Ajjaj Téged már lefizetett Topi 3 megoldott témával (150 pont), hogy hallgass az uj projektről és tegyél ugy mint ha semmi nem lenne Na jó minden HE-tag jöjjön tüntetni
Ezt, a tömött buszon egy laptopon kell futtatni, hangos Allah Akhbar felkiáltás közepette!
Szerdán kellett volna itt a városban, uj bevásárló központ nyilt a megnyitó buli után 5 perccel bombariadó
Van bizony! Az egyikük (nem mondok nevet) tégla, nekem is ő mondta el...
Más: tegnap voltunk a paksi erőműben, és nagyon jó volt! Külön tetszettek a magyar gyártmányú eszközök (Ganz, Gamma művek), már csak a puszta tény miatt is, hogy itthon készültek, és nem Kínában, meg Dél-Koreában...
Van egy rossz hírem, minden moderátor olyan mint a tégla. Gonosz módon részét képezik a sátáni tervnek
Ahh, értem, engem pedig az illető tégla direkt félreinformált, ugye?
(Mint az előbb Norberto az egyik fórumtársunkat a Fejlesztési ötletekben... ) DjGeorge: OK, megy a PM! |
Bejelentkezés
Hirdetés |