Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Köszönöm szépen neked a segítséget, de ha 1-2 re állítom akkor ez történik.. fagyi lesz, és ki sem lehet belőle lépni. Azért köszönöm, hogy próbáltál segíteni Idézet: „de ha 1-2 re állítom akkor ez történik.. fagyi lesz” Ennél szájba rágósabban is le lehet leírni ? Idézet: „A sprache.ini-ben a sprache értékét írd át 0-ról 1-re vagy 2-re (angolt vagy német nyelvet szeretnél) 1.Indítsd el a Layout50.exe -t ami eredetileg a programhoz tartozik.” Az eredetit ne a magyarítottat :gun: Ja így már más, mert ez egy feltört magyar változat, amit valahonnan leszedtem! Köszi szépen a fáradozást
Üdv m.Lenne egy aprocska kérdésem valakihez aki tudna ebben a témában segiteni.Kérdésem az:Hogyan lehet a PCB Laylour programot ugy beálitani hogy csak egy oldalt tervezzen ne kettöt. Vagy esetleg nincs e valakinek magyar nyelvü menü hozzá? Elöre is köszönet.
Idézet: „valakihez aki tudna ebben a témában segiteni” Valószínűleg igen, a megfelelő témában. Ez nem az
Bocsi elirtam Pcb Layout.Vagyis ebben a programban van benne DipTrace Free
Bővebben: Link Erröl az oldalrol: Bővebben: Link És ha valakit érdekelnének aprobb programok ITT: Bővebben: Link
Jolvan na. Még Pesten is eltévedek nem hogy
Sziasztok!
Nem tudja valaki olyat h lehet csinálni, hogy egy munkalapra bemásoljak egy nyákrajzot egy másik lay fájlbol?
Bonyolult billentyűkombinációk szükségesek
Megnyitod azt a lay fájlt amiből akarsz másolni, kijelölöd a rajzot aztán Ctrl+C Megnyitod a lay fájlt amibe akarsz másolni és Ctrl+V
100% hogy nem működik próbáltam már vagy 50X de lehet hogy akkor félreéretted mit akarok kérdezni! Szóval az egyik fájlbol akarok átmásolni egy rajzot a másik fájlba!
Bal egérgomb folyamatos lenyomásával a kurzorral körbeveszed a rajzodat,majd felengeded a gombot és egy jobb kattintássala lehulló menüből kiválasztod COPY-t: tulajdonképp ez a mindent kijelöl funkció.. Megnyitod azt a munkafájlt amibe beakarod másolni ezt a mentést, vagy projektet, tehát megnyitod azt a fájt ahová másolni akarsz, lehet akár egy teljesen új projekt is majd jöhet a lehulló menüből a paste funkció - ilyenkor csak a paste funkció működik.Remélem erre gondoltál.
Idézet: „100% hogy nem működik” Nem vitatkozni kellene, hanem megfigyelni amit írnak és megpróbálni egy alapvető kijelöl - másol - beilleszt eljárást végrehajtani.
Hát köszi a segítséget ezek szerint az én prigramommal van valami gáz mert ezek alapján sem működik.
Üdv!
Ha sehogyan sem boldogulsz, akkor mentsd ki makróként a másolni kívánt részt, és az új rajzon mint egy alkatrészt illeszd be.
Valakinek hátha szüksége lenne erre... makrokönyvtarral eggyüttSprint Layout4.0 Magyar: Link
Sprint layout 5. Egy jópár éve használom már és egész komoly áramköröket terveztem már rajta csak egy ilyen egyszerű művelet fogott ki rajtam
Üdvözlök mindenkit!
Én is Sprint Layout 5-öt használok, ill. rég óta megvan, de most csináltam az első komolyabb tervet rajta. Az lenne az én problémám, hogy itthon megcsináltam, bevittem az iskolába, (hogy majd a tanár átnézi, és kinyomtatja) de nem nyitotta meg. A tanár gépén a 4-es verzió volt fent. Az lehet probléma, hogy én 5-el csináltam, és azt a 4-es nem nyissa meg? Valami olyan ablak jött ki, hogy "not layout file". Hogy tudnám megoldani, hogy ott is megnyissa? Köszönöm, várom a gyors válaszokat! JĐ
Egyértelmű, hogy a 4,0 nem nyitja az 5.0 fájlt
Minden program felülről kompatibilis csak. Megoldás, vidd be az 5.0 programot, másold fel egy pendrive-ra azon is fut....stb
Huhh. Ez tényleg gyors válasz volt. Köszönöm.
Értem, és én is erre gondoltam, hogy a programot is felrakom a pendrive-ra, az lenne a legegyszerűbb. Még egyszer kössz.
Esetleg az ingyenesen letölthető Sprint Layout viewer programját is beviheted a tervvel együtt. Bővebben: Link
Köszi. Jó progi. Azt hiszem most már nem lesz gond.
Sziasztok!
nincsen valakinek mindenféle smd- SSOP tok makrója? SSOP28 at már megszerkesztettem de nem szeretnék minddel bajlódni. Szóval egy jó és bőséges makró könyvtárat keresnék a sprinthez! Köszi előre is! SZERINTEM ez egy nagyon király kis program! Inkább így. Frankye |
Bejelentkezés
Hirdetés |