Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » E-Book
Hali!
Jó lesz ez (remélem)! Feltehetnéd a DJVU progiját is v. linket..(nem mindenki ismeri) Lehet, hogy töltenék én is...) ![]()
Fúúúú! Norberto! Nem győzök hálálkodni Neked érte!!!!
Megjött a levél is, a 8255-tel, azt is külön köszönöm!!!! Még nem tom, hogy hálálom majd meg, de egy sörre a vendégem vagy, az már tuti!!!! ![]() ![]() ![]()
Úgy figyeljen mindenki, hogy holnap felnyomom a Protel DXP 2004-et a szerverre az elektros progik közé!
Norberto!
Tucc róla, hogy Isten vagy?! Ezentl az esti imáimba fogom belefoglalni a neved!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Na...most jól megnevettettél
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Egyébként meg kösz ![]()
Protel DXP 2004 elérhető a szerveren, estig menni fog a gép...
Tényleg imába kerül a neved!
![]() Feltölthetek régebbi rt számokat?
Simán nyomathatsz fel bármit!
Bármit ami elektros témájú ![]() Lehetőleg ne babysitter-hirdetés legyen ![]()
ha meg bármi probléma van a szerverrel, akkor nyugodtan lehet privit küldeni, vagy ide beírni, hogy "héj, ez meg az nem megy"
![]()
A bébi szitter hirdetést nem én adtam fel
![]() ![]() Oké, de azért majd nézd néha át, moderátorilag ![]()
Mekkora hely áll rendelkezésre?
![]() Nyomom fel az első könyvet.
2 Giga körül simán rendelkezésre áll
![]() Szóval jöhetnek a könyvek dögivel ![]()
Hö! Hogy is mondták Győzikéék?
"Istenkirály", ez az! Na, ez vagy Te Norberto!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hi! Töltök fel egy kis Hobby Elektronikát meg Everyday Practical Electronic magazint
Hello!
Természetesen el van fogadva a dolog ![]() Nyugodtan jöhet bármi info, van könyv, program, stb.
Sziasztok!
Olvastam már a topicot, csak mindig valahogy elfelejtettem ragálni. Naszóval én nekem már rég megfordult a fejemben hogy nyitni lehetne egy E-Könyvátrat itt a hobbin. Csak hát az a fránya szerzői jog. Még az 1000 éves RT évkönyvekre is ott a szerzői jog. És attólmég, hogy a neten kering, meg dc-ről leszedhető, attólmég full illegális lenne leközölni, reprodukálni egy oldalon. Egy könyvet is ha megveszel, akkor nem publikálhatod a neten, mert hát úgy ****nak mint a huzat ![]() Igazából jó lenne megkérdezni valami okos ilyenhez értő jogászt, hogy milyen feltételek vannak. Pl a MEK hogy, és milyen feltételekkel publikálhat több 10Ezer forintos könyveket is. Ennek kell utánna nézni. Ha valaki talál valami hiteles oldalon erről infót, akkor nyugodtan írja le. Üdv. Topi.
Nekem többmint 2 giga a köbyvek,ujság pdfbe,elektor ,hobbi.De én megszülnék mire feltenneém a lassu netemmel,pedig szívesen.Ha van hely lehet keresek egy gyors netet nektek.
Szerintem ŐKET is érdekelné ez a kis könyvtár...
:bohoc:
aha. az artisjus pedig az a szervezet, intézmény, ami a jogdíjakat is intézi. mindenki által ismert pl: megvesz az ember egy írható lemezt, annak az árárból kb 30-40 (?) huf megy artisjusnak, ami pedig arányosan elosztja a művészeknek.
a szerzői jogokról még csak annyit, hogy hallottam (nem tom, mennyi az igaz), hogy a cd, dvd-covereket (borítókat) is letiltják a netről. Sőt, a kottákat, tabulatúrákat is. Na most ennek mi értelme. Max minden 200. ember tud -mittomén- gitározni. Most őket, mi a fenének kell ilyennel büntetni? ![]() (ha vmi infot rosszzul tudok, javítsatok ki. remélem, hogy rosszul tudom.)
Az artisjus-nak írtam már, csak még nem válaszoltak vissza
![]()
Üdv mindenkinek! Kb 5 perce vagyok tag, de máris látom, hogy jó helyen vagyok
![]() Ez az e-könyvtár létrehozása nem rossz ötlet, csak szerintem felesleges fenntartani neki egy ftp szervert. Én már az összes RT (1957-2004) és HE (1990-2004) folyóiratot, és évkönyvet megtaláltam, mégpedig a DC++ nevű program segítségével. Aki még nem ismerné strongdc. A beállítások elvégzése kb 3 perc, a könyveket megtalálni kb 5 perc, azután jöhet a mehet. ![]()
igen, valóban, de ha egy lapon lennének ezek mégis csak más lenne. áttekinthetőbb, mindenki tuti megtalálná, nem kéne nagyon utánajárkálni, szal még egyszerűbb lenne. gondolom vmi ilyesmi lenne a célkitűzés. (pl: nem biztos, hogy az egyetemi könyvtárban a gépen van cd szoft, és nem biztos, hogy instalálhatsz.. meg ilyenek.)
persze az is járható, amit Te mondasz, csak.. ![]()
Hi!
A DC-t nem ajánlom senkinek, igaz, hogy én is onnan szedtem le mindent, de vagy fél évembe került, mire teljes lett a gyüjteményem. 2-3kb/s-el való töltés, ááá.. A szerzői jogokkal kapcsolatban az oldradiós oldalon van egy törvény Ha esetleg kell még valami anyag, szóljatok, és a jövő héten felteszem. Amim még van: Rádiótechnika folyóirat 1954-2002 össz 2,23 Gb RTÉK 1968-2005 966Mb Külföldi elektor 1995-2003 1Gb Üdv: Laci
Noberto nekem meg megvan az összes köny djvu formátumba azokból amik fenn vannak az oldradión... tehát ha kell szivesen felteszem de egy kérésem van lehetőleg ne kelljen 2percenként újra csatlakozni
üdv Creative
Rendben, megoldom, ha lehet, a problémát...talán azzal lesz a gond, hogy nem teljes verziós a Serv-U?
Jah, és zsilaci! Ezt a törvényt honnan szedted? Vagy jogászként tanulsz és már változott a törvény? Csak azért kötekedek, mert én szépen, illedelmesen beleolvastam rendesen ![]() És az áll benne, hogy az adott törvény az a következőkre vonatkozik: Idézet: „E törvény hatálya kiterjed: a kulturális örökség fogalomkörébe tartozó javakra - ide értve a régészeti és természettudományos jelentőségű földterületeket, és a műemlékek ingó tartozékait -, valamint az ezekkel kapcsolatos minden tevékenységre, személyre és szervezetre...” Szóval ez kiterjed akkor a megjelentetett évkönyvekre/újságokra is? Mert én nem ezt vettem ki az iratból...
Hy!
Csinálok neki egy weblapot, ahol lehet majd kommentezni az egyes könyveket... vagy nincs rá szükség?
Nincs valakinek jogász ismerőse?? Mert ha találunk jogszabályt, akkor ide az oldalra kell feltenni. Mert ilyen ingyenes webtárhelyen nem fogtok kapni több tíz gigás tárhelyet. Ha meg otthon saját gépedből csinálsz, annak meg az égegyadta semmi értelme nincs, mert nem hiszem hogy van olyan neted, hogy kitudnád szolgálni... Ez a szerver bírná...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |