Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » E-Book

Témaindító: Gabi, idő: Nov 21, 2005
Lapozás: OK   2 / 4
(#) vicsys válasza Norberto hozzászólására (») Nov 25, 2005 /

Hali!
Jó lesz ez (remélem)!
Feltehetnéd a DJVU progiját is v. linket..(nem mindenki ismeri)
Lehet, hogy töltenék én is...)
(#) Gabi válasza vicsys hozzászólására (») Nov 25, 2005 /

Szombaton én is nyomok fel...
(#) Frankye válasza Norberto hozzászólására (») Nov 25, 2005 /

Fúúúú! Norberto! Nem győzök hálálkodni Neked érte!!!!

Megjött a levél is, a 8255-tel, azt is külön köszönöm!!!!

Még nem tom, hogy hálálom majd meg, de egy sörre a vendégem vagy, az már tuti!!!!
(#) Norberto válasza Frankye hozzászólására (») Nov 25, 2005 /

Úgy figyeljen mindenki, hogy holnap felnyomom a Protel DXP 2004-et a szerverre az elektros progik közé!
(#) Frankye válasza Norberto hozzászólására (») Nov 25, 2005 /

Norberto!

Tucc róla, hogy Isten vagy?! Ezentl az esti imáimba fogom belefoglalni a neved!!!!
(#) Norberto válasza Frankye hozzászólására (») Nov 25, 2005 /

Na...most jól megnevettettél

Egyébként meg kösz
(#) Norberto válasza Norberto hozzászólására (») Nov 26, 2005 /

Protel DXP 2004 elérhető a szerveren, estig menni fog a gép...
(#) Gabi válasza Norberto hozzászólására (») Nov 26, 2005 /

Tényleg imába kerül a neved!
Feltölthetek régebbi rt számokat?
(#) Norberto válasza Gabi hozzászólására (») Nov 26, 2005 /

Simán nyomathatsz fel bármit!

Bármit ami elektros témájú

Lehetőleg ne babysitter-hirdetés legyen
(#) Norberto válasza Norberto hozzászólására (») Nov 26, 2005 /

ha meg bármi probléma van a szerverrel, akkor nyugodtan lehet privit küldeni, vagy ide beírni, hogy "héj, ez meg az nem megy"
(#) Gabi válasza Norberto hozzászólására (») Nov 26, 2005 /

A bébi szitter hirdetést nem én adtam fel
Oké, de azért majd nézd néha át, moderátorilag
(#) Gabi válasza Gabi hozzászólására (») Nov 26, 2005 /

Mekkora hely áll rendelkezésre?
Nyomom fel az első könyvet.
(#) Norberto válasza Gabi hozzászólására (») Nov 26, 2005 /

2 Giga körül simán rendelkezésre áll

Szóval jöhetnek a könyvek dögivel
(#) Frankye válasza Norberto hozzászólására (») Nov 26, 2005 /

Hö! Hogy is mondták Győzikéék?

"Istenkirály", ez az! Na, ez vagy Te Norberto!!!!!!!!
(#) zsilaci válasza Norberto hozzászólására (») Jan 6, 2006 /

Hi! Töltök fel egy kis Hobby Elektronikát meg Everyday Practical Electronic magazint
(#) Norberto válasza zsilaci hozzászólására (») Jan 6, 2006 /

Hello!

Természetesen el van fogadva a dolog

Nyugodtan jöhet bármi info, van könyv, program, stb.
(#) Topi válasza Norberto hozzászólására (») Jan 6, 2006 /

Sziasztok!

Olvastam már a topicot, csak mindig valahogy elfelejtettem ragálni. Naszóval én nekem már rég megfordult a fejemben hogy nyitni lehetne egy E-Könyvátrat itt a hobbin. Csak hát az a fránya szerzői jog. Még az 1000 éves RT évkönyvekre is ott a szerzői jog. És attólmég, hogy a neten kering, meg dc-ről leszedhető, attólmég full illegális lenne leközölni, reprodukálni egy oldalon.
Egy könyvet is ha megveszel, akkor nem publikálhatod a neten, mert hát úgy ****nak mint a huzat

Igazából jó lenne megkérdezni valami okos ilyenhez értő jogászt, hogy milyen feltételek vannak. Pl a MEK hogy, és milyen feltételekkel publikálhat több 10Ezer forintos könyveket is.

Ennek kell utánna nézni. Ha valaki talál valami hiteles oldalon erről infót, akkor nyugodtan írja le.

Üdv. Topi.
(#) dbase válasza Gabi hozzászólására (») Jan 6, 2006 /

Nekem többmint 2 giga a köbyvek,ujság pdfbe,elektor ,hobbi.De én megszülnék mire feltenneém a lassu netemmel,pedig szívesen.Ha van hely lehet keresek egy gyors netet nektek.
(#) zaik válasza Topi hozzászólására (») Jan 6, 2006 /

nem az artisjust kell megkeresni?
(#) vicsys válasza zaik hozzászólására (») Jan 6, 2006 /

Szerintem ŐKET is érdekelné ez a kis könyvtár...
:bohoc:
(#) zaik válasza vicsys hozzászólására (») Jan 6, 2006 /

aha. az artisjus pedig az a szervezet, intézmény, ami a jogdíjakat is intézi. mindenki által ismert pl: megvesz az ember egy írható lemezt, annak az árárból kb 30-40 (?) huf megy artisjusnak, ami pedig arányosan elosztja a művészeknek.

a szerzői jogokról még csak annyit, hogy hallottam (nem tom, mennyi az igaz), hogy a cd, dvd-covereket (borítókat) is letiltják a netről. Sőt, a kottákat, tabulatúrákat is. Na most ennek mi értelme. Max minden 200. ember tud -mittomén- gitározni. Most őket, mi a fenének kell ilyennel büntetni?

(ha vmi infot rosszzul tudok, javítsatok ki. remélem, hogy rosszul tudom.)
(#) Topi válasza zaik hozzászólására (») Jan 6, 2006 /

Az artisjus-nak írtam már, csak még nem válaszoltak vissza
(#) brejti válasza Topi hozzászólására (») Jan 6, 2006 /

Üdv mindenkinek! Kb 5 perce vagyok tag, de máris látom, hogy jó helyen vagyok .
Ez az e-könyvtár létrehozása nem rossz ötlet, csak szerintem felesleges fenntartani neki egy ftp szervert. Én már az összes RT (1957-2004) és HE (1990-2004) folyóiratot, és évkönyvet megtaláltam, mégpedig a DC++ nevű program segítségével. Aki még nem ismerné strongdc. A beállítások elvégzése kb 3 perc, a könyveket megtalálni kb 5 perc, azután jöhet a mehet. . Letölteni mindenképp le kell, akkor meg nem mindegy, hogy honnan, vagy hogy hogyan. Szerintem ez lenne a legjobb, leggazdaságosabb megoldás. Szerintem.:yes:
(#) zaik válasza brejti hozzászólására (») Jan 6, 2006 /

igen, valóban, de ha egy lapon lennének ezek mégis csak más lenne. áttekinthetőbb, mindenki tuti megtalálná, nem kéne nagyon utánajárkálni, szal még egyszerűbb lenne. gondolom vmi ilyesmi lenne a célkitűzés. (pl: nem biztos, hogy az egyetemi könyvtárban a gépen van cd szoft, és nem biztos, hogy instalálhatsz.. meg ilyenek.)
persze az is járható, amit Te mondasz, csak..
(#) zaik válasza zaik hozzászólására (») Jan 6, 2006 /

márminhogy dc szoft.
(#) zsilaci válasza zaik hozzászólására (») Jan 6, 2006 /

Hi!

A DC-t nem ajánlom senkinek, igaz, hogy én is onnan szedtem le mindent, de vagy fél évembe került, mire teljes lett a gyüjteményem. 2-3kb/s-el való töltés, ááá..

A szerzői jogokkal kapcsolatban az oldradiós oldalon van egy törvény

Ha esetleg kell még valami anyag, szóljatok, és a jövő héten felteszem.
Amim még van:
Rádiótechnika folyóirat 1954-2002 össz 2,23 Gb
RTÉK 1968-2005 966Mb
Külföldi elektor 1995-2003 1Gb

Üdv: Laci
(#) creative válasza zsilaci hozzászólására (») Jan 7, 2006 /

Noberto nekem meg megvan az összes köny djvu formátumba azokból amik fenn vannak az oldradión... tehát ha kell szivesen felteszem de egy kérésem van lehetőleg ne kelljen 2percenként újra csatlakozni

üdv Creative
(#) Norberto válasza creative hozzászólására (») Jan 7, 2006 /

Rendben, megoldom, ha lehet, a problémát...talán azzal lesz a gond, hogy nem teljes verziós a Serv-U?

Jah, és zsilaci!

Ezt a törvényt honnan szedted? Vagy jogászként tanulsz és már változott a törvény? Csak azért kötekedek, mert én szépen, illedelmesen beleolvastam rendesen

És az áll benne, hogy az adott törvény az a következőkre vonatkozik:

Idézet:
„E törvény hatálya kiterjed: a kulturális örökség fogalomkörébe tartozó javakra - ide értve a régészeti és természettudományos jelentőségű földterületeket, és a műemlékek ingó tartozékait -, valamint az ezekkel kapcsolatos minden tevékenységre, személyre és szervezetre...”

Szóval ez kiterjed akkor a megjelentetett évkönyvekre/újságokra is? Mert én nem ezt vettem ki az iratból...
(#) G-Lex válasza Norberto hozzászólására (») Jan 7, 2006 /

Hy!

Csinálok neki egy weblapot, ahol lehet majd kommentezni az egyes könyveket...

vagy nincs rá szükség?
(#) Topi válasza Norberto hozzászólására (») Jan 7, 2006 /

Nincs valakinek jogász ismerőse?? Mert ha találunk jogszabályt, akkor ide az oldalra kell feltenni. Mert ilyen ingyenes webtárhelyen nem fogtok kapni több tíz gigás tárhelyet. Ha meg otthon saját gépedből csinálsz, annak meg az égegyadta semmi értelme nincs, mert nem hiszem hogy van olyan neted, hogy kitudnád szolgálni... Ez a szerver bírná...
Következő: »»   2 / 4
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem