Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Eagle 3D segítség, POV-Ray
Lapozás: OK   33 / 42
(#) Attila86 válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 26, 2009 /

Ja a lényeget el is felejtettem megírni, bár talán egyértelmű a nyáktervet is látva. Azért leírom:
Ezek az átkötések nem alkatrészek, hanem a TOP réteg huzalozásai alakulnak át ilyenné. Ha törés van bennük, akkor is. Egyedül csak akkor nem működnek, hogyha a törések ívesen vannak. De az átkötéseket az ember ritkán szokta megtörni.
(#) edison14 hozzászólása Aug 6, 2009 /

Hali

Valaki tudna segíteni ezt jelöli ki a povray sárgán amikor megnyomom a run gombot

cylinder{<0,0,0><0,-0*(pcb_height+pin_length)-0.2,0>dia_b texture{col_silver} translate} //Beinchen rechts

valaki tudna segíteni hogy mit csináltam rosszul
(#) Attila86 válasza edison14 hozzászólására (») Aug 7, 2009 /

Üdv.!

A dia_b nem tudom hogy mi, annak szerintem nem kellene ott lennie. Illetve a translate parancs is hibás, mert nincs utána megadva hogy hova akarod mozgatni a hengert. A translate parancs ugyanis így néz ki:

1. translate<0,0,0>
(#) kupci hozzászólása Aug 7, 2009 /

hello, kérlek segítsetek... az a gondom, hogy a POV lejátszóban, elindítom...és ki húz mindig egy sort sárgával...és nem történik semmi
(#) MPi-c válasza kupci hozzászólására (») Aug 8, 2009 /

A hibaüzenet vagy egy kép arról sokat segítene! Végeztél már keresést ebben a topikban, legalább a képek között?
(#) miklosch hozzászólása Aug 12, 2009 /

Sziasztok!

Próbálkozom a 3D-s megjelenítéssel, de még egy alkatrész hiányzik, a G5V-1 relé. Még hasonlót sem találtam, valahogy be lehetne importálni?
(#) Rakloo hozzászólása Aug 12, 2009 /

Tudom,hogy már régebben fel tették a kérdést,de remélem azóta változott a felállás.

Valaki nem tud olyan oldalt vagy bármi hasonlót ahonnan alkatrészek 3D-s képét/kódját le lehet tölteni?
(#) Attila86 válasza Rakloo hozzászólására (») Aug 12, 2009 / 1

Itt van: Bővebben: Link
(#) MPi-c válasza Rakloo hozzászólására (») Aug 12, 2009 / 1

Pl.: Bővebben: Link

Ui: bal kézzel kattintgattam, így egy perccel le is maradtam
(#) Rakloo hozzászólása Aug 12, 2009 /

Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek
Jóval több,mint amennyire számítottam
(#) ifjuhorgasz hozzászólása Aug 20, 2009 /

Honnan lehet letölteni azt a típusú eagle-t amiről az 5. oldalon is szó van hogy háromdés?és esetleg hol lehet ahoz vagy a 4.16 light-hoz magyar leirast szerezni?Help me please.
(#) Moderátor hozzászólása ifjuhorgasz hozzászólására (») Aug 21, 2009

Először is: Ez itt egy magyar nyelvű fórum, légy szíves, magyarul írni! (Gyk.:
Idézet:
„Help me please.”
)
Másodszor pedig: Egy kicsit visszaolvasol, mondjuk a topic első néhány oldalát, és láss csodát: Választ kapsz a kérdésedre.
(#) kiskoczka1021 hozzászólása Szept 22, 2009 /

Sziasztok!

Van olyan hely ahonnan le lehet tölteni ilyen 3D-s alkatrészeket.Sajnos nem tudok nagyon programozni és ezért kéne.Ha tud valaki ilyen honlapot akkor írja meg.
Előre is köszönöm.
(#) Attila86 válasza kiskoczka1021 hozzászólására (») Szept 22, 2009 /

Szia!

Nem rég elhangzott már ez a kérdés és válasz is született rá. Vissza kell kicsit olvasni/keresni.

Üdv.: Attila
(#) Attila86 hozzászólása Szept 27, 2009 /

Van egy marék fájl amivel felül kell írni az eredeti Eagle3D fájlokat ahhoz, hogy működjenek az én alkatrészeim és módosításaim.

Meg lehetne oldani azt, hogy ne manuálisan kelljen megkeresni és felülírni a fájlokat, hanem egy valamiféle telepítő hajtaná ezt végre? Ehhez nagyon tudni kell programozni?
(#) Attila86 hozzászólása Szept 27, 2009 /

Használ valaki Windows 7-en POV-Rayt?
(#) Rakloo válasza Attila86 hozzászólására (») Szept 27, 2009 /

Igen,én ...Maga a program elindul csak hibát ír ki renderelésnél,de biztos vagyok abban,hogy az már az én hibám

ui.:x64 -es Windows 7 -em van.
(#) Attila86 válasza Rakloo hozzászólására (») Szept 27, 2009 /

Szóval nálad nem renderel? Mert nálam se!
Nekem is 64 bites Windows 7-em van. Ha rányomok a renderelésre akkor mindig megáll azoknál az alkatrészeknél amiket én készítettem és azt írja hogy nem találja azt a makrót. Pedig bemásolgattam és felülírtam neki az összes szükséges inc-t...
(#) Rakloo válasza Attila86 hozzászólására (») Szept 27, 2009 /

Nekem is ugyanezt,bár nekem csak az alapok vannak...Pedig mind bemásoltam ,úgy ahogy azt xp-n is tettem.
(#) spikk válasza Attila86 hozzászólására (») Szept 27, 2009 /

Szia! Nem, nem olyan bonyolult, ha a batch fájlos megoldás megfelel. (Nem tudom, hogy ismered-e. Sima DOS parancsok sorozata, lehet paramétereket is használni. Amit írtál, ahhoz kb. a copy parancs kell, de tudni kell a helyet, ahová másolunk.)
(#) Attila86 válasza spikk hozzászólására (») Szept 28, 2009 /

És azt meg lehet oldani hogy a telepítő magától kitalálja hogy hova kell másolnia a fájlokat?
(#) Frankye válasza Attila86 hozzászólására (») Szept 28, 2009 /

A DOS-nál csak előre definiálni lehet, pl. így:
"C:\". Ebben az esetben a C: meghajtó gyökérkönyvtárában hozol létre egy mappát, és ebbe másolgatsz, azonban nagy hátránya, hogy nem kezeli a hosszú fájlneveket.
Körülnézek a neten, mert egyszer már találtam egy kis programot, ami éppen ilyen "telepítő programokat" készített. Ha meglelem, megírom.

Nézd csak, mik vannak ezen az oldalon?
A "külcsíny" ne tévesszen meg, a linkeken értelmesebb dolgok vannak!
(#) Attila86 hozzászólása Szept 28, 2009 /

Letölthető a POV-Raynek a 3.7-es verziója (béta), ami már kezeli a több magos processzorokat. Érdemes feltenni, nálam 2 perc 36 másodperc alatt renderelte ugyan azt a képet ami az egy magot támogató 3.6-nak 4 perc 2 másodpercébe tellett. (AMD Athlon XP X2 QL-64 processzorral.)

Köszönöm Frankye a linket, mindjárt megnézem!

Szívesen, használd egészséggel! Remélem, hogy hasznát tudod majd venni valamelyiknek, és akkor annak mi is hasznát látjuk majd!
(#) Attila86 hozzászólása Okt 7, 2009 /

De jó viszontlátni a renderelt képeimet egy olasz fórumon!
Meg is kerestek e-mailben hogy adjam nekik oda a makrókat. Nagyon tetszik nekik EZ a képem meg az LCD kijelzős.
Na jó, újra előveszem a napokban a projektet ha lesz időm.

De már majdnem készen van, úgyhogy lassan kellene pár ember aki önként elvállalja hogy leteszteli az általam átírt Eagle3D-t. Hogy nincs-e benne bug, rosszul megírt alkatrész, nem megjelenő alkatrész, nem ad-e ki hibaüzenetet a POV-Ray stb. Nem akarom úgy publikussá tenni hogy hiba van benne.
Egy valaki már jelentkezett e-mailben de mivel az előző laptopom tönkre ment, így sajnos elvesztek az e-mailjeim.
Szóval van 3-4 önként jelentkező?
(#) Attila86 válasza Attila86 hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Hopsz, az olasz fórum linkjét ki is felejtettem:
Bővebben: Link
A második oldaltól vannak az én képeim.

Azért EZ nem semmi. Nagyon valósághű. Egyébként én is tudok ilyet csak nagyon macerás és rengeteg ideig tart a renderelés.
(#) edison14 válasza Attila86 hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Hello Attila !

Én nagyon szívesen elvállalnám a tesztelést.
Napi egy-két nyákot tervezek tehát ha lesz benne hiba akkor tuti előbújik.

(#) Rakloo válasza Attila86 hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Szívessen segítenék a tesztelésben ,ha nem nagy gond.
(#) Rakloo válasza Attila86 hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Hmmm...Végre behozta az olasz oldalt.A 3 oldalra feltöltött képek 1/4-e csak a te műved.Biztos felnéznek rád .
Következő: »»   33 / 42
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem