Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Adatlapot keresek
Sziasztok. Valaki találkozott már ilyen LCD kijelzővel? A gugli nem dobott ki rá semmi használhatót. Ha valaki tudna segíteni egy adatlappal azt nagyon megköszönném. 6 db HD61100A IC és 1 db HD61103A IC van rajta!
Keresem a Futaba gyartmanyu 9ST11 jelzesu vakuumfluorecens kijelzo adatait.Koszonettel,Attila
Erről életemben nem halottam semmit még hogy van ilyen is..az olyan mint a vdf?
A vfd pontosan olyan, mint a Vacuum- Fluoresent- Dislpay!
Sziasztok!
Szereztem egy LCD egy rádióból valószínű hogy grafikus... Igen ám de hogy lehetne vezérelni? Sanyo LC7582 Ic van benne Lábak: DAT CLR (chyba) CE GND INH KC 1 KC 0 VDD (chyba) LP 1 LP 2 Előre is köszönöm! adamk07
lc7582 adatlapján lévő lábak nagyjából stimmelhetnek a kijelző megfelelő nevű lábaihoz.A kimeneteket meg próbálgatással megállapítod.A világítás is némi nyomozás után gyorsan kideríthető.
Tokeletesen megfelel! Koszonom
Sziasztok!
Valaki tudna nekem felvilágosítást adni az OC 1016 típusú tranyóval kapcsolatban? A tranyó atlaszban nincs benne, neten meg nem találom Kössz előre is :uli
Régi germánium teljesitménytranyó.
Uc-e:32V Imax:1.5A Pmax 0.25W (ez valószinű téves adat). TO 3-as tok.
Itt elég sokminden megtalálható:
Adatlapok Meg itt is érdemes körülnézni (elsősorban ic): Adatlapok2
Köszi mindkettőtöknek!
Reménykedtem benne, hogy kicsit többet tud, de majdcsak jó lesz így is valamire.Köszi: uli
Szia!
Nincs mit. Az a gond, hogy germánium, nem tudom érdemes-e valamire használni..
Szia!
Nem volt kedvem pötyögni.
Sziasztok!
TDA1077 adatlapot keresek, sajnos a google nem segít
Sziasztok!
Keresem a DBM-171 típusú diódás mixer adatlapját, de a Guglin nincs róla semmi. Nem tud valaki mondani róla valamit? A börzén egy idősebb úr mondta, hogy valamelyik 197x-es RT-ben van róla valami. Nem rémlik ez valakinek esetleg? Előre is köszönöm. Ballage
Sziasztok!
Google szerintem megorrolt rám de legalábbis nem túl segitőkész... Egy lcd adatlapot keresek tudnátok segiteni? Tip.: BTG-19264A-PCB-A van a nyákon és azon egy papiron hogy:BTG-19264A-SDBB-G-B-A00 . Köszi!
Sziasztok Nekem egy yst980-d0e3 Tipusu tuner Leírás vagy adatlap kellene. Semmit nem találtam, csak ezt:Bővebben: Link Előre is köszi a segítséget!
Szia!
Milyen rádióban van ez?
Egy Eltex Házimozi erősítőben volt, pontos tipust nem tudok sajna.
SLA5505M (SWITCHING AUDIO POWER AMP. IC) adatlapot tud v.ki? Előre is köszi!
Nemtudja valaki,hogy hogy van az WQE14 7 szegmenses kijelző lábkiosztása?
Az Intel P21256-12 RAM IC-jéhez keresek adatlapot. Valaki tud segíteni rajtam?
Sziasztok
DF1172-o2trzw LCD adatlapjat, vagy legalabb bekoteset keresem. A google nem volt a baratunk.. Elore is koszonom. |
Bejelentkezés
Hirdetés |