Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Csöves erősítő készítése

Témaindító: seedz, idő: Márc 31, 2006
Témakörök:
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Lapozás: OK   702 / 2208
(#) rf40 válasza kocos hozzászólására (») Szept 23, 2009
Ööööö, a trafókat átveszem
(#) kocos hozzászólása Szept 23, 2009
Gerjedés volt, kapott egy jó kis gerjedés gátló RC tagot ... eredetileg is benne volt, most már emlékszem, hogy akkor is nagyon sokat szívtam a gerjedéssel ... Most válogatással 27 mA-en megy mindkét cső, de így meg nem szól olyan szépen.. majd hétvégén úgyis megyek haza, hozok fel 100Ohm/2 W huzalpotikat
(#) kocos válasza lpcollector hozzászólására (») Szept 23, 2009
Na ez nekem is jól jött, én is csöves RIAA-t fogok a közeljövőben építeni, csak én csöves soros áteresztőstabilizátorral, de ezt a többlépcsős RC szűrést beleteszem, bár nekem csak elkóm van
(#) Müszi válasza kocos hozzászólására (») Szept 23, 2009
Szerintem a legtöbb nagyértékű kondér, is elko, csak nem igazán látszik?
(#) MrBrown válasza kocos hozzászólására (») Szept 23, 2009
Olyan 100ohm / 2W-ot én is szívesen lőnék valahol, a loctal projectembe ezért kell 470-eset tenni a mesh projectembe pedig venni 250 ohm-osat "olcsón" a Connrad-nál
(#) Müszi válasza MrBrown hozzászólására (») Szept 23, 2009
Ha igazán szép csővel akarsz építkezni akkor a RENS1823d a Te csöved.

Szerintem gyönyörű és belátsz a "kulisszák mögé" is
(#) CIROKL válasza Müszi hozzászólására (») Szept 23, 2009
Szép szép ! De ez csak álom honnan veszel olyan csövet ?
(#) MrBrown válasza Müszi hozzászólására (») Szept 23, 2009

Pont tegnap szemeztem vele az ebay-en!
Az íbéj-en nem ad találatot rá. Az fincsi lenne csupa hálós csőből összehozni egy csöves cuccot
(#) MrBrown válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 23, 2009
Na jó nem pont ugyan az, de ez egyik (a 6-ból ) hálós AZ1-emel meg mondjuk EF6-al ez is szép lenne ám még monóban is!Bővebben: Link
Hát a most készülőben lesz nekem kettő hálós AZ1, kettő tulajdonképpen hálós EF6 és két hálós stabicső meg persze két EBL21 ami szintén nem ronda
Egy konstrukciós versenyen szerintem, a zsűri, citromsárga enne az irigységtől :yes:
Nekem meg készülőben van EBL21 SE sztereó, alkatrészek megvannak, doboz alakul, olyan 30%-nál tartok a végkifejlettig
(#) CIROKL válasza MrBrown hozzászólására (») Szept 23, 2009
Azt én is tudom hogy hozzá lehet jutni egy - két példányhoz ? De az zsákbamacska megveszed aztán vagy jó vagy nem ? Hisz ezek a csövek már öregebbek mint nagyapám ! Aztán csak jön a bosszúság , az utánpótlásról meg aztán még nem is beszélvén . Annyi biztos hogy olyan csőből nem építkeznék amiből min nincs egy kosárra való tartalékban othon ! Legyen az akármilyen szép vagy akármilyen hálós !
(#) Moszkvai válasza lpcollector hozzászólására (») Szept 23, 2009
Hatalmasat segítettél! Akkor nem is kell hűtőbordára se tenni az LM338-at? Köszi!
(#) Müszi válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 23, 2009
Pénzzel minden megoldható a mai világba, Lacikém :yes:
(#) CIROKL válasza Moszkvai hozzászólására (») Szept 23, 2009
De hűtőborda az nem árt neki ! csak nem egy szekrény ajtónyi méret . KB ennyi!
(#) MrBrown válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 23, 2009
Mindenben igazad van, de ezeket csőteszterrel bemérve (le is fotózva) árúlják! Én a legalább három vadonat új tartalék garnitúrát határoztam meg magamnak, valamint hogy kisebb-nagyobb anyagi vagy egyéb nehézségek árán de lehetőleg ezeken felűl is hozzá lehessen jutni! Ezért jó választás az EBL21 és a hálós AZ1-is az EF6-ról nem is beszélve!
(#) Moszkvai válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 23, 2009
De ha mégis bejönne neki, akkor meg mi mindannyian írígykednénk.
(#) CIROKL válasza Müszi hozzászólására (») Szept 23, 2009
Jaj azt tudom ! De a véleményem az akkor is az marad erről a dologról !
(#) lpcollector válasza kocos hozzászólására (») Szept 23, 2009
Persze, hogy elkó, ahogyan azt Müszi feltételezte, csak a Tina ezen verziója képtelen a kondik között különbséget tenni. Mindössze az utolsó 220µF/450V-os elkón "lóg" 2,2µF-os olajpapír kondi. A szűrőlánc régen is így nézett ki, csak nem áteresztő tranzisztoros volt, hanem fojtós, de a tekercs nem igazán ehhez készült és elég otromba is.
(#) CIROKL válasza Moszkvai hozzászólására (») Szept 23, 2009
[OFF] Én nem az biztos ! Nem az a fajta vagyok .[OFF]
És ha szállítás közben eltörik, akkor sz*póka van...
(#) Moszkvai válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 23, 2009
OK! Vettem mintát róla. :yes:
Sosem törik el!
8 darab EF6, 6 darab hálós AZ1 és 18 darab méregdrága IN-18 érkezett így nekem az USA-ból és Hollandiából miden gond nélkül.
A GU50 óta eldöntöttem, hogy sapkás csövet soha! Ennek az oka, hogy a szép anódsapi, méregdrága, és az sem szép ha egy darab madzag ott van jól látható helyen a sasszén....
(#) lpcollector válasza Moszkvai hozzászólására (») Szept 23, 2009
Azért hűtés nélkül ez sem bír akkora áramot.
...na csak majd figyelj
Ezt nem értem :no:
Írtam hogy a hálós projectemben lesznek EF6-ok is..., azok sapkásak (G1-sapkásak).
Következő: »»   702 / 2208
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem