Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Gerjedés volt, kapott egy jó kis gerjedés gátló RC tagot ... eredetileg is benne volt, most már emlékszem, hogy akkor is nagyon sokat szívtam a gerjedéssel ... Most válogatással 27 mA-en megy mindkét cső, de így meg nem szól olyan szépen.. majd hétvégén úgyis megyek haza, hozok fel 100Ohm/2 W huzalpotikat
Na ez nekem is jól jött, én is csöves RIAA-t fogok a közeljövőben építeni, csak én csöves soros áteresztőstabilizátorral, de ezt a többlépcsős RC szűrést beleteszem, bár nekem csak elkóm van
Szerintem a legtöbb nagyértékű kondér, is elko, csak nem igazán látszik?
Olyan 100ohm / 2W-ot én is szívesen lőnék valahol, a loctal projectembe ezért kell 470-eset tenni a mesh projectembe pedig venni 250 ohm-osat "olcsón" a Connrad-nál
Ha igazán szép csővel akarsz építkezni akkor a RENS1823d a Te csöved.
Szerintem gyönyörű és belátsz a "kulisszák mögé" is
Szép szép ! De ez csak álom honnan veszel olyan csövet ?
Az íbéj-en nem ad találatot rá. Az fincsi lenne csupa hálós csőből összehozni egy csöves cuccot
Na jó nem pont ugyan az, de ez egyik (a 6-ból ) hálós AZ1-emel meg mondjuk EF6-al ez is szép lenne ám még monóban is!Bővebben: Link
Hát a most készülőben lesz nekem kettő hálós AZ1, kettő tulajdonképpen hálós EF6 és két hálós stabicső meg persze két EBL21 ami szintén nem ronda
Egy konstrukciós versenyen szerintem, a zsűri, citromsárga enne az irigységtől :yes:
Nekem meg készülőben van EBL21 SE sztereó, alkatrészek megvannak, doboz alakul, olyan 30%-nál tartok a végkifejlettig
Azt én is tudom hogy hozzá lehet jutni egy - két példányhoz ? De az zsákbamacska megveszed aztán vagy jó vagy nem ? Hisz ezek a csövek már öregebbek mint nagyapám ! Aztán csak jön a bosszúság , az utánpótlásról meg aztán még nem is beszélvén . Annyi biztos hogy olyan csőből nem építkeznék amiből min nincs egy kosárra való tartalékban othon ! Legyen az akármilyen szép vagy akármilyen hálós !
Hatalmasat segítettél! Akkor nem is kell hűtőbordára se tenni az LM338-at? Köszi!
Pénzzel minden megoldható a mai világba, Lacikém :yes:
De hűtőborda az nem árt neki ! csak nem egy szekrény ajtónyi méret . KB ennyi!
Mindenben igazad van, de ezeket csőteszterrel bemérve (le is fotózva) árúlják! Én a legalább három vadonat új tartalék garnitúrát határoztam meg magamnak, valamint hogy kisebb-nagyobb anyagi vagy egyéb nehézségek árán de lehetőleg ezeken felűl is hozzá lehessen jutni! Ezért jó választás az EBL21 és a hálós AZ1-is az EF6-ról nem is beszélve!
De ha mégis bejönne neki, akkor meg mi mindannyian írígykednénk.
Jaj azt tudom ! De a véleményem az akkor is az marad erről a dologról !
Persze, hogy elkó, ahogyan azt Müszi feltételezte, csak a Tina ezen verziója képtelen a kondik között különbséget tenni. Mindössze az utolsó 220µF/450V-os elkón "lóg" 2,2µF-os olajpapír kondi. A szűrőlánc régen is így nézett ki, csak nem áteresztő tranzisztoros volt, hanem fojtós, de a tekercs nem igazán ehhez készült és elég otromba is.
[OFF] Én nem az biztos ! Nem az a fajta vagyok .[OFF]
És ha szállítás közben eltörik, akkor sz*póka van...
Sosem törik el!
8 darab EF6, 6 darab hálós AZ1 és 18 darab méregdrága IN-18 érkezett így nekem az USA-ból és Hollandiából miden gond nélkül.
A GU50 óta eldöntöttem, hogy sapkás csövet soha! Ennek az oka, hogy a szép anódsapi, méregdrága, és az sem szép ha egy darab madzag ott van jól látható helyen a sasszén....
Azért hűtés nélkül ez sem bír akkora áramot.
Írtam hogy a hálós projectemben lesznek EF6-ok is..., azok sapkásak (G1-sapkásak).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |