Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ilyesmit én is csináltam kicsiben régebben szórakozásból.Egy PC procihűtőből egy nagyobb átmérőjű csődarabból meg teamécses alutálcájában előzőleg begyújtott gázolajból
Megy a net patch kábellel. Kontakthiba volt a modemnél.Raktam egy műanyag darabot a csati nem érintkezős oldalára ami rendesen odanyomja őket
_ampervadász_ kérésére:Ha van itt egy moderátor, akkor egy kérésem, és egy kérdésem lenne.
Kérdésem az, hogy hogyan tudtam én magam kifloodolni innen? Elküldtem egy hsz.t (#524548) moltam -nak, és kijavítottam helyesírási hibákat. Aztán irtam egy hsz. -t(#524536) Tomi20 .nak, hogy hogyan tudja elhárítani, a "két gép nem látja egymást" hibát. Meg is nyomtam küldést, böngésző belassult, majd kidobott a rendszer. *Gondoltam, nem pipáltam be a "bejeletkezve marad" kockát. Jelentkeznék be és, ki vagyok tiltva. Erre azért nem számítottam. Irja is a rendszer hogy keressek meg egy moderátost, stb.-stb., de hogyan bejelenkezni se tudok
Megoldva Frankye által Peti nélkül nincs HE!
Huhh. na végre újra itt.
Köszönöm frankye, hogy visszahoztál a kitiltottak mezejéről, illetve Matyinak, hogy üzent Frakyenek. Neked is köszönöm Bokrosbarnabás, hogy rajtad keresztül üzenhettem.
Idézet: „Peti nélkül nincs HE!” Köszi Matyikém! Rád ( is ) mindig számíthat az ember.
Nem vagy nyerő ezzel az új routereddel, vagy middel. A múltkor is kétszer küldte el, amit javítani akartál, most is rád fogta, hogy flood-olsz... Megoldottam, de én sem mindig vagyok itt...
Köszönöm. Ezügyben még tevékenykedem még.
Lehet én baltáztam el a beállításaiban valamit. Eddig még nem foglalkoztam vele, de azon gondolkodok, hogy miért nemtudok ide, vagy a blogomba, vagy máshohová feltölteni egy fájl mellékletet. Pedig az FTP az vígan megy rólla, és a házirend is meg van szabva, hogy mi hagyhatja el a helyi hálzatot, és mi jöhet be az internet felől. Így telt fel ritka hamar a router logja is, mert a pingre tényleg válaszolt, és ami nem volt engedélyezve az máris lepattant. Még egyszer köszönöm, és szép napot kivánok neked.
Kösz mindenkinek a segitséget de sajnos a két gépet egyszerre nem engedi... Csak külön külön...
Routert kellessz valahonnan szereznem...
Hali!
A általad "feljavított" operációs rendszerről lehet már valamit tudni? Üdv!
Ezekben a percekben autósport történelemet ír egy magyar a rally VB-n. N4-essel ver WRC-ket. Még 2 gyorsasági és 0,8-at kell behoznia, hogy a legjobb N-esként érjen célba!
A neve: ASIRally VB eredmények
Üdv. Igen, éppen töltöm felfelé, csak piszok lassan megy.
A feltöltésem maximum 64kbps, abból úgy 43 meg is valósul. Most viszont megyek mert még mosógépet is szerhetek a szomszéd épületben.
Hali!
Köszönöm, nekem is csak 130 a letöltésem Most raktam össze a gépet de a billentyűzet kihúzódott Most dugtam vissza de reset kéne.... Most képeryő billentyűzettel irok Ezt a pici üzenetet 6 percig irtam Üdv!
Itt vagyok.
Most leglább tudod, milyen nekem, egy többszörösen széttört, majd megjavított aligműködő billentyűzeten írni. A billentyűzetet, és az osk programot használom, és hogy ne legyek lassú, pár betűt tartogatok a vágólapon.
Már tudom, nem valami jó volt úgy írni..
Most már jó Hány százaléknál van a feltöltés? Üdv!
23% -nál járkál. Egyenlőre semmi nem korlátozza a hálózatot, csak az MSN megy,és ez az FTP szál. A többi forgalom az áll. Gondolkodok a modem, olajjal való feltöltésén, mert nem akarom szétfurkálni. A tömitést megtudnám oldani.
Akkor szép lassan felpöfög
Egyenlőre csak a kondenzátorok pöfögnek amodemben.
Nekem egy jó darabig nem fog, illetve nem szeretném.
Kicsit több mint 1 hónapja megy a táp új garnitúrával
Erről jut eszembe: Nem lehet valahol DSL modemet venni? Csak maga a modem érdekel, modemroutert nem szeretnék venni. Vagy ebben az országban csak a DSL 360R/T -t lehet kapni, mint modemet? neten nemigazán találok.
Itt egy kis lágyabb zene a műfajból. Azoknak, akik akarnak egy kis d'n'b-re dudorogni.
LINK Van ám komolyabb előadású változata is, most néztem meg először. :eek2: LINK És még egy mű az előadóktól: LINK Az azért talán jelent valamit a művekről, ha a Tonhalle-ban adják elő És ha már zene, akkor az egyik legkedvencebb zeném, az ősidőkből... LINK
Kérdezném a PC guruktól, hogy ez mit jelent?
Főleg az első ugrás érdekelne:
Köszönöm Szabi83.
Ez igazán jól jött most! Fantasztikus, köszi!
tracert segédprogram nagyon hasznos kis alkalmazás akkor, ha két számítógép közötti útvonalat akarod megállapítani.
Jelen esetben te a Kuglii szerverét céloztad ki, és a lehetséges szálak útvonalainak kapcsolódési címeit listázza neked a program. Valószínű több szervertől gyűlt össze az általad kikeresett információ, ami nem meglepő, mert így a másodperc tört része alatt kikeresi, és "köpi" neked az információt. A segédprogram pontos működésével még én sem vagyok tisztában, még nem vettem alkalmazásba. Csak elméleti síkon tudok "vetíteni" ennyit. Remélem tudtam valami információvalszolgálni.
Magának tracertnek a működését értem. Azt nem értem, hogyan lehetséges az, hogy a netkártyám közvetlenül az 1. ip-re tud csatlakozni, amikor a hatósugara max 5 km.
Nem tudtok olyan fórumot, ahol IP guruk ülnek a gép előtt?
Ampervadász kolléga dióhéjban remekül leírta az elméleti részét.
A kérdés második részére reagálnék: az első IP cím a listában mindig az alapértelmezett átjáró. Az, hogy ezt a címet a gép nem tudja feloldani, többnyire abból adódik, hogy nincs hozzá DNS bejegyzés. Linuxon azonban van egy whois nevű parancs, amivel információkat kaphatunk az IP-címekről. Ez a parancs a neten is elérhető egyes oldalak szolgáltatásaként, pl. itt is. A beviteli mezőbe üsd be a kérdéses IP címet.
Idézet: „dióhéjban remekül leírta az elméleti részét” Köszönöm a megerősítést. még évekkel ezelőtt hallottam, és onnan jegyeztem meg. |
Bejelentkezés
Hirdetés |