Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen át tudod, van rá lehetőség ha jól emlékszem sűrűn nyomkodva talán az f8 at bootolás előtt.
Szerencsére, velem egyszer fordult elő, a kezdetek kezdetén, amikor még a gyengécske P4 -esem volt.
Velem ez még Win98 alatt fordult elő. A képfrissítés frekvenciáját felvettem magasabbra. Ekkor összeesett a képernyő, és 10 mp után sem állt helyre. Újraindítás, csökkentett mód,képernyő tulajdonságai,és leokézás. Figyelmeztetett, hogy a csökkentett mód képernyő beállítását menti: 640*480@16szín. Mondom: nekem pont az kell. Még egy restart, és óvatosan visszatettem a képernyőfrissítést egy elfogadható mértékre.
@SALáta: valóban F8. Elfelejtettem írni!
Nagyon ritkán fordul elő hogy kell, de akkor eléggé fáj ha nem jut eszembe. Ha az ember gépet szervizel és kiviszi a tulajnak picit égő hogy nincs kép, nem egyszer fordult elő már ez az alap hiba nekem.
Lúzer júzer. Sőt nemcsak a "júzer", de a rendszergazda is szív. Neki is megvan a maga nyűgje. Bill Gates, légy áldott! (Legújabb könyvének a címe: Üzlet a gondolat sebességével. Megírása helyett a Win hibáit javíttatta volna ki...)
A gizdának ez a dolga, ezt vállalta, ezért kap fizetést.
A hibákat meg nem javítani kell, hanem nem kell őket elkövetni. Na, ezt most jól megmondtam.
Van benne igazság, valóban nem kell elkövetni! A rendszergizda élete olyan, mint a mondabeli Sziszüphoszé. Követ a hegyre fel, majd onnan legurítani. Nap mint nap. Lélekölő.
...Pedig nagy igazság van benne. :yes:
Egy kérdésem lenne. Lehet e olyan parancsfájlt (command) írni, amivel bontani tudom a routeremben a kapcsolatot? Az a helyzet, hogy FullHD filmeket töltök le, és éppen a rapidos linkeknél járok. Mindig megadni a jelszót, majd bontani a kapcsolatot már egy kicsit unalmas, és fárasztó.
Arra gondoltam, hogy egy CMD -ben meg kéne írni a kapcsolat bontásához a parancsot, majd egy valami.bat -ban hivatkozok a CMD fájlra. Ez azért lenne fontos, mert a CryptLoad -al töltök lefelé, és a routerkonfigurációnál nem tudom az én típusomat kiválasztani, mert nincsen. Viszont amikor egy letöltés befejeződőtt egy valami.bat fájlt eltudok vele indítani, ami bontaná a kapcsolatatot. Mást nem is kell tennie, mert a routert úgy hangoltam, hogy ha bontom a kapcsolatot, akkor automatikusan újra csatlakozik.
Szia Ampi!
Nincs meg véletlenül neked a : Vadászat a vörös Októberre című film? Nagyon szeretném megnézni. Már égen földön kerestem, de sehol nem találtam letölthetőséget. Tudsz segíteni? üdv: Müszi
Idézet: „Annyira PC gurunak adod magad, és nem tudod, hogyan lehet tölteni a rapidról... hiba” Ez igazán nem volt szép....
Nem tudom, én nem sajnálom a rendszergazdákat. Szegről-végről én is annak tartom magam, csak én nem egyetlen cég problémáit oldom meg, így elég változatos a munkám.
Ezt most nemértem, hogy mire célzol.
A rapidról letudok tölteni! A problémám az, hogy a letöltésvezérlővel, nemtudom bontani a routeremben automatikusan a kapcsolatot, ezért egy hivatkozás.bat al elindítom a kapcsolatbontás.cmd -t,a mi elküldi a jelszót, felhasználónevet, és a kapcsolat bontása parancsot. A router újra csatlakozik, és a Crypload elkezd tölteni a 10 perces kivárás nélkül. Egyedül a parancs megirásával vagyok bajban, mert html szintű vénám még nem kifejlődőtt.
Utána nézek, hátha megtalálom, mert sajnos nekem nincsen meg.
freerapid downloader kell neked.. az elöbbi hsz-ban ott a link.
Ez a letöltésvezérlő routeren keresztül is tud kapcsolatot bontani? (WT2000-R)eléggé eldugtad
Azért megjegyzem nem adom mgam PC -gurunak. Azért mert jó ötleteim vannak, és segítek másoknak az még azzal nem egyenlő. Másrészt aki ismer annak meg nem kell bizonyítanom...
Szedd le, tedd fel.. amúgy berakod a rapidos linkeket, magától leszedi azokat..
Ampi szerintem a 15 perces várakozási időt akarja megspórolni azzal, hogy új IP címet kéret a routerrel.
Pontosan. Ennyire nem érthetően fogalmaztam? Azt hittem, hogy ez alap, aki ehhez ért.
Te vagy a modi, aztán beszólsz Ampinak... Ez tényleg nem volt szép Tőled!
Lehet, hogy ezért háromszöget kapok, de ezt meg kellett mondanom!
Nekem 90 sec szokot lenni néha 15 perc.. De most ez annyira baj? szerintem nem..
15 perc a kivárások közötti idő + 90 másodperc, de kár is erről vitatkozni....
Úgy vettem észre, filemérettől függ a várakozási idő.
Csak oldani akartam a feszültséget. Egyébként jók a néha szarkasztikus poénjaid
Nállam szerencsére nincsen feszültség, mert söntöltem magam, egy ellenállattal.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |