Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   740 / 3607
(#) SALáta válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Igen át tudod, van rá lehetőség ha jól emlékszem sűrűn nyomkodva talán az f8 at bootolás előtt.
(#) _ampervadasz_ válasza Stadi hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Szerencsére, velem egyszer fordult elő, a kezdetek kezdetén, amikor még a gyengécske P4 -esem volt.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Velem ez még Win98 alatt fordult elő. A képfrissítés frekvenciáját felvettem magasabbra. Ekkor összeesett a képernyő, és 10 mp után sem állt helyre. Újraindítás, csökkentett mód,képernyő tulajdonságai,és leokézás. Figyelmeztetett, hogy a csökkentett mód képernyő beállítását menti: 640*480@16szín. Mondom: nekem pont az kell. Még egy restart, és óvatosan visszatettem a képernyőfrissítést egy elfogadható mértékre.
@SALáta: valóban F8. Elfelejtettem írni!
(#) Action2K válasza lapose hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Ну, все может быть оплачен!
(#) SALáta válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Nagyon ritkán fordul elő hogy kell, de akkor eléggé fáj ha nem jut eszembe. Ha az ember gépet szervizel és kiviszi a tulajnak picit égő hogy nincs kép, nem egyszer fordult elő már ez az alap hiba nekem.
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Lúzer júzer. Sőt nemcsak a "júzer", de a rendszergazda is szív. Neki is megvan a maga nyűgje. Bill Gates, légy áldott! (Legújabb könyvének a címe: Üzlet a gondolat sebességével. Megírása helyett a Win hibáit javíttatta volna ki...)
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

A gizdának ez a dolga, ezt vállalta, ezért kap fizetést.

A hibákat meg nem javítani kell, hanem nem kell őket elkövetni. Na, ezt most jól megmondtam.

Van benne igazság, valóban nem kell elkövetni! A rendszergizda élete olyan, mint a mondabeli Sziszüphoszé. Követ a hegyre fel, majd onnan legurítani. Nap mint nap. Lélekölő.

...Pedig nagy igazság van benne. :yes:
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Okt 13, 2009 /

Egy kérdésem lenne. Lehet e olyan parancsfájlt (command) írni, amivel bontani tudom a routeremben a kapcsolatot? Az a helyzet, hogy FullHD filmeket töltök le, és éppen a rapidos linkeknél járok. Mindig megadni a jelszót, majd bontani a kapcsolatot már egy kicsit unalmas, és fárasztó.

Arra gondoltam, hogy egy CMD -ben meg kéne írni a kapcsolat bontásához a parancsot, majd egy valami.bat -ban hivatkozok a CMD fájlra. Ez azért lenne fontos, mert a CryptLoad -al töltök lefelé, és a routerkonfigurációnál nem tudom az én típusomat kiválasztani, mert nincsen. Viszont amikor egy letöltés befejeződőtt egy valami.bat fájlt eltudok vele indítani, ami bontaná a kapcsolatatot. Mást nem is kell tennie, mert a routert úgy hangoltam, hogy ha bontom a kapcsolatot, akkor automatikusan újra csatlakozik.
(#) Müszi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Szia Ampi!

Nincs meg véletlenül neked a : Vadászat a vörös Októberre című film? Nagyon szeretném megnézni. Már égen földön kerestem, de sehol nem találtam letölthetőséget.

Tudsz segíteni?

üdv: Müszi
(#) szabi83 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Annyira PC gurunak adod magad, és nem tudod, hogyan lehet tölteni a rapidról... hiba

:google: .

Üdv
(#) Müszi válasza szabi83 hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Idézet:
„Annyira PC gurunak adod magad, és nem tudod, hogyan lehet tölteni a rapidról... hiba”

Ez igazán nem volt szép....

Nem tudom, én nem sajnálom a rendszergazdákat. Szegről-végről én is annak tartom magam, csak én nem egyetlen cég problémáit oldom meg, így elég változatos a munkám.
(#) _ampervadasz_ válasza szabi83 hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Ezt most nemértem, hogy mire célzol.
A rapidról letudok tölteni!

A problémám az, hogy a letöltésvezérlővel, nemtudom bontani a routeremben automatikusan a kapcsolatot, ezért egy hivatkozás.bat al elindítom a kapcsolatbontás.cmd -t,a mi elküldi a jelszót, felhasználónevet, és a kapcsolat bontása parancsot. A router újra csatlakozik, és a Crypload elkezd tölteni a 10 perces kivárás nélkül. Egyedül a parancs megirásával vagyok bajban, mert html szintű vénám még nem kifejlődőtt.
(#) highand válasza Action2K hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Bugy szigdá búgyet szolce.
(#) _ampervadasz_ válasza Müszi hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Utána nézek, hátha megtalálom, mert sajnos nekem nincsen meg.

freerapid downloader kell neked.. az elöbbi hsz-ban ott a link.

Ez a letöltésvezérlő routeren keresztül is tud kapcsolatot bontani? (WT2000-R)eléggé eldugtad

Azért megjegyzem nem adom mgam PC -gurunak. Azért mert jó ötleteim vannak, és segítek másoknak az még azzal nem egyenlő. Másrészt aki ismer annak meg nem kell bizonyítanom...

Szedd le, tedd fel.. amúgy berakod a rapidos linkeket, magától leszedi azokat..
(#) Stadi válasza szabi83 hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Ampi szerintem a 15 perces várakozási időt akarja megspórolni azzal, hogy új IP címet kéret a routerrel.

Pontosan. Ennyire nem érthetően fogalmaztam? Azt hittem, hogy ez alap, aki ehhez ért.
(#) mark.budai válasza szabi83 hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Te vagy a modi, aztán beszólsz Ampinak... Ez tényleg nem volt szép Tőled!
Lehet, hogy ezért háromszöget kapok, de ezt meg kellett mondanom!
(#) szabi83 válasza Stadi hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Nekem 90 sec szokot lenni néha 15 perc.. De most ez annyira baj? szerintem nem..

15 perc a kivárások közötti idő + 90 másodperc, de kár is erről vitatkozni....
(#) DuMatyi válasza szabi83 hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Úgy vettem észre, filemérettől függ a várakozási idő.

Nyert. Kiváló megfigyelő vagy.

Csak oldani akartam a feszültséget. Egyébként jók a néha szarkasztikus poénjaid
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Nállam szerencsére nincsen feszültség, mert söntöltem magam, egy ellenállattal.

Néha??? Mindig!

Ampi: Azt hittem, olyan antisztatikus szivacson állsz, amibe az IC-ket szokás dugni.
Következő: »»   740 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem